bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- renault 9 broadway8
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- kezoların burada kibirlenmesi5
- saç dökülmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- yazın yorganla yatan insan5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- artı oy alma yolları5
- erdoğan ın dünya lideri olması2
- nihoşun ölümü16
- çaylak olunca hissedilenler5
- memduh bashgan14
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- tavsiye4
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- gecenin şiiri5
- mason greenwood5
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- haydi selametle kt3
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- asteğmen7
- eskort ile dertleşen adam2
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- sabah alarmı2
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- meal kuran değildir26
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- moderatörlere sesleniş5
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- tuba büyüküstün7
- brad pitt4
- simko39
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- rambo ariel ortega8
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- instagram kapanırsa ne olur sorunsalı2
- yazıcıdan basıp duvara asılası resimler2
- penise dövme yaptırmak2
- gram altın3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- çerçeve yasa teklifi meclis te2
- sturm graz4
karargahı tel avivde bulunan karargahının adı armegedon olan (incilde ve tevratta geçen son büyük savaş akdeniz kırmızı olacak"mış") israilde zorunlu olarak yapılan 2 yıllık askerlik süresi içerisinde israil vatandaşı bütün yahudilerin eğitim aldıkları israil ordusunun en önemli ve en güçlü koludur. ordunun türkçe manası israil güvenlik kuvvetleridir.
mavi marmara olayının karşılıklı bir propaganda olduğunun en büyük kanıtıdır ayrıca idf. elinde m16sı olan çok iyi krav maga bilen bir adamın elinden silahını alıp dövmek, filistine yardım için giden göbekli türk amcalarımızın harcı değildir. bu sözüme alınmasın kimse, o gemide bordo bereliler olsa inanırdım belki lakin hayatı boyunca mahallede kavga etmiş bir adamın krav maga bilen silahlı bir israil komandosunu dövmesi gerçek ve olağan dışıdır.
amacım burada israil ordusunu övmek vs. değil. çok şükür kendi ordum ile gurur duyuyorum ve üzerinde oynanan bütün oyunlara karşı hiç bir zaman bilincimi yitirmedim.
konuya dönecek olursam idf hakkında söylenebilecek en iyi şey iyi askerlerin bulunduğudur. sonuçta o coğrafyada 3 bin yıldır süren bir savaş var. orada bulunan bütün orduların iyi eğitilmiş askere ihtiyacı var. idf hakkında söylenebilecek en kötü şey ise isminin tamamen yanlış olduğu. israel offence forces olması daha makbul olur idi.
mavi marmara olayının karşılıklı bir propaganda olduğunun en büyük kanıtıdır ayrıca idf. elinde m16sı olan çok iyi krav maga bilen bir adamın elinden silahını alıp dövmek, filistine yardım için giden göbekli türk amcalarımızın harcı değildir. bu sözüme alınmasın kimse, o gemide bordo bereliler olsa inanırdım belki lakin hayatı boyunca mahallede kavga etmiş bir adamın krav maga bilen silahlı bir israil komandosunu dövmesi gerçek ve olağan dışıdır.
amacım burada israil ordusunu övmek vs. değil. çok şükür kendi ordum ile gurur duyuyorum ve üzerinde oynanan bütün oyunlara karşı hiç bir zaman bilincimi yitirmedim.
konuya dönecek olursam idf hakkında söylenebilecek en iyi şey iyi askerlerin bulunduğudur. sonuçta o coğrafyada 3 bin yıldır süren bir savaş var. orada bulunan bütün orduların iyi eğitilmiş askere ihtiyacı var. idf hakkında söylenebilecek en kötü şey ise isminin tamamen yanlış olduğu. israel offence forces olması daha makbul olur idi.
kısatlma; (bkz: israel defence forces)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar