bugün
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması12
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar25
- anın görüntüsü15
- bir yazarın zekasından şüphe duymak8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- waffle yapabilen erkek14
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam9
- ne işim var şan benim burada denilen yerler9
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi33
- ülke ekonomisinin rezilliği10
- linet18
- plajda bira içmek14
- duygusal yeme sendromu8
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi17
- hindistanda türk malı boykotu17
- oynanan oynun film gibi olması9
- gecenin şarkısı8
- dünyanın en iyi sebzesi15
- en son ne yediniz17
- escort kadınla kondomsuz ilişkiye girmek17
- yaşamak için çalışmak zorunda olanlar11
- yurt dışına çıkmak iyi mi kötü mü11
- galatasaray taraftarı18
- gazze bombalanırken müslüman ülkeler ne yapıyor14
- ilk yoğurt nasıl yapıldı26
- akraba evliliği tehlikeli midir33
- gençlerin evlenmek istememesi14
- şampiyon galatasaray26
- jose mourinho9
- 19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı19
- 19 mayıs 2025 büyük izmir mitingi38
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı11
- erdoğan'a belediyeden 466 bin liralık pastırma8
- kayseri'de öz kızına tecavüz eden baba12
- akp atatürk ten neden korkuyor11
- insan olmaya ceyrek kala8
- sari renkli seker12
olmayan zorunluluktur.
çok şükür.
çok şükür.
yoktur böyle bir zorunluluk, tıptan tek artı yanı bu galiba.
ülkede hak hukuk olmadığından varsın fakültesinde de devam zorunluluğu olmasındır. koy götüne rahvan gitsin anasını satayım.
Ankara üniversitesinde olmayan uygulamadır.
vakıf üniversitelerinin bazı derslerinde aranan zorunluluktur. gitmessen en fazla 10 puan kaybedersin. gıcık hocaya toslarsan bırakır.
Yoktur.Bu Türkiye'de hukuk fakültelerinde bir gelenek halini almıştır.
yoktur; ama sıkıyorsa gitme modunda öğrencilerle dolan amfileri vardır.
hukukçulara kıyak olsun diye değil 300-400 kişinin yoklamasını alamayacakları için yoktur.
tabi bu benim tahminim.
tabi bu benim tahminim.
okuldan okula hocadan hocaya dersten derse değişebilen zorunluluktur.
örnekle açıklamam gerekirse.
kimi okul vardır devamlılığı önemsemez. kimi okul vardır önemser.
kimi hoca vardır yoklama almaz. kimi hoca vardır yoklama alır.
kimi ders vardır hocası yoklama almaz girmesen bile geçersin.kimi ders vardır hocası yoklama almaz ama girmeden geçemezsin.
örnekle açıklamam gerekirse.
kimi okul vardır devamlılığı önemsemez. kimi okul vardır önemser.
kimi hoca vardır yoklama almaz. kimi hoca vardır yoklama alır.
kimi ders vardır hocası yoklama almaz girmesen bile geçersin.kimi ders vardır hocası yoklama almaz ama girmeden geçemezsin.
(bkz: böyle bir şey yok ama olabilir de)
olmayan zorunluluktur. sonuçlarıysa insanları acınacak hallere getirir. öğlenlere kadar yatan öğrenci formu bu şekilde oluşmakta.
olmayan zorunluluktur. sonuçlarıysa insanları acınacak hallere getirir. öğlenlere kadar yatan öğrenci formu bu şekilde oluşmakta.
mezunu olduğum selçuk üniversitesi hukuk fakültesinde benim okuduğum dönemde olan zorunluluktur. kanımca yanlış değildir. hukuk gibi adalet kavramının en adil şekilde tecelli ettirilmesi gereken bir meslekte uygulayıcıların keyfe keder karar veremeyeceğide düşünülürse mesleki bilgilerine hakimiyetleri tam olmalıdır. sırf sınav ve mezuniyet kaygısı güdüyorsanız zaten siz hukukçu değil vicdan kabzımalısınızdır.
istanbul üniversitesi hukuk fakültesi mensuplarından birinin bilgi paylaşması gereken zorunluluktur.
Hukuk fakültelerinin bir güzelliği.
genellikle yoktur fakat olması gerekmektedir. hukuk gibi bir bölüm okunuyor ve mezun oldunduktan sonra insanların hayatı ile ilgili kararların alındığı bir mevkiye geliniyorsa, bu sadece ders notları ezberlenerek yapmamalıdır.
düzenleme: imla.
düzenleme: imla.
birçok üniversitenin yönetmeliginde devam zorunluluğunun var olduğu yazar. ancak öğrenci sayısının fazlalığı ve gecmisten gelen bir gelenek nedeniyle bu kurala uyulmaz. özel universitelerde devam zorunluluğu vardır.
Marmarada istanbulda ve ankarada yoktur. Bu durum beni cok mesut ediyo arkadaslar hele ki ikinci ogretimlerinde oldugu marmara hukukta okuyan beni senin dersinde kalkamazsan 2.ogretimlere girme sansi verdigi icin ayrica sevindirir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar