bugün

/775
Turan'ın bir ili var ve yalnız bir dili var. ''Başka dil var'' diyenin, başka bir emeli var..
Kadınların erkekler kadar başarılı olmamalarının en temel nedeni kadınların karılarının olmamasıdır. Marjorie Nichalson
sana bir şey söyleyim mi ; benim sana söyliycek hiç bişeyim yok.
okuduğunuzda herkese gider yapma isteği uyandıran sözlerdir.

Ben bir tabanca hayaliyim. Ama içimdeki kurşun gerçek.
şimdi uçsuz bucaksız ovalarda adımlarımı saymadan geriye dönüp bakmadan, usanmadan, bıkmadan deli taylar gibi koşmak istiyorum ve görüyorsun ki aşkı beceremiyorum beni kendi halime bırak yavrucum ben yolumu nasıl olsa bulurum.
doğa, bize dedelerimizden kalan bir miras değil; torunlarımıza bırakacağımız bir emanettir. (kızılderili atasözü)
Tartışmadayken uzlaşma yoksa..
-Bıdı bıdı bıdı...
-...
-Konuşsana korkak!
-Ben zaten cevap verdim.Ne anladıysan odur cevabım.
(Öyle bir kötü olur ki taarruzu daha çok arttırır ama aslında kendini kendine kanıtlamaya çalışmaktadır)
Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmakla ne kadar aptal olduğunu anlamak arasında geçen zamandır.
ikimize birden yükleniyorlar amaa sen ağlama. *
eger uslu bir cocuk olursaniz bir gun sizde sirinleri gorebilirsiniz.
dedemin vecizelerinden biri; 'sarı lira ile beyaz baldırın hatrı olmaz' dedemin takdire şayan tespitidir...
hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, kafasıyla tuğla kırdığı halde kaplumbağaya çarpınca ölen mario'dan öğrendim.
tüm ayrılıklarınızı tekrar düşünün.
iki insan ayrılırken şefkatli konuşan taraf, aşık olmayan taraftır.

marcel proust
Aşığın masumu yoktur; zevke düşkünlüğü az olanı vardır.
çekeriz emaneti s.keriz adaleti.
kavga öncesi arkadaşlarını gaza getiren fırlamanın sözleridir.
ben alex'im, o ise kazım. (bkz: alex de souza)
hadi yine iyisin sevgilin geri geliyormuş deseler şimdi bana,
Atam'ın o meşhur sözü gelir aklıma; geldikleri gibi giderler.. *
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir Dünya'da kendin olarak kalabilmek, Dünya'nın en zor savaşını vermek demektir. E. E. Cummings
ne garip değil mi? kazanmak insanlara yetmiyor. diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar.
"korktun mu beni kırk yıl sevmekten? kahvenden bir yudum bile almamışsın..."
Kuş bakışı bakmak güzeldir ama 'kuş gibi' bakmamak şartıyla. Şeyh Sadi
insanın merak ettiği şey başına gelirmiş..ben seni merak ediyorum;hadi gel o zaman.
yiyemeyeceğin yaprağın altına yatmayacaksın.
yalnızlık sevmeyi bilmeyenlerin icadıdır...
--spoiler--
söyle yillar mi daha hizli bir kurşun mu?
böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu?

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026