bugün

ilk hatada çömez falan dinlemeden, hatayı yüze vuran yazar.kınıyorum.*
lost dizisindeki uğursuz sayılar olan 4-8-15-16-23-42'i sayısal lotoda oynuyorum.beni takip ediyor.kazanırsam beni çok seviyormuş öyle dedi. *
sözlüğün yaramaz, ele avuca sığmaz çocuğu, yazdığı entrylerle ışığını yansıtan, muzipliğini ortaya koyan insan ve işte 7000. entryimi sana adıyorum. iyi ki varsın.
kendisine 5000. entryi hediye etmediğim, ama 7000. entryimi kendisine sunacağım sevimlilik abidesi, taşı gediğine oturtma imalatçısı, değerli bünye.
Geleceğin enerji kaynağı olacağına kesin gözüyle bakılan,böyle önemli olmasına ragmen atom agırlıgından* anlasıldıgı uzere oldukca mutevazi olan element...

*1.00794 g/mol
kendisine kahve falı bakma sözümü hatırlatan kişi * fiyat konusunda açıklık getirmemi istemişti. bir kaç entry ile anlaşabileceğimizi söylemiştim * sanırım artık kahve falı bakmanın zamanı geldi. *
EVRENDE en çok bulunan element
an itibari ile sloganı "lanet olsun iddiayi çıkaran zihniyete" olan, büyük ihtimalle tutuştuğu iddiayı kaybetmiş olan sözlük yazarı.
abilerin kralının yeni nicki
eski kanserojenin yeni nicki.moderasyon deiştirmiş valla.
güzel izotopları olan element.
(bkz: döteryum)
(bkz: trityum)
MRI çektirdiğinizde, vücudunuzda her birinin aynı yörünge düzleminde hareket ettiği element, oha yani.
2 tanesi 1 oksijenle birleşirse suyu oluştururlar.
doğal bolluğu %99,98 olan element.
1...5678
© copyright 2005 - 2026