bugün
- saraca16
- evliliğin gereksiz olması27
- sokak kazları acilen itlaf edilmelidir18
- kadın çalışmaz gusül abdesti alır10
- hotchner from bauyu karıya götürmek15
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- bu entry eksi 20 oy alırsa sözlüğü bırakırım25
- gozlerinmeyhanesi v620
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak14
- kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları10
- manyak olmaya karar verdim aykolik düeti19
- yapılışı merak edilen şeyler16
- hotchner from bau'ya sibop ayarı yapmak15
- arkadaşlar beyaz gömlek mi yoksa lacivert mi9
- hotchner from bau silik olsun kampanyası9
- ışıkhızının evrenin hız limiti olması11
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar16
- selman öğüt12
- pide yapabilen erkek19
- hotchner from bau28
- mirarskaya12
- recep tayyip erdoğan16
- döverek seks yapmak8
- 0 0 7 nickli yazarın ne bakıyon la ile derdi12
- yabancı dillerle özdeşleşen ülkeler10
- erkeklere yaranmak için kadınları gömen erkek10
- fenerbahçe16
- sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam12
- zeki entelektüel ve saygılı erkek11
- zeki trolllere hasret kalmak10
- nervio12
- kaslı bir erkeğe sahip olmanın dayanilmaz hazzı10
- beni seven var mı aranızda8
- lisede hoşlandığınız kişi ile yaşadığınız şeyler16
- insan olmaya ceyrek kala'dan özür diliyorum10
- nervio'ya aşık olmak11
- merhabalar yokluğumda ilgisiz kalan sözlük kızları8
- henry kissinger13
- ölümlü dünya 29
- allah15
- namazi kacirmamak8
- covid aşısı olanlar ölecek mi19
- saraca silsüpüroğlu15
- nervionun kedisi15
- gece tuvalete giderken nervionun kedisini görmek8
- skywell'in türkiye'ye fabrika kurması10
- sözlük kızları an itibariyle korumam altındadır14
- rus kızı vs türk kızı16
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir14
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- iremga25
(bkz: Samuray hitay) tarafından münasip yerlerine bambu ağacından yapılma boru sokulanların ağladığı başlık.
SSEVGiSiZ SÖZLÜK SALAĞI SALAMURA HiTAY..
HÜSAMETTiN BORUSEVER'iN SANA HEDiYE GÖNDERDiĞi 1-1/4 ***PARMAK*** X 610CM. SiYAH BORUYU ALMIŞSIN,NASIL ZENCi HiSSi VERMESiNi BEĞENDiN Mi ,NE GÜZEL.
YALNIZ SiYAH BORULARIN BAŞLARI KIYMIK-TALAŞ OLUR AMAN ALIRKEN DiKKAT ET BiR YERLERiNi ÇiZMESiN.
KESTANEYE DiKKAT YANi AMAN ÇiZiLMESiN.
ÖĞRENMEN iÇiN.. https://www.youtube.com/s...YeJoQACDN2I?feature=share
HÜSAMETTiN BORUSEVER'iN SANA HEDiYE GÖNDERDiĞi 1-1/4 ***PARMAK*** X 610CM. SiYAH BORUYU ALMIŞSIN,NASIL ZENCi HiSSi VERMESiNi BEĞENDiN Mi ,NE GÜZEL.
YALNIZ SiYAH BORULARIN BAŞLARI KIYMIK-TALAŞ OLUR AMAN ALIRKEN DiKKAT ET BiR YERLERiNi ÇiZMESiN.
KESTANEYE DiKKAT YANi AMAN ÇiZiLMESiN.
ÖĞRENMEN iÇiN.. https://www.youtube.com/s...YeJoQACDN2I?feature=share
ETME CAHiLLE SOHBET HÜSAMETTiN KOT-YUVERSiN HiTAY'A ÇEKSiN ZAHMET.
BEN ÖMRÜMDE BÖYLE MAL GÖRMEDiM,BINGIL BiNGIL..
BU ARADA BEN YANLIŞYAPIYORUM.
BAK SANA NE DiYORLAR ,YARAK KAFA.
HALA UYANAMADIN Di Mi EFE YANCISI ATANA.
AH HAHA HHAHHA HAHAH AH HAH...
BEN ÖMRÜMDE BÖYLE MAL GÖRMEDiM,BINGIL BiNGIL..
BU ARADA BEN YANLIŞYAPIYORUM.
BAK SANA NE DiYORLAR ,YARAK KAFA.
HALA UYANAMADIN Di Mi EFE YANCISI ATANA.
AH HAHA HHAHHA HAHAH AH HAH...
--spoiler--
arsız hitay ...
ben yazmadım ,muğla-fethiye akdeniz bölgesi ilidir ama hatay akdeniz (denizi) ilidir diye.
--spoiler--
Yav eşşek hüso ona bakarsan Çanakkale de idari yönetim olarak Marmara bölgesine bağlıdır fakat Edremit Körfezi kıyısındaki ilçeleri Ege bölgesi olarak kabul edilir. Aradaki farkı anladın xoxocu.
--spoiler--
senin gibi cahil az gelir sözlüğe..
bence fethiye,hint okyasnuunu sahilinde olabilir ,hatay'da batı afrika sahilinde filçükü sahilleri yanında.
sen ilkokul tersin galiba harita okumaktan aciz.
--spoiler--
Yine çok basit bir tık ile öğrenilecek şeyleri sıvayıp kepaze olmuş hüso
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aegean_Region
Al oku öğren eşek hüso
https://en.m.wikipedia.or...iterranean_Region,_Turkey
arsız hitay ...
ben yazmadım ,muğla-fethiye akdeniz bölgesi ilidir ama hatay akdeniz (denizi) ilidir diye.
--spoiler--
Yav eşşek hüso ona bakarsan Çanakkale de idari yönetim olarak Marmara bölgesine bağlıdır fakat Edremit Körfezi kıyısındaki ilçeleri Ege bölgesi olarak kabul edilir. Aradaki farkı anladın xoxocu.
--spoiler--
bence fethiye,hint okyasnuunu sahilinde olabilir ,hatay'da batı afrika sahilinde filçükü sahilleri yanında.
--spoiler--
Yine çok basit bir tık ile öğrenilecek şeyleri sıvayıp kepaze olmuş hüso
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aegean_Region
Al oku öğren eşek hüso
https://en.m.wikipedia.or...iterranean_Region,_Turkey
arsız hitay ...
(bkz: husamettin borusever)
borunun müptelası olan huso hiçbir şeye cevap veremeden yine damlamış
--spoiler--
hakikaten malın önde gideni.
hayvan oğlum karadeniz'e karşılık ege olayını sen açtım , bilgisiz keko.
--spoiler--
Eşek herif "kıyı karadeniz ile iç karadeniz" arasında dağlar kadar fark var argümanını sen ortaya attın, bende ona karşılık Ege bölgesinde de aynı durumun olduğunu fakat bunların hepsinin "Ege" adı altında toplandığını söyledim, aradaki örüntüyü kuramayan bir gerizekalı olman beni bağlamıyor hüso.
--spoiler--
''hatay bir akdeniz iliyken, muğla köyceğiz, ortaca, dalaman, fethiye ve seydikemer ilçeleri akdeniz bölgesine aittir..hitay alıntısı.
allah seni top yapsin,fethiye akdeniz kiyisinda hiç mi haritaya bakmiyorsun..
--spoiler--
1960'ların bilmem kaçından beri kendini toplara gondikleten hüso
https://www.haberler.com/...-bolgesi-16093503-haberi/
Akdeniz bölgesi illeri yazarak çok kolay öğrenilecek bilgi için burada kendini rezil rüsva ediyor zaten dediğime karşıt bir argüman da sunamıyorsun
Senin gibi bir davara da bu boru promosyon olsun hadi sg şimdi nik altından.
borunun müptelası olan huso hiçbir şeye cevap veremeden yine damlamış
--spoiler--
--spoiler--
Eşek herif "kıyı karadeniz ile iç karadeniz" arasında dağlar kadar fark var argümanını sen ortaya attın, bende ona karşılık Ege bölgesinde de aynı durumun olduğunu fakat bunların hepsinin "Ege" adı altında toplandığını söyledim, aradaki örüntüyü kuramayan bir gerizekalı olman beni bağlamıyor hüso.
--spoiler--
''hatay bir akdeniz iliyken, muğla köyceğiz, ortaca, dalaman, fethiye ve seydikemer ilçeleri akdeniz bölgesine aittir..hitay alıntısı.
allah seni top yapsin,fethiye akdeniz kiyisinda hiç mi haritaya bakmiyorsun..
--spoiler--
1960'ların bilmem kaçından beri kendini toplara gondikleten hüso
https://www.haberler.com/...-bolgesi-16093503-haberi/
Akdeniz bölgesi illeri yazarak çok kolay öğrenilecek bilgi için burada kendini rezil rüsva ediyor zaten dediğime karşıt bir argüman da sunamıyorsun
Senin gibi bir davara da bu boru promosyon olsun hadi sg şimdi nik altından.
allah'ın salağı hitay hala saçmalıyor..
oğlum sen ne yazdığını biliyor musun ,allah'ınorta terki.
aLLAH SENi TOP YAPSIN,FETHiYE AKDENiZ KIYISINDA HiÇ Mi HARiTAYA BAKMIYORSUN..
CAHiLLE UĞRAŞMAK ZOR ,SENi MALIN ÖNDE GiDENi iLAN EDiYORUM.
bu arada ata efe yancısı demiştim ,UYANAMADIN HERHADE.
EFE- YANCI
KÖROĞLU-AYVAZ.
SPARTA ASKERi .
MANGAL KÜL.
ÖKÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oğlum sen ne yazdığını biliyor musun ,allah'ınorta terki.
aLLAH SENi TOP YAPSIN,FETHiYE AKDENiZ KIYISINDA HiÇ Mi HARiTAYA BAKMIYORSUN..
CAHiLLE UĞRAŞMAK ZOR ,SENi MALIN ÖNDE GiDENi iLAN EDiYORUM.
bu arada ata efe yancısı demiştim ,UYANAMADIN HERHADE.
EFE- YANCI
KÖROĞLU-AYVAZ.
SPARTA ASKERi .
MANGAL KÜL.
ÖKÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--spoiler--
nasil bir cahil olduğun yine siritti.
ancak internet'^te okuduğunu satma yada kaliplaşmiş cümleleri papağan gibi tekrar etme...
ortaokul coğrafya bilgin bile yok, bildiğin cahilin önde gideni hitay salaği.
--spoiler--
Daha coğrafya ile folklor arasındaki farktan habersiz xırdo yine algı oyunu yapmaya çalışmış. Ama tutmamış sebebi şuradan belli
--spoiler--
be allah2in salaği senin sözlük arkadaşina söyle sabah akşam frank denilen siğir yüzünden karadenizlilere laf etmesin senin beyinsiz kafana göre bolu'da karadeniz vilayeti.
--spoiler--
Türkiye'de karadeniz denilince insanların bahsettiği genelde Doğu Karadeniz bazen de Orta karadeniz oluyor çorum-kastamonu ve batısını karadeniz olarak algılayan yok gel gelelim bu bölgeler Karadenize bağlı Bolu için bu konuda parantez açmak gerekirse bolu kültür olarak Karadeniz ile Orta Anadolu (Kısmi olarak da Ege) karışımı kabul edilse de yerel konuşulan ağız bariz bir şekilde karadenizden temel alır. Keza Bartın, Zonguldak, Düzce, Kastamonu da aynı şekilde işte biz buna Batı Karadeniz ağzı diyoruz öşexcim sen git önce Küçük Asya/Anadolu Türkçesinin ağızlarını öğren allahın davarı seni.
--spoiler--
çorum'u hiç yazdirma ,yahu cahilsin tamam utanma sikilma da yok.
öğretmenden çok dayak yemişindir sen.
bu arada bolu mengenli magiç'de has karadeniz<li çikti sabah akşam meğer kendini aşağilarmiş.
--spoiler--
Yazsana la çorumu ne yazacaksın merak ettim.
--spoiler--
hm sonra sana ege'yi mi sorduk beyin özürlü , ilkokul öğrencisine desek nedir bölge diye,haritaya bakar anlatir.
--spoiler--
Senin gibi bir gerizekalının anlaması için güzel bir kıyı ile iç bölge farkının örneğiydi lakin iki bölge arasında bağlantı kurmaktan aciz bir mahlukat olduğun için sorduk mu diye öşex gibi anırmana şaşırmıyorum. Şimdi bu davar karadeniz diyince bir tek Trabzon falan da zannediyordur.
--spoiler--
ben cahilin ileri derecede kiro şekli senin o sulanmiş beynine gööre hatay ve isparta ayni kültür yapisi ve toplumsal özerklik gösterir..
--spoiler--
Öşexcim bir bölgenin silme aynı kültüre sahip olması senin iddian senin aksine ben bölgelerin kendi içinde çeşitli folklorik özellikler gösterdiğini söylüyorum bu nedenle aydın-Kütahya, bolu-trabzon örneği verdik ama öşexle halvet olurken kendini deldirmenden kaynaklı beyin ölümün gerçekleştiği için kendi tezinle benimkini karıştırıp bana geri satıyorsun. Yani senin iddiana göre ya Isparta ya da Hatay Akdeniz ili değil, ben ikisi de Akdeniz diyorum.
--spoiler--
inan senin salakliğin yüzünxden adana karataşli ile afyon -dazkirili ortak kültür şeyine girdi,ayni frank cahşili gibi hatta frank'tan dacahil hadi o bulaşikçi ,bak unuttum sende berbede çiraktin değil mi.
cahil oğlum sana ege'yi mi sordum,afyon'la,osmaniye'yi harmani yapayim ,çorba olsun sözlük ahalisi de beni molla sansin. hep diyorum türkçü-irkçi kemalizler cahil ve palavracidir.
--spoiler--
Adana tamamen bir Akdeniz iliyken Afyonkarahisar’ın Başmakçı, Dinar ve Dazkırı ilçeleri Akdeniz bölgesine dahildir eşşek husamettin fakat bu yine benim dediğin bir bölge içinde çeşitli kültür farklılıkları ile çelişmiyor. Kemalistler yalancı değildir de solcular maldır bu entarinle onu kanıtlamış bulundun aferim eşek husamettin.
--spoiler--
koş tengoş abine sor 3 kitap yazmişti ,baskiya verecekti galiba abd'de bastirmiş ,national book ödülü almiş diyopr,bak bende meydani boş buldum ..salladim.
--spoiler--
tengoş içinde gezdirsin senin, tengirin ne alakası var şimdi konuyla.
--spoiler--
alah senin belani versin,islahiye ile acipayam senin kafaya göre ayni kültür ha .
rezil,rüsva ,cahil ve de kepaze hitay ..
yazdik anlar misin yok şimdi yine cahil cahil bir şeyler yazar bak ben nasil bilgiliyim diye salak salak kendini rezil edersin.
bende kabahat ama ,etme hitayla sohbet koy uver çeksin zahmet.
ne demiştik.
hüsamettin koyuverdi,kocaman kocaman.
--spoiler--
Şimdi sana bu Küçük Asya/Anadolu Türkçesinin ağızları ve folklor farklılıkları hakkında verdiğim ufak dersin de çıktısını al, rulo haline getir, yağla, üstüne otur. Hitayın bu seferki koyuşu senin bir dahaki kaşıntına kadar bir hafta idare eder seni.
He bu arada
--spoiler--
buna kalsa hatay ile muğla ayni,internet böyle cahil dolu.
--spoiler--
Hatay bir Akdeniz iliyken, Muğla Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçeleri Akdeniz bölgesine aittir fakat bu yine benim iddiamla çelişmiyor hüso. Tam tamına üç kez kendinle çelişmiş bir ze(ga)vatsın.
Hamsiden evrimleş de gel hüso.
nasil bir cahil olduğun yine siritti.
ancak internet'^te okuduğunu satma yada kaliplaşmiş cümleleri papağan gibi tekrar etme...
ortaokul coğrafya bilgin bile yok, bildiğin cahilin önde gideni hitay salaği.
--spoiler--
Daha coğrafya ile folklor arasındaki farktan habersiz xırdo yine algı oyunu yapmaya çalışmış. Ama tutmamış sebebi şuradan belli
--spoiler--
be allah2in salaği senin sözlük arkadaşina söyle sabah akşam frank denilen siğir yüzünden karadenizlilere laf etmesin senin beyinsiz kafana göre bolu'da karadeniz vilayeti.
--spoiler--
Türkiye'de karadeniz denilince insanların bahsettiği genelde Doğu Karadeniz bazen de Orta karadeniz oluyor çorum-kastamonu ve batısını karadeniz olarak algılayan yok gel gelelim bu bölgeler Karadenize bağlı Bolu için bu konuda parantez açmak gerekirse bolu kültür olarak Karadeniz ile Orta Anadolu (Kısmi olarak da Ege) karışımı kabul edilse de yerel konuşulan ağız bariz bir şekilde karadenizden temel alır. Keza Bartın, Zonguldak, Düzce, Kastamonu da aynı şekilde işte biz buna Batı Karadeniz ağzı diyoruz öşexcim sen git önce Küçük Asya/Anadolu Türkçesinin ağızlarını öğren allahın davarı seni.
--spoiler--
çorum'u hiç yazdirma ,yahu cahilsin tamam utanma sikilma da yok.
öğretmenden çok dayak yemişindir sen.
bu arada bolu mengenli magiç'de has karadeniz<li çikti sabah akşam meğer kendini aşağilarmiş.
--spoiler--
Yazsana la çorumu ne yazacaksın merak ettim.
--spoiler--
hm sonra sana ege'yi mi sorduk beyin özürlü , ilkokul öğrencisine desek nedir bölge diye,haritaya bakar anlatir.
--spoiler--
Senin gibi bir gerizekalının anlaması için güzel bir kıyı ile iç bölge farkının örneğiydi lakin iki bölge arasında bağlantı kurmaktan aciz bir mahlukat olduğun için sorduk mu diye öşex gibi anırmana şaşırmıyorum. Şimdi bu davar karadeniz diyince bir tek Trabzon falan da zannediyordur.
--spoiler--
ben cahilin ileri derecede kiro şekli senin o sulanmiş beynine gööre hatay ve isparta ayni kültür yapisi ve toplumsal özerklik gösterir..
--spoiler--
Öşexcim bir bölgenin silme aynı kültüre sahip olması senin iddian senin aksine ben bölgelerin kendi içinde çeşitli folklorik özellikler gösterdiğini söylüyorum bu nedenle aydın-Kütahya, bolu-trabzon örneği verdik ama öşexle halvet olurken kendini deldirmenden kaynaklı beyin ölümün gerçekleştiği için kendi tezinle benimkini karıştırıp bana geri satıyorsun. Yani senin iddiana göre ya Isparta ya da Hatay Akdeniz ili değil, ben ikisi de Akdeniz diyorum.
--spoiler--
inan senin salakliğin yüzünxden adana karataşli ile afyon -dazkirili ortak kültür şeyine girdi,ayni frank cahşili gibi hatta frank'tan dacahil hadi o bulaşikçi ,bak unuttum sende berbede çiraktin değil mi.
cahil oğlum sana ege'yi mi sordum,afyon'la,osmaniye'yi harmani yapayim ,çorba olsun sözlük ahalisi de beni molla sansin. hep diyorum türkçü-irkçi kemalizler cahil ve palavracidir.
--spoiler--
Adana tamamen bir Akdeniz iliyken Afyonkarahisar’ın Başmakçı, Dinar ve Dazkırı ilçeleri Akdeniz bölgesine dahildir eşşek husamettin fakat bu yine benim dediğin bir bölge içinde çeşitli kültür farklılıkları ile çelişmiyor. Kemalistler yalancı değildir de solcular maldır bu entarinle onu kanıtlamış bulundun aferim eşek husamettin.
--spoiler--
koş tengoş abine sor 3 kitap yazmişti ,baskiya verecekti galiba abd'de bastirmiş ,national book ödülü almiş diyopr,bak bende meydani boş buldum ..salladim.
--spoiler--
tengoş içinde gezdirsin senin, tengirin ne alakası var şimdi konuyla.
--spoiler--
alah senin belani versin,islahiye ile acipayam senin kafaya göre ayni kültür ha .
rezil,rüsva ,cahil ve de kepaze hitay ..
yazdik anlar misin yok şimdi yine cahil cahil bir şeyler yazar bak ben nasil bilgiliyim diye salak salak kendini rezil edersin.
bende kabahat ama ,etme hitayla sohbet koy uver çeksin zahmet.
ne demiştik.
hüsamettin koyuverdi,kocaman kocaman.
--spoiler--
Şimdi sana bu Küçük Asya/Anadolu Türkçesinin ağızları ve folklor farklılıkları hakkında verdiğim ufak dersin de çıktısını al, rulo haline getir, yağla, üstüne otur. Hitayın bu seferki koyuşu senin bir dahaki kaşıntına kadar bir hafta idare eder seni.
He bu arada
--spoiler--
buna kalsa hatay ile muğla ayni,internet böyle cahil dolu.
--spoiler--
Hatay bir Akdeniz iliyken, Muğla Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçeleri Akdeniz bölgesine aittir fakat bu yine benim iddiamla çelişmiyor hüso. Tam tamına üç kez kendinle çelişmiş bir ze(ga)vatsın.
Hamsiden evrimleş de gel hüso.
BUNA KALSA HATAY iLE MUĞLA AYNI,iNTERNET BÖYLE CAHiL DOLU.
GALiBA ATASI EFE YANCISI iMiŞ...
DEDESi DE MANGAL DENEYiMiNDEN GEÇEMEMiŞ DEMEK Ki,HiTAY GiBi.
AHHHAHHA AHHAHAH JHAHH AHAHA .
URFALI HiTAY HiTAY,MARDiN Li HiTAY HiTAY..
GALiBA ATASI EFE YANCISI iMiŞ...
DEDESi DE MANGAL DENEYiMiNDEN GEÇEMEMiŞ DEMEK Ki,HiTAY GiBi.
AHHHAHHA AHHAHAH JHAHH AHAHA .
URFALI HiTAY HiTAY,MARDiN Li HiTAY HiTAY..
hatay kelimesinde a nın atılıp yerine i nin yerleştirilmesidir.
NASIL BiR CAHiL OLDUĞUN YiNE SIRITTI.
ANCAK iNTERNET'^TE OKUDUĞUNU SATMA YADA KALIPLAŞMIŞ CÜMLELERi PAPAĞAN GiBi TEKRAR ETME...
ORTAOKUL COĞRAFYA BiLGiN BiLE YOK, BiLDiĞiN CAHiLiN ÖNDE GiDENi HiTAY SALAĞI.
BE ALLAH2IN SALAĞI SENiN SÖZLÜK ARKADAŞINA SÖYLE SABAH AKŞAM FRANK DENiLEN SIĞIR YÜZÜNDEN KARADENiZLiLERE LAF ETMESiN SENiN BEYiNSiZ KAFANA GÖRE BOLU'DA KARADENiZ ViLAYETi.
ÇORUM'U HiÇ YAZDIRMA ,YAHU CAHiLSiN TAMAM UTANMA SIKILMA DA YOK.
ÖĞRETMENDEN ÇOK DAYAK YEMiŞiNDiR SEN.
BU ARADA BOLU MENGENLi MAGiÇ'DE HAS KARADENiZ<Li ÇIKTI SABAH AKŞAM MEĞER KENDiNi AŞAĞILARMIŞ.
HM SONRA SANA EGE'Yi Mi SORDUK BEYiN ÖZÜRLÜ , iLKOKUL ÖĞRENCiSiNE DESEK NEDiR BÖLGE DiYE,HARiTAYA BAKAR ANLATIR.
BEN CAHiLiN iLERi DERECEDE KIRO ŞEKLi SENiN O SULANMIŞ BEYNiNE GÖÖRE HATAY VE ISPARTA AYNI KÜLTÜR YAPISI VE TOPLUMSAL ÖZERKLiK GÖSTERiR..
TÜRKiYE BÖLGELERi DENiLEN KONUNUN HARiTA ÜZERiNDEN BAŞKA FAZLA BiR ÖNEMi YOKTUR . AMA ANLAYACAK KAAFA NEREDE NATO KAFA NATO MERMER.
KAFAN YORUMLAMA DENiLEN ŞEYDEN MUAF, BEYiN ZATEN SALATA OLMUŞ.
BAKALIM NE SAÇMALAMIŞSIN.
''aynısı karadeniz için de geçerlidir, tıpkı ege bölgesinde olduğu gibi karadenizin de kıyı ile iç bölgeleri arasında farklılık olması orada yaşayan halkın türk, pontus, laz, gürcü, hemşinli fark etmeksizin ortak bir karadeniz kültürünün parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.'' HiTAY DENiLEN SÖZLÜK ODUNUNDAN ALINTI)
iNAN SENiN SALAKLIĞIN YÜZÜNXDEN ADANA KARATAŞLI iLE AFYON -DAZKIRILI ORTAK KÜLTÜR ŞEYiNE GiRDi,AYNI FRANK CAHŞiLi GiBi HATTA FRANK'TAN DACAHiL HADi O BULAŞIKÇI ,BAK UNUTTUM SENDE BERBEDE ÇIRAKTIN DEĞiL Mi.
CAHiL OĞLUM SANA EGE'Yi Mi SORDUM,AFYON'LA,OSMANiYE'Yi HARMANI YAPAYIM ,ÇORBA OLSUN SÖZLÜK AHALiSi DE BENi MOLLA SANSIN. HEP DiYORUM TÜRKÇÜ-IRKÇI KEMALiZLER CAHiL VE PALAVRACIDIR.
KOŞ TENGOŞ ABiNE SOR 3 KiTAP YAZMIŞTI ,BASKIYA VERECEKTi GALiBA ABD'DE BASTIRMIŞ ,NATiONAL BOOK ÖDÜLÜ ALMIŞ DiYOPR,BAK BENDE MEYDANI BOŞ BULDUM ..SALLADIM.
ALAH SENiN BELANI VERSiN,ISLAHiYE iLE ACIPAYAM SENiN KAFAYA GÖRE AYNI KÜLTÜR HA .
REZiL,RÜSVA ,CAHiL VE DE KEPAZE HiTAY ..
YAZDIK ANLAR MISIN YOK ŞiMDi YiNE CAHiL CAHiL BiR ŞEYLER YAZAR BAK BEN NASIL BiLGiLiYiM DiYE SALAK SALAK KENDiNi REZiL EDERSiN.
BENDE KABAHAT AMA ,ETME HiTAYLA SOHBET KOY UVER ÇEKSiN ZAHMET.
NE DEMiŞTiK.
HÜSAMETTiN KOYUVERDi,KOCAMAN KOCAMAN.
ANCAK iNTERNET'^TE OKUDUĞUNU SATMA YADA KALIPLAŞMIŞ CÜMLELERi PAPAĞAN GiBi TEKRAR ETME...
ORTAOKUL COĞRAFYA BiLGiN BiLE YOK, BiLDiĞiN CAHiLiN ÖNDE GiDENi HiTAY SALAĞI.
BE ALLAH2IN SALAĞI SENiN SÖZLÜK ARKADAŞINA SÖYLE SABAH AKŞAM FRANK DENiLEN SIĞIR YÜZÜNDEN KARADENiZLiLERE LAF ETMESiN SENiN BEYiNSiZ KAFANA GÖRE BOLU'DA KARADENiZ ViLAYETi.
ÇORUM'U HiÇ YAZDIRMA ,YAHU CAHiLSiN TAMAM UTANMA SIKILMA DA YOK.
ÖĞRETMENDEN ÇOK DAYAK YEMiŞiNDiR SEN.
BU ARADA BOLU MENGENLi MAGiÇ'DE HAS KARADENiZ<Li ÇIKTI SABAH AKŞAM MEĞER KENDiNi AŞAĞILARMIŞ.
HM SONRA SANA EGE'Yi Mi SORDUK BEYiN ÖZÜRLÜ , iLKOKUL ÖĞRENCiSiNE DESEK NEDiR BÖLGE DiYE,HARiTAYA BAKAR ANLATIR.
BEN CAHiLiN iLERi DERECEDE KIRO ŞEKLi SENiN O SULANMIŞ BEYNiNE GÖÖRE HATAY VE ISPARTA AYNI KÜLTÜR YAPISI VE TOPLUMSAL ÖZERKLiK GÖSTERiR..
TÜRKiYE BÖLGELERi DENiLEN KONUNUN HARiTA ÜZERiNDEN BAŞKA FAZLA BiR ÖNEMi YOKTUR . AMA ANLAYACAK KAAFA NEREDE NATO KAFA NATO MERMER.
KAFAN YORUMLAMA DENiLEN ŞEYDEN MUAF, BEYiN ZATEN SALATA OLMUŞ.
BAKALIM NE SAÇMALAMIŞSIN.
''aynısı karadeniz için de geçerlidir, tıpkı ege bölgesinde olduğu gibi karadenizin de kıyı ile iç bölgeleri arasında farklılık olması orada yaşayan halkın türk, pontus, laz, gürcü, hemşinli fark etmeksizin ortak bir karadeniz kültürünün parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.'' HiTAY DENiLEN SÖZLÜK ODUNUNDAN ALINTI)
iNAN SENiN SALAKLIĞIN YÜZÜNXDEN ADANA KARATAŞLI iLE AFYON -DAZKIRILI ORTAK KÜLTÜR ŞEYiNE GiRDi,AYNI FRANK CAHŞiLi GiBi HATTA FRANK'TAN DACAHiL HADi O BULAŞIKÇI ,BAK UNUTTUM SENDE BERBEDE ÇIRAKTIN DEĞiL Mi.
CAHiL OĞLUM SANA EGE'Yi Mi SORDUM,AFYON'LA,OSMANiYE'Yi HARMANI YAPAYIM ,ÇORBA OLSUN SÖZLÜK AHALiSi DE BENi MOLLA SANSIN. HEP DiYORUM TÜRKÇÜ-IRKÇI KEMALiZLER CAHiL VE PALAVRACIDIR.
KOŞ TENGOŞ ABiNE SOR 3 KiTAP YAZMIŞTI ,BASKIYA VERECEKTi GALiBA ABD'DE BASTIRMIŞ ,NATiONAL BOOK ÖDÜLÜ ALMIŞ DiYOPR,BAK BENDE MEYDANI BOŞ BULDUM ..SALLADIM.
ALAH SENiN BELANI VERSiN,ISLAHiYE iLE ACIPAYAM SENiN KAFAYA GÖRE AYNI KÜLTÜR HA .
REZiL,RÜSVA ,CAHiL VE DE KEPAZE HiTAY ..
YAZDIK ANLAR MISIN YOK ŞiMDi YiNE CAHiL CAHiL BiR ŞEYLER YAZAR BAK BEN NASIL BiLGiLiYiM DiYE SALAK SALAK KENDiNi REZiL EDERSiN.
BENDE KABAHAT AMA ,ETME HiTAYLA SOHBET KOY UVER ÇEKSiN ZAHMET.
NE DEMiŞTiK.
HÜSAMETTiN KOYUVERDi,KOCAMAN KOCAMAN.
--spoiler--
ilkokulda tarih dersi olarak ne okutulduğunu hatırladığına göre 14 yaşında 7. sınıf yada orta iki talebesi bir kürttür.
--spoiler--
Egitim ile bağlantısı en son ilkokulda kesilmiş yummiyum yine damlamış birader trol isen komik değilsin baştan söyleyeyim ama değilsen durumun daha vahim. Yahu sen kalkıp "hepimizin aslı Yunan, Ermeni veya iranlı" diyip şu aralar Türkislam milliyetçiliğine sarmış bir şahsiyetsin. Bir insanın Türklüğü konusunda konuşacak son şahıslardan birisin aq.
Hüsamettin xırosu da gelmiş, hoşgeldin xexe.
--spoiler--
salakoviş ,karadeniz< ile iç karadeniz halikinin bir biri ile alakasi kel alakadir.
--spoiler--
Yav avel hüso ona bakarsan Kıyı Ege (Asıl Ege) ile iç Ege (iç batı anadolu) da birbirinden alakasızdır. Hatta izmirin merkezi ile köyleri bile birbirinden alakasızdır amma velakin bunların hepsi konuşulan şive, mutfak, tarihsel, folklorik kıyafet olarak Ege-Türk kültür sahasına dahildir.
Aynısı Karadeniz için de geçerlidir, tıpkı Ege bölgesinde olduğu gibi Karadenizin de kıyı ile iç bölgeleri arasında farklılık olması orada yaşayan halkın Türk, Pontus, Laz, Gürcü, Hemşinli fark etmeksizin ortak bir karadeniz kültürünün parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
--spoiler--
trabzon-tokat örneği gibi.
--spoiler--
Şimdi senin gibi bir davara anlatmak gerekirse Aydın-Kütahya veyahut Muğla-Afyon bunu karşılayan örnekler gel gelelim bu illerin hepsi Ege bölgesine bağlıdır, tıpkı Trabzon ile Tokat'ın Karadenize bağlı olması gibi.
--spoiler--
sen ortaokulu da bitirememişsin galiba,ben sana bursali abin gibi iktisat diplomasi ayarlayayim da molla desinler..
--spoiler--
Senin okuduğun mektebin içinde gezdirmek lazım daha hangi il hangi idari bölgeye bağlı ve idari bölge kendi içinde kaç bölüme ayrılıyor ondan haberi yok ötüyor. Yazsana tarayıcıya Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz, Batı Karadeniz diye xıro.
Affedersin Hedepli.
Ayrıca Salepcilerin şizofrenik hayaller görmesine de sebep olmuşum.
--spoiler--
geldiğimi görünce 2 farklı hesabından anında nickaltıma çökmüş.
(bkz: zp iti)
--spoiler--
Yazan utangaç öşexci de üzülmesin henüz gündemi takip edip notlar alıyorum Cexap'ın Özgür Özel ile neye bürüneceğini detaylı bir şekilde yazıp "sivil anayasa" için güya rakipleri ile nasıl işbirliği içinde olacaklarını da göstereceğim.
Edit: hüso Asurluları kürt yaptıktan sonra sıra Türkleri kürt yapmaya geldi herhalde
Yav hüsocum
--spoiler--
kürtv olduğunu böylece teyit ettik, ege'ye göç etmişller sonra bunu aileden atmişlar.
--spoiler--
Demişsin de merak ettim malum istanbul, Ankara (Haymana), Samsun gibi illerde de Kürtler var istanbulluları, Orta Anadoluluları ve Karadenizlileri Kürt ilan etmen tahmini kaç hafta sürer?
ilkokulda tarih dersi olarak ne okutulduğunu hatırladığına göre 14 yaşında 7. sınıf yada orta iki talebesi bir kürttür.
--spoiler--
Egitim ile bağlantısı en son ilkokulda kesilmiş yummiyum yine damlamış birader trol isen komik değilsin baştan söyleyeyim ama değilsen durumun daha vahim. Yahu sen kalkıp "hepimizin aslı Yunan, Ermeni veya iranlı" diyip şu aralar Türkislam milliyetçiliğine sarmış bir şahsiyetsin. Bir insanın Türklüğü konusunda konuşacak son şahıslardan birisin aq.
Hüsamettin xırosu da gelmiş, hoşgeldin xexe.
--spoiler--
salakoviş ,karadeniz< ile iç karadeniz halikinin bir biri ile alakasi kel alakadir.
--spoiler--
Yav avel hüso ona bakarsan Kıyı Ege (Asıl Ege) ile iç Ege (iç batı anadolu) da birbirinden alakasızdır. Hatta izmirin merkezi ile köyleri bile birbirinden alakasızdır amma velakin bunların hepsi konuşulan şive, mutfak, tarihsel, folklorik kıyafet olarak Ege-Türk kültür sahasına dahildir.
Aynısı Karadeniz için de geçerlidir, tıpkı Ege bölgesinde olduğu gibi Karadenizin de kıyı ile iç bölgeleri arasında farklılık olması orada yaşayan halkın Türk, Pontus, Laz, Gürcü, Hemşinli fark etmeksizin ortak bir karadeniz kültürünün parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
--spoiler--
trabzon-tokat örneği gibi.
--spoiler--
Şimdi senin gibi bir davara anlatmak gerekirse Aydın-Kütahya veyahut Muğla-Afyon bunu karşılayan örnekler gel gelelim bu illerin hepsi Ege bölgesine bağlıdır, tıpkı Trabzon ile Tokat'ın Karadenize bağlı olması gibi.
--spoiler--
sen ortaokulu da bitirememişsin galiba,ben sana bursali abin gibi iktisat diplomasi ayarlayayim da molla desinler..
--spoiler--
Senin okuduğun mektebin içinde gezdirmek lazım daha hangi il hangi idari bölgeye bağlı ve idari bölge kendi içinde kaç bölüme ayrılıyor ondan haberi yok ötüyor. Yazsana tarayıcıya Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz, Batı Karadeniz diye xıro.
Affedersin Hedepli.
Ayrıca Salepcilerin şizofrenik hayaller görmesine de sebep olmuşum.
--spoiler--
geldiğimi görünce 2 farklı hesabından anında nickaltıma çökmüş.
(bkz: zp iti)
--spoiler--
Yazan utangaç öşexci de üzülmesin henüz gündemi takip edip notlar alıyorum Cexap'ın Özgür Özel ile neye bürüneceğini detaylı bir şekilde yazıp "sivil anayasa" için güya rakipleri ile nasıl işbirliği içinde olacaklarını da göstereceğim.
Edit: hüso Asurluları kürt yaptıktan sonra sıra Türkleri kürt yapmaya geldi herhalde
Yav hüsocum
--spoiler--
kürtv olduğunu böylece teyit ettik, ege'ye göç etmişller sonra bunu aileden atmişlar.
--spoiler--
Demişsin de merak ettim malum istanbul, Ankara (Haymana), Samsun gibi illerde de Kürtler var istanbulluları, Orta Anadoluluları ve Karadenizlileri Kürt ilan etmen tahmini kaç hafta sürer?
bazı dindoşları, öşşexçileri ve ılımış solcucanları kudurtmasıyla bilinen sigma yazar.
hakkında fake olduğu yönünde ciddi ithamlar dolaşan yazar.
KÜRTV OLDUĞUNU BÖYLECE TEYiT ETTiK, EGE'YE GÖÇ ETMiŞLLER SONRA BUNU AiLEDEN ATMIŞLAR.
YAZIK KiMiN ÇOCUĞU iSE.
SALAKOViŞ ,KARADENiZ< iLE iÇ KARADENiZ HALIKININ BiR BiRi iLE ALAKASI KEL ALAKADIR.
TRABZON-TOKAT ÖRNEĞi GiBi.
SEN ORTAOKULU DA BiTiREMEMiŞSiN GALiBA,BEN SANA BURSALI ABiN GiBi iKTiSAT DiPLOMASI AYARLAYAYIM DA MOLLA DESiNLER..
AFFEDERSiN,ZAFER PARTiLi.
YAZIK KiMiN ÇOCUĞU iSE.
SALAKOViŞ ,KARADENiZ< iLE iÇ KARADENiZ HALIKININ BiR BiRi iLE ALAKASI KEL ALAKADIR.
TRABZON-TOKAT ÖRNEĞi GiBi.
SEN ORTAOKULU DA BiTiREMEMiŞSiN GALiBA,BEN SANA BURSALI ABiN GiBi iKTiSAT DiPLOMASI AYARLAYAYIM DA MOLLA DESiNLER..
AFFEDERSiN,ZAFER PARTiLi.
7 fake hesapla sözlük rekorlarını alt üst etmiş kemoştur.
radikal kemalist teorisyen
ne alaka ya
memduh bashgan
mars valisi zalim noyan
magicovento
hitay
aklim buz gibi yanina kostu
radikal kemalist teorisyen
ne alaka ya
memduh bashgan
mars valisi zalim noyan
magicovento
hitay
aklim buz gibi yanina kostu
KENDiSi URFA -HALVETi KÜRDÜ iMiŞ,KESiN BiLGi YAYALIM...
iSTER MiSiN BiRiNiN AKRABASI ÇIKSIN.
iSTER MiSiN BiRiNiN AKRABASI ÇIKSIN.
Bana s2msonik moğolları ve çinlileri hatırlatan bir rumuz. Beğenmedim.
hahaha. kurulup yıkılalı binlerce sene geçmiş devletleri anlatıyor burada. ayranı yok içmeye, tahtla gider sıçmaya. bana bak lan! sana her ay 1000 dolar cep harçlığı vereyim, bir daha internete girme.
köpüş seniiiii.
köpüş seniiiii.
Senin yaş kaç hitay 12mi?
anladık kürtmüş ister misin urfa-halveti çıksın secere ..
aman aman adıyaman..
urfalı hitay hitay,mardinli hitay hitay.
kesin mıgırdıç kahvesi seviyordur..
ay kız hakketten mi ?
aman aman adıyaman..
urfalı hitay hitay,mardinli hitay hitay.
kesin mıgırdıç kahvesi seviyordur..
ay kız hakketten mi ?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar