bugün

kök hücre referansı ile saç dökülmesinde dünya genelinde başarısını kanıtladığı söylenen şampuan, krem. yüzde 94 başarı garantiliyorlar. bu yaşta saçı dökülen benim gibiler için sevindirici bir malzemedir. hadi bakalım.
alıcam lan bunu.
Kel'n de merhemi oldu sonunda denilen bir kelliğe karşı çözüm sunduğunu öne süren üründür. Yüzde 94 başarılı olduğu iddia edilen ürünü deneyen kişilerin mesajını da burada bulunduracak başlıktır.
fiyatları kullananları araştırmaya iten, kök hücre bilmem neyi ile dökülmeyi durdurup yeni saç çıkardığı iddia edilen ürün. he bir de isviçreli bilim adamları filan da denilmiş.
peder reklamı görünce kanmış, almış*. içimden "hairman ne amk" desem de bi araştırayım dedim. Forumlarda kullananların yorumları var. Evet evet, kullanıp yorum yapanlar var. Ama ne hikmetse 3 aydır piyasada olan bir ürünü 6 aydır kullanan insanlar var*. Bir iki samimi yoruma rastladım. serumu vasat ama şampuanı iyi diye. iyi dedim, bari şampuanını kullanayım. Ben o şampuanı icat edenin de, üretenin de, satanın da, tavsiye edenin de... emeği geçen herkesin ta amk. 1 cm kalınlığında kepek tabakası oluşturdu. Hariman, bioman, heroman, osman, erman... böyle aptal aptal ürünleri kullanmayın, kullanmaya yeltenmeyin. Hiç birinin faydası yok. Ektirin kurtulun**.
© copyright 2005 - 2026