bugün
- midye7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi8
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- kiraz cicegi kolonyasi33
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- tabağında yemek bırakan erkek5
- kokoreç3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- oğlum donat şu masayı3
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu3
- ayakseverlik3
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak5
- stanley termosu olan kız3
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi7
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- düşün ki o bunu okuyor6
- corona2
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
- su içen kız3
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- boş yapan yazar3
- en çok öğrenmek istediğiniz diller3
- esaretin bedeli filmini hapiste izlemek2
- dördüncü yakup3
- halil ibrahim türküsü2
- kadın yazarların kavga etmesi11
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- uçak gemisini batıran ilk kişi3
- yoğundum arayamadım yazamadım sözüne inanılmaması2
- suç ve ceza kitabını alıp okumamak3
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar4
- imf büyüme beklentisi3
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- kuran da namazın olmaması21
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- denize girmek6
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- kıbrıs ta üniversite okumak2
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- fusya semsiyeli yabanci18
- fransa mı kazansın fas mı2
http://www.haber7.com/gun...kumpasi-dinlemeye-takildi
haberiyle güldürmüş site. ya bunlar bizi gerizekalı sanıyor ya da kendileri gerçekten geri zekalı. dün akşam h.fidan ile yaptığı toplantıda aldıkları kararla bu mizanseni hazırlamışlar. kesin b.atalay'da ekibe başkanlık etmiştir.
haberiyle güldürmüş site. ya bunlar bizi gerizekalı sanıyor ya da kendileri gerçekten geri zekalı. dün akşam h.fidan ile yaptığı toplantıda aldıkları kararla bu mizanseni hazırlamışlar. kesin b.atalay'da ekibe başkanlık etmiştir.
insanların zekasıyla alay eden haber sitesi.bu ne lan hahahahaha
zeka konusunda sorunları olan insanların yönettiği haber şitesi. yoksa bu kadar ucuz yalan haber yapmazlardı.
Kıt zekalı insanlarin hazirladigi yonettigi site.
başlık: israil kan kusuyor
olması gereken: israil kan kusturuyor.
başlık yazmaktan bihaber kafasızların haber yazdığı site.
olması gereken: israil kan kusturuyor.
başlık yazmaktan bihaber kafasızların haber yazdığı site.
Akp yanlisi, tarafli habercilik kurumu. Ben de akp'liyim ama bu durumu tastik etmiyorum. Ayrica telefonumda da uygulamasi yuklu ama sirf bilim-teknoloji platformu icin tutuyorum.
mobil sitesi değişince bombok olmuştur.
Haber değil propaganda sitesi.
tahliye krizini çözmüşler.
asliye ceza ve sulh ceza mahkemeleri arasındaki uyuşmazlığa asliye hukuk da dahil olmuş.. ahaha
görsel
asliye ceza ve sulh ceza mahkemeleri arasındaki uyuşmazlığa asliye hukuk da dahil olmuş.. ahaha
görsel
Haberlerinin altındaki yorumları okudukça insanın ülkesinden ümidi kesmesine neden olan, haber sitesidir...
ağır akp yalakası site. Yorumlar bile aynı kafa.
2 haber okuyamazsın, akp içinn çalışıyor full.
haber sitesi demek saçmalık olur. akp için çalışan ileri düzey kalitesiz bir site, türkiyede en büyük 3.haber sitesi olup bu kadar kalitesiz olmak kolay değil tebrik etmek lazım. ama pkk ya iyi giydiriyo. evet şehit haberiyle akp oyunu yükseltmeye çalışıyor.
Iki gundur şehit haberleriyle, anket haberlerini yanyana koyuyorlar.
Hayirdir secim calismasi mi yapiliyor?
Hayirdir secim calismasi mi yapiliyor?
mobil uygulamasını 1 yıla yakın bir süre kullandığım/kullanmak zorunda kaldığım uygulamadır.
milliyet, hürriyet vb. haber sitelerinin müstehcen içeriklerinden bunalmış birisi olarak son çare haber7 android mobil uygulamasını yükledim.
emsallerine göre pratik ve hızlı olan bu uygulamaya her girişimde reklamla karşılaşmam gitgide beni sinirlendirmeye başladı.
2. husus, zaman zaman halkı galeyana getirici ve yalan haber paylaşımları yapılmakta.
3. husus, paylaşılan haberlere eleştiri mahiyetinde bir yorumda bulunursanız iletiniz moderatör tarafından onaylanmaz.
4. husus, uluslararası geçerliliği olmayan bir ajansa bağlı olarak çalıştığı için abartı ve gerçek dışı birçok haber yayınlamaktalar.
an itibariyle son raddeye gelen birlikteliğimize bir daha yüklememek üzere telefonumdan kaldırarak son verdim.
son söz: türkçe, reklamsız ve doğru haber isteyenler tereddüt etmeden trt haber mobil'i yükleyebilirler. ingilizce haber arayanlar için ise al jazeera english gayet hoş.
milliyet, hürriyet vb. haber sitelerinin müstehcen içeriklerinden bunalmış birisi olarak son çare haber7 android mobil uygulamasını yükledim.
emsallerine göre pratik ve hızlı olan bu uygulamaya her girişimde reklamla karşılaşmam gitgide beni sinirlendirmeye başladı.
2. husus, zaman zaman halkı galeyana getirici ve yalan haber paylaşımları yapılmakta.
3. husus, paylaşılan haberlere eleştiri mahiyetinde bir yorumda bulunursanız iletiniz moderatör tarafından onaylanmaz.
4. husus, uluslararası geçerliliği olmayan bir ajansa bağlı olarak çalıştığı için abartı ve gerçek dışı birçok haber yayınlamaktalar.
an itibariyle son raddeye gelen birlikteliğimize bir daha yüklememek üzere telefonumdan kaldırarak son verdim.
son söz: türkçe, reklamsız ve doğru haber isteyenler tereddüt etmeden trt haber mobil'i yükleyebilirler. ingilizce haber arayanlar için ise al jazeera english gayet hoş.
(bkz: DERDini sikim butonu)
(bkz: esed kızları rus askerlerine verdi)
görsel
yandaş ve muhafazakar görünümlü bir haber sitesi ama son zamanlarda ağızlarını iyi bozdular.
görsel
yandaş ve muhafazakar görünümlü bir haber sitesi ama son zamanlarda ağızlarını iyi bozdular.
inanılmaz düzeyde ahlaksız,taraflı,namussuz bir site.
SPam içeriğin dibine vurmuş sitedir *
http://www.haber7.com/gun...vokasyonlarina-sorusturma
soruşturma demişler ama haber içeriğinde soruşturma yok.
muhtemelen kendileri internetten buldukları 29 tweet hakkında egm'ye şikayette bulundular. lan ne adamlarsınız ya.
soruşturma demişler ama haber içeriğinde soruşturma yok.
muhtemelen kendileri internetten buldukları 29 tweet hakkında egm'ye şikayette bulundular. lan ne adamlarsınız ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar