bugün

4 tane boş kovan.
(bkz: kozalak)
eski sevgilinin tangası.
Krampon çivisi. 3 yıldır odamda paketiyle beraber asılı duruyor. internetten yaptığım ilk alışveriş, 2 liraya almıştım ve üstelik kargo bedavaydı.

inanmayana fotoğrafını gönderebilirim.
Lisedeyken bi arkadaş odtü kütüphanesinin duvarından çivi sökmüştü saklamak için.
Bir güvercin tüyü...
bazen sadece cep telefonuna gönderilen mesajlardır, ve o kısa mesajlar bit txt dosyasında saklanır. arada okunur.

edit: nesne değil bir dakika lan bu. ama elinizde sadece bu kalmıştır. o da nesne bile değil bak.
ilk içtiğim nargilenin sipsisi.
saç teli.
1999 yılından ber isakladığım peluş penguenim can dostum.
evde kocaman bir çekmecenin adeta bir çöplük gibi kullanılmasına sebebiyet veren nesnelerdir. konser biletleri, stadyumda izlenmiş maç biletleri, " ilk aşk" ile birlikte yenilmiş olan hamburgerin ambalajı bunlardan bazılarıdır.
Sacim. Belimdeki sacimi on cm kestirdigimde kesilen sacimi almistim hatira olarak. icim acidi. Her baktigimda ah natalie sanki ne vardida kestirdin sacini diye soylenirim .
otobüs bileti.
Teneke kolaların kapaklarındaki halkalardan.
Bir tane dugun davetiyesi, eski sevgilim ve benim adım var. Tesadüf bu ya yerde bulmustum geçen sene hala durur.
saç teli,daha saçmasını görmedim.
sunnet derisi. kadife kesenin icinde (gumus kutuda) duruyor..sunnet oldugum tarih 1968 .
yaban domuzu dişi.
ilk sigortalı işimde önlüğümün kopan düğmesi.
android tablet. Işin garip tarafı neden sakladığım. Sanırım onu kullanmalıyım!
(bkz: uçak bileti)
Verdiğim gülün sapının bir kısmı.
(bkz: kozalak)

ankara' da akşamları dışarı çıkar bir parka giderdim. hem kendimi dinliyordum, hem de biraz önceki yağmurun düşürdüğü kozalakları usulca toplayıp eve getiriyordum.

(bkz: kahve telvesi)

öğrenciliğimin ilk yıllarında kendime bi türk kahvesi yaptım. hüzünlü zamanlarımdı. kahve bittikten sonra tuttum telveyi bi defterin sayfasına boca ettim o günün tarihini attım.

evet biraz deliyim sanırım. bugün elvis piresliyim ama.
(bkz: vivident)

icinde kalan son sakizlari ben cignemistim. yemis hepsini dana.
kuveyt'ten gelen bir çeşit kokulu ağaç parçacığı. kuveyt'te bu kabuk/parçacık yanmakta olan sobaya atılmak suretiyle ortamda hoş bir koku elde edilir tütsülü odalarda sıcak sohbetler edilirmiş... gün gelip de şöyle güzel bir muhabbeti mis kokularıyla tütsülendirmek istediğimde ben de yakarım belki ama şimdilik çekmecemde duran bu ağaç parçacığı 5 yıldır kokusundan hiçbir şey kaybetmeden bulunduğu küçücük çekmeceyi misler gibi kokutuyor..
sinema tiyatro vs biletleri,derste konuşamayınca kagıda yazılan dialoglar.