bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
türkiye büyük millet meclisi ve cumhuriyet düşmanı.
https://pbs.twimg.com/med...format=jpg&name=small
aynı zamanda atatürk düşmanı.
mhp'li tayfanın da ulu önderi bu adam. şu an mhp'nin içinde bulunduğu durumun tamamını bu perspektiften ele alın.
https://pbs.twimg.com/med...format=jpg&name=small
aynı zamanda atatürk düşmanı.
mhp'li tayfanın da ulu önderi bu adam. şu an mhp'nin içinde bulunduğu durumun tamamını bu perspektiften ele alın.
1905 doğumlu eski aşırı sağcı yazar.Kendisi ileri düzey Seküler bir tip olsa da Atatürk'e ve kurduğu cumhuriyete karşı bir tipti.
Birinci Dünya savaşı ve kurtuluş savaşı zamanlarını gördüğü için radikal düşüncelere yönelmiş olması çok büyük bir ihtimal.1940'larda Almanlara da sempati besleyen bir tipti, tarzını da Hitler'e benzetmeye çalışıyordu saç ve giyim konusunda.
Siyasete atılsaydı tüm dünyada "Turkish Führer" olarak adlandırılacak birisiydi.
Birinci Dünya savaşı ve kurtuluş savaşı zamanlarını gördüğü için radikal düşüncelere yönelmiş olması çok büyük bir ihtimal.1940'larda Almanlara da sempati besleyen bir tipti, tarzını da Hitler'e benzetmeye çalışıyordu saç ve giyim konusunda.
Siyasete atılsaydı tüm dünyada "Turkish Führer" olarak adlandırılacak birisiydi.
''benim hitlerizme tabi bir adam olduğuma nereden hükmederler? saçlarım benzermiş... bu ahmakça iddia yıllardan beri birçok budalalar tarafından aleyhimde delil gibi kullanıldı. hatta evimde hitler'in resminin asılı olduğu bile söylendi. ben, dışardan gelmiş hiçbir fikri kabul etmeye tenezzül etmeyecek kadar milli gurur ve şuura sahip olduğumu, içtimai mezhebimin türkçülük olduğunu vaktiyle yazarak ilan ettim. daha ne yapabilirim? saçım hitlerinkine benziyormuş diye beni hitlerci sanacak kadar budalalık gösteren binlerce, belki onbinlerce zavallıya ayrı ayrı mektup yazamam ya... ''
Ulan adam yıllar önceden hakkında ahmakça konuşanlara çok güzel saplamış. Aradan geçen onlarca yıl ama değişen hiçbir şey yok..
Ulan adam yıllar önceden hakkında ahmakça konuşanlara çok güzel saplamış. Aradan geçen onlarca yıl ama değişen hiçbir şey yok..
her ne kadar ilerleyen yıllarda fikirlerinin değiştiği görülse de geçmişteki atatürk karşıtı yazılarından dolayı mesafeli olduğum yazardır.
Bilge yolbaşçı.
Atatürk'ün çizdiği, Atsızın Yazdığı yoldan!
Atatürk'ün çizdiği, Atsızın Yazdığı yoldan!
her ne kadar sonradan pişmanlık belirtileri göstermiş olsa da geçmişi atatürk düşmanı söylemlerle dolu zat. o yüzden mesafeliyim. atatürk gelmiş geçmiş en büyük türk milliyetçisi olduğundan bir türk milliyetçisinin ona sadece biraz saygı ve sevgi duyması yetmez, onu merkeze koyması gerekir.
güncel Önemli Başlıklar