bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar34
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları27
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- yazarların fobileri15
- yazarların en malımsı özellikleri12
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- islamda namaz yoktur37
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- sözlüğün reisi kim anketi19
- 174 kaslı mühendis9
- kainatta olan her şey mahlukatın yararı içindir2
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- ioçk'nın müziği7
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- 195 kaslı pilot10
- sözlük yazarlarının saatleri14
- gelecekteki sevgiliye not6
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- nick vermeden bir yazara seslen10
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- almanya da yaşayan yazarlar8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- şeftali11
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- şu an dinlenen şarkı5
- yapay zekanın kod yazması3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- sözlüğün reisi kim14
- borsa istanbul5
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- ismet gürbüz5
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- çağla idi21
- kedi göbeği4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- ince parmaklı erkek4
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- borsa8
cinsiyetçi rolünün yanı sıra ekonomik açıdan da bize bir şeyler empoze etmektedir. kapitalist üretim sistemi görüldüğü üzere günden güne kendisini tekrar tekrar gerçekleştirmeye devam ediyor.
durum şu ki; bebek bezi dendiğinde aklımıza cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün bebekler için tek bir bez objesi gelir. eskiden var mıydı erkek için ayrı kız için ayrı satılır ibaresi? hiç de zannetmiyorum pek bir farklılıkları olduğunu. fakat üretici firmalar kendilerini sistemin işleyişine o kadar kaptırmışlardır ki, bu mantıksızlık oyununa her gün yenileri eklenmektedir. şaşkınız.
durum şu ki; bebek bezi dendiğinde aklımıza cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün bebekler için tek bir bez objesi gelir. eskiden var mıydı erkek için ayrı kız için ayrı satılır ibaresi? hiç de zannetmiyorum pek bir farklılıkları olduğunu. fakat üretici firmalar kendilerini sistemin işleyişine o kadar kaptırmışlardır ki, bu mantıksızlık oyununa her gün yenileri eklenmektedir. şaşkınız.
cinsiyetçi bebek bezidir.
Mesela barbieDE DE VAR BU , mutfak, tenis Yunus eğiticisi seti vardır ama neden barbie'yi hiç bir zaman ormanda yolculuk yaparken göremeyiz ya da tehlikeli bişey ya da kimsesiz çocuklara yardım ederken?
Mesela barbieDE DE VAR BU , mutfak, tenis Yunus eğiticisi seti vardır ama neden barbie'yi hiç bir zaman ormanda yolculuk yaparken göremeyiz ya da tehlikeli bişey ya da kimsesiz çocuklara yardım ederken?
erkekler için ve kızlar için ayrı ürün çıkarmışlar. hayIr ürüne bi lafım yok. Ama reklamda inanılmaz bir cinsiyetçilik vrr aslında. Subliminal.Kız ve erkek için toplum rollerini belirliyor. Empoze ediyor
kızlar süslüdür
erkekler macera sever
kızlar annedir.
kızlar süslüdür
erkekler macera sever
kızlar annedir.
amerika'nın ismini kullanarak satış yapmaya çalışan çocuk bezi markası.
yeğenim sayesinde tanıştığımız, sevgili bebek bezi. fakat artık sevgili değil benim için!
şöyle ki; bu muhterem bezden "10 kontör"lük hediye kartlar çıkıyormuş meğersem... ah! ne hoş... derken karttaki şifreli kısmı kazıyıp iletmemiz için verilmiş numaraya ad - soyad girerek yolladım. ve akabinde "hizmetten yararlanabilmeniz için yeterli kontörünüz bulunmamaktadır" mesajıyla şöölee güzell bi şe' olduum! ulan kırk küsür kontör var nesi yeterli değil?! üstelik sen zaten hediye kontör veriyosun, ne kadar kontörüm varsa var! sanane?! 1o kontöründe değilimş fakat madem veriyosun kullanma hakkımıza da engel olma efenim!
şöyle ki; bu muhterem bezden "10 kontör"lük hediye kartlar çıkıyormuş meğersem... ah! ne hoş... derken karttaki şifreli kısmı kazıyıp iletmemiz için verilmiş numaraya ad - soyad girerek yolladım. ve akabinde "hizmetten yararlanabilmeniz için yeterli kontörünüz bulunmamaktadır" mesajıyla şöölee güzell bi şe' olduum! ulan kırk küsür kontör var nesi yeterli değil?! üstelik sen zaten hediye kontör veriyosun, ne kadar kontörüm varsa var! sanane?! 1o kontöründe değilimş fakat madem veriyosun kullanma hakkımıza da engel olma efenim!
diğer tüm bez firmalarının hammaddesini veren yahudi firmasıdır. bu sebeple fiyatı uygundur fakat yahudi firması olması sebebiyle antipatiktir.
reklamlari ile tutmamis olan cocuk bezidir.uludag sozluk olarak bir bebek bezi alana, pudra ne biliyim pisik kremi, goz yakmayan sampuan gibi urunler hediye etmelerini oneriyoruz.yada oneriyorum.
prima'dan daha kötü olan,amerika'nın ismini kullanarak satış yapmaya çalışan çocuk bezi markası.
reklamında;
''hagiiiisss!! cocuk bezi!! hagisssss şöyleeeee!! hagissssss böyle!!!'' şeklinde sloganları sıralayan , tatlı bir yumurcağın sesinin oldugu çocuk bezi markası.
''hagiiiisss!! cocuk bezi!! hagisssss şöyleeeee!! hagissssss böyle!!!'' şeklinde sloganları sıralayan , tatlı bir yumurcağın sesinin oldugu çocuk bezi markası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar