bugün

Göt kadar telefonlarına 8 gb hafıza koyan marka. Onun dışında saçmalığını görmedim. Android'in iphone'udur kendisi.
Android'in hızlı ve akıcı şekilde çalıştığı en iyi marka. Sense etkisi de var tabii.
en iyi androidli telefon yapan firma.
yeni aldım 2 hafta kadar oldu, bundan önce ise general mobile discovery kullanıyordum. memnun muyum? discovery kadar değil. discovery biraz güven verse hiç düşünmeden elite ya da discovery 2 alırdım.
(bkz: Kazık)
Kalite.
Samsung'un üstü, apple'ın altı.
tayvan asıllı kaliteli bir telefon markasıdır. her ne kadar önceleri ismi pek duyulmasa da artık kendini gösteriyor.
hatçe diye okuduğum telefon markası.
Gereksiz pahalı bir marka. Sanki altın kaplama.
(bkz: htc butterfly)
''neticeye değil htc'ye bakın'' diye bir sloganı çıkarsa deli para kıracak firma.
ekran kalitesi samsung un çok üstünde olan marka.
tek sıkıntısı şarj süresi olan firmadır. o da sürekli elinizdeyse ki elimde. son zamanların en iyi telefonlarını üreten marka.
Sense arayuzu ile android dunyasina kullanislilik getirebilen telefon ureticisi uber firma, telefonlari dayaniklidir ve cogu guncellemeleri aliyor.
özellikle son zamanlarda çıkardığı üst seviye akıllı telefonlarında yedek batarya olayını baştan yok sayması ile hiçbir zaman samsung firmasını yakalayamayacak firmadır.
Bazı görgüsüzlerde göt kaldırma işlevi de görür. Tabii Normal insanlar, mesaj falan çeker, ne bileyim, internete girer...
adım hatice olsaydı kesin alırdım.
ismim hatice olmadığı ve öğrenciliğimi samsunda geçirdiğim için samsung aldım.
Beats audio özelliğini ilk kullanan telefon markasıdır. (bkz: htc rezound)
Sensation xl modelini kullandigim marka. Alin, aldirtin pisman olmazsiniz.
kesinlikle alınmaması gereken bir marka şşt htc üstüne alınma tamammı belki gelecek yüzyıla
telefonlarının her birinin başarılı olduğu firma.
çalan telefonu ele alınca anlayıp zil sesini kısma, çantada veya cepteyken yakınlık sensörü sayesinde kapalı yerde olduğu anlayıp zil sesini en yüksek seviyede çalma gibi özelliklerin patentine sahip firma.
sağlam telefon üreten yakın zamanda samsung'un büyük rakipleri arasında yerini alabilir.
Çok sağlam telefonlar üretiyor doğru.
Ama çok fazla telefon üretiyor. Gereksiz yere kirlilik yapıyor. Samsung'u geçti.
Ağızlarını açınca ekonomik sıkıntı içindeyiz diyorlar. Ulan yap 1 tane adamakıllı telefon, diğer saçma telefonlara harcayacağın parayı 1-2 tane telefonun reklamına yatır.
Sırf desire serisinden şu an sayabildiğim 6-7 tane telefon var, büyük ihtimal daha bilmediklerim de vardır, 10'u bulmuştur yani desire serisi.
© copyright 2005 - 2026