bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- deccal'in sozluge gelmesi10
- claudian clouds kadındır12
- anın görüntüsü17
- bir ay çaylak olmak4
- cilgincapkin13
- ben senin yerinde olsam5
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- mutlu ama uzak olsun3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sakız falı2
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- en sevilen su markası2
- suca suruklenen cocuk7
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- aşık olmak2
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- düşün ki o bunu okuyor8
- as maca'yi 90'a asmak2
- aslan3
- temmuz6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- lionel messi9
- sokak köpeği3
- futbol6
- yorgun mermi13
- burhaniye6
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- liseliler için uyku vakti3
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- vincent van gogh5
- the merich8
boş işlerin boş partisi. Barış bloku, analar ağlamasın platformu, öcalan'a özgürlük standları falan gezip dursunlar.
o alper denen adamla çok takılmayacaktınız olum.
o alper denen adamla çok takılmayacaktınız olum.
tkp'nin "biz de artık devrimci olacağız" deyü ayaklanan genç kadrosu.
kobane hususundaki değerlendirmeleri ile kürt hareketine meyletmesi korkutmuştur. zira "biji serok obamacıları" bağırlarına basmadıkları kaldı, bu hususta sağlam bir eleştiri dillendiremediler.
tkp'nin diğer çakma sol örgütlerden(ödp de kısmen buna dahil) farkı; emperyalizm gerçeğini doğru okuyabilmesi ve yurtsever çizgide bir mücadele vermesiydi. htkp elbette bunlardan tamamıyla sıyrıldı demiyorum lakin; biraz molotof solculuğu zihniyetine meyil var gibi duruyorlar.
emperyalizmi doğru okumak; baban da olsa emperyalizmle barışık olanlara sırt çevirmek ve gerekirse göğüs göğüse çarpışmak gerekir. Umarım htkp gibi bünyesinde çok önemli sosyalistleri barındıran oluşum bu gerçeği ıskalamaz.
yolları açık, aydınlanmacı ve yurtsever olsun.
ek: ha bu arada birleşik haziran şeysi diye bir şey kurmuşlar ödp ile. sanırım ödp'nin o meşhur "eleştirel dayanışma" teranesine kapılmışlar. alper abilerine bir sorsunlar bakalım sekülerizm, laiklik, siyasal islam, başörtüsü hususlarında ne düşünüyormuş. Zira bildiğimiz kadarıyla htkp çizgisi radikal laisizm içerir.
kobane hususundaki değerlendirmeleri ile kürt hareketine meyletmesi korkutmuştur. zira "biji serok obamacıları" bağırlarına basmadıkları kaldı, bu hususta sağlam bir eleştiri dillendiremediler.
tkp'nin diğer çakma sol örgütlerden(ödp de kısmen buna dahil) farkı; emperyalizm gerçeğini doğru okuyabilmesi ve yurtsever çizgide bir mücadele vermesiydi. htkp elbette bunlardan tamamıyla sıyrıldı demiyorum lakin; biraz molotof solculuğu zihniyetine meyil var gibi duruyorlar.
emperyalizmi doğru okumak; baban da olsa emperyalizmle barışık olanlara sırt çevirmek ve gerekirse göğüs göğüse çarpışmak gerekir. Umarım htkp gibi bünyesinde çok önemli sosyalistleri barındıran oluşum bu gerçeği ıskalamaz.
yolları açık, aydınlanmacı ve yurtsever olsun.
ek: ha bu arada birleşik haziran şeysi diye bir şey kurmuşlar ödp ile. sanırım ödp'nin o meşhur "eleştirel dayanışma" teranesine kapılmışlar. alper abilerine bir sorsunlar bakalım sekülerizm, laiklik, siyasal islam, başörtüsü hususlarında ne düşünüyormuş. Zira bildiğimiz kadarıyla htkp çizgisi radikal laisizm içerir.
kapısına kilidi vurup hdp'ye ne zaman katılacağını merak ettiğim topluluk.
Birleşik haziran hareketi'nin ödp ile birlikte öncü partisidir.
ilerleyen zaman içerisinde bhh'nin sağlam işler yapmasında da yine payı olacaktır.
Böylece tkp'nin bölünmesinden sonra, kim devrimcilik oynuyor kim devrim için uğraşıyor hafiften görmeye başlıyoruz, bu iş ben parti için ömrümü verdim ben parti için yok arabamı evimi sattım demekle olmuyor. iş bu paragrafı elit grup üzerine alınabilir.
ilerleyen zaman içerisinde bhh'nin sağlam işler yapmasında da yine payı olacaktır.
Böylece tkp'nin bölünmesinden sonra, kim devrimcilik oynuyor kim devrim için uğraşıyor hafiften görmeye başlıyoruz, bu iş ben parti için ömrümü verdim ben parti için yok arabamı evimi sattım demekle olmuyor. iş bu paragrafı elit grup üzerine alınabilir.
Birleşik Haziran Hareketi'nin oluşma sürecinde yer almıştır.Konuyla ilgili Erkan Baş'ın şöyle de bi yazısı vardır. http://ilerihaber.org/yaz...-haziran-hem-hareket/330/
TKp nin bölünmesi sonucu ortaya çıkan partidir.
Türkiyede komunizmin iyice boka sardığının göstergesidir.
Birdiğeri için ;
(bkz: kp)
Türkiyede komunizmin iyice boka sardığının göstergesidir.
Birdiğeri için ;
(bkz: kp)
halkın türkiye komünist partisi'nin kısa adı. türkiye komünist partisi'nin ikiye bölünmesi sonucu oluşan taraflardan erkan baş'ın önderliğindeki kısım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar