bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- sözlük kızlarının kekleri24
- yazarların akşam yemekleri6
- en iyi vampir filmi4
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- intihar etmek4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- kadınlar7
- en iyi kurt adam filmi3
- kuran2
- kültür2
- anın görüntüsü25
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- intothenirvana2
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- allah11
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- gary oldman2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- the crow2
- çirkin2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- ölümden korkuyor musunuz17
- true ile tatlı sert3
- galatahahahahahaha3
- annem2
- ermeni alfabesi2
- tai lung8
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- günün sözü16
Fransız olmadığı belli. Büyük ihtimalle eski fransız sömürge ülkelerindendir.
Sesi harika. güzel şarkılarının devamı gelmesi dileğiyle.
Sesi harika. güzel şarkılarının devamı gelmesi dileğiyle.
Zaz gibi diyenler olmus da zaz en son turkiye'ye geldiginde 15 kisiye konser verdi hatirlatayim dedim...
Sonu benzemesin efenim.
Sonu benzemesin efenim.
normalde şarkı söylerken ses titrer ya, böyle bi çirkin gelir; detone olmuş gibi.. ama bu kadının sesi titreyince öyle bir duygu veriyor ki işte ses budur diyorsunuz. gerçekten mükemmel ötesi... "fransızlar iyi ki işgal etmiş cezayiri, yoksa böyle bir sesten mahrum kalabilirdik" demek istiyorum ama demyorum. gomunüstlüğüme yediremem.
inşaallah tek şarkılık olmazsın indilacığım. yeni şarkılarını da bekliyoruz. öpüldün. völ völ völll.
inşaallah tek şarkılık olmazsın indilacığım. yeni şarkılarını da bekliyoruz. öpüldün. völ völ völll.
benden hoşlanan ama iplemediğim şahısa benzeyen sonra ne mal insanım lan ben dedirten tatlı şey.
Temiz güzelliği ve harika sesiyle kendine bağımlı eden fransız bayan sanatçı.
dünyadaki fransızca öğrenen insan sayısını arttıracak güzellikte fransızcayı kullanan sanatçı. çene yapısı çok hoş ayrıca. fransız dili elçisi mübarek...
çıktıla şeklinde espri daha yapılmamıştır. cezayirli kendisi.
denrie danse şarkısıyla patlama yapmıştır.
Başarılı bir Fransız şarkıcı. Sesi kadar tarzıda güzel. Ayrıca değişik tarzıda hemen ilgi çekiyor. Başarılarının devamını diler güzel güp güzel şarkılar yapmasını bekleriz.
şahsımıza mayıs ayının en güzel hediyesi olarak aldığımız şarkı ve şarkıcıdır. derin bir muhabbet beslediğimiz fransızcayı bu denli temiz ve içten kullanarak şimdiden gönüllerde yer edinmiştir. diller her ne kadar insanlara farklı gelse de müziğin evrenselliği bir kere daha bu şarkıyla ispat olunmuştur.
derniere dans şarkısı çok güzel olan şarkıcı.
Sesi ve kendisi birbirinden güzel fransız şarkıcı.
gece dinlerken insana huzur veren mutlu eden tatlı fransız şarkıcı.
ısırılası minyon şarkıcı.
klibinde değişik saç örgüsü ve güzel sesi ile ilgimi çeken bayan şarkıcıdır.
bir de "bi an önce inse de izlesem" diyerek sabırsızlıkla beklediğim dizinin %100 ibaresini gördükten sonra iç sesimle sevinme şeklimdir. "indi la!"
bir de "bi an önce inse de izlesem" diyerek sabırsızlıkla beklediğim dizinin %100 ibaresini gördükten sonra iç sesimle sevinme şeklimdir. "indi la!"
Kendi sesimden tiksinmeme yol açan sanatçı.
Çok arabesk söylüyor.
türk olsa yıldız tilbenin back vocal'i olmaktan ileri gidemeyecek sanatçı. biz demet serdar seviyoz.
'fransızlar iyi ki işgal etmiş cezayiri, yoksa bu sesten mahrum kalabilirdik' demek istiyorum ama demiyorum. gomunüstlüğüme yedirermem.
derniare danse şarkısından sonra 'tourner dans le vide' ile de gönüllerde taht kurmuştur. tatlı bir şaşkalozdur kendisi. 35 yaşında olmasına rağmen çok güzel bir teni vardır. fransız kozmetikleri sayesinde mi bilinmez ama tatlıdır yani. sesi de doğu batı sentezidir resmen. etnik müziğe de çok uygundur ayrıca sesi.
öpüldün. völ völ völ.
derniare danse şarkısından sonra 'tourner dans le vide' ile de gönüllerde taht kurmuştur. tatlı bir şaşkalozdur kendisi. 35 yaşında olmasına rağmen çok güzel bir teni vardır. fransız kozmetikleri sayesinde mi bilinmez ama tatlıdır yani. sesi de doğu batı sentezidir resmen. etnik müziğe de çok uygundur ayrıca sesi.
öpüldün. völ völ völ.
Gökten inen bir melek. Zaten klibinde de kötü şehri yukarıdan cezalandırıyor.
- indi mi?
- indi la!
- indi mi?
- indi la!
danz danz danz danz, völ völ völ völ
pari pari pari pari
saçma sapan bir dil olan fransızca böyle bir şey işte.
tanıma gelince, fransız şarkıcı parçası.
pari pari pari pari
saçma sapan bir dil olan fransızca böyle bir şey işte.
tanıma gelince, fransız şarkıcı parçası.
ilginç bir burun yapısına sahip olan şarkıcı.
suratına hangi açıdan bakarsanız bakın burun deliklerini görebiliyorsunuz. gerçekten çok ilginç.
suratına hangi açıdan bakarsanız bakın burun deliklerini görebiliyorsunuz. gerçekten çok ilginç.
derniere dans (son dans) şarkısıyla ülkemiz insanının gönlünü fethetmiş başarılı ve güzel fransız şarkıcı.
derniere danse ın ardından ego ve sos ile kendine tekrar tekrar aşık ettiren mükemmel fransız kadını.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar