bugün

/775
uçmayı bilirsen olursun pilot, almayı bilirsen iner her külot.
düzen değişmiş ne farkeder, düzülen değişmedikten sonra.
(bkz: abi yenge de erik gibiymiş kütür kütür)
no pain no gain.
hayatın en hüzünlü ânı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır.
son of a bitch!
(bkz: james ford)
stay in the now and enjoy every moment.*
Bazı aşklar kör kütük yaşanır... Sen kör , o kütük ..
''Eğer havaya atılan taş dile gelseydi mutlaka kendi arzusuyla yolculuğa çıktığını söylerdi...''

(Baruch Spinoza)
... ben yendim, ailemi , sevgimi, aşkımı yok ettim. bugün farkettim, oyunmuş ,kaybettim.
sahip olduğun şeyler zamanla sana sahip olur / dövüş kulübü.
annenin ölmesi bir kitaplığın yanmasıdır.
herkes almanın daşşağını yesin- adolf hitler
(bkz: umut sarıkaya)
Farklı kanallarda farklı programlarda atışıyoruz seninle! sen reytingi tavan yapan bir dizide biriyle yiyişirken, ben ucuz bir yemek programında tarifini veriyorum senin..
Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte.. Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim.. Tut ki mutluyum.. Tut ki yıkıldım Sana..ne!
Haksızlığın eliyle öldürülenler adaletin gücüyle dirilecektir.
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, Gün gelir en sağlam yerinden kopar.
"bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum." - leonardo da vinci
en iç, en içten, en içteki sesine bile aykırı düşebilir mi kişi?
düşer...

oruç aruoba
" Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..."
Daniel DUMOULIN
çıktım incir ağacına yedim amını mamını.
deveye diken insana s.ken yaraşır.
her şey geçmişte kalıyor ama hiçbir şey geçmiyor..
ilk kez duyulduktan sonra yüksek ateş, baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtileri vardır.
(bkz: açıklama sıçmak)
cümlem:
(bkz: koy götüne rahvan gitsin)
anasını boyayıp, babasına geri satmak...
© copyright 2005 - 2026