bugün
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır8
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı19
- dövmesi olan erkek7
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- din kardeşimiz filistin4
- atm'ye ateme diyen hanzo12
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak6
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- sözlüğe nude atar mısınız6
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- baş ağrısı5
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- sözlüğün namus bekçileri5
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- isminiz nasıl konuldu4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- jagermeister2
- avrupa'nın 3 dev savunma projesi2
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- velvet35
- ben izninizi isteyeyim2
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- düşünen her insan ateisttir2
- burçlara inanmak6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- seni ne mutlu eder6
- saraca finch house19
- yağmur olup yağmak2
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- 2026 dünya kupası25
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- yoğurt5
- futbol21
- dünya20
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- burçlara inanan erkek5
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- sigarayı günde 1 dala düşürmek2
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- yazarların birbirine yavşaması4
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
Türkiye Cumhuriyeti'nin güneydoğu anadolu bölgesinde, ırakın kuzeyinde ve bazı fars yaşayan topluluktur. ataları ön asya kökenlidir.* vatan hainleri, teröristler ve bilimum eşkiyalar bunlardan çıkar. ama yanılgıya kapılıp hepsini aynı kefeye koymak yanlıştır. Ne mutlu Türk'üm diyene deyip TC uğrunda canını ortaya koyanları da vardır. Ayıklamak bize kalmış. iyi bir eğitimle kalkındırabileceğimiz kardeşlerimizdir. ve adı kesinlikle güneydoğululardır.
pis kokarlar. nedeni baharat tüketiminin fazla olmasıdır.
tekrarlamakta fayda gördüğüm hededir. güneydoğululardır. insanları etnik yapıya bölmek ırkçılık değil midir?
güneydoğu dışındaki heryerliler; "iyi bir eğitimle kalkındırabilecek(!)" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "üstün olan hiçbir zaman kalleşlik yapmamış" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "ama yanılgıya kapılmayıp hepinizi aynı kefeye koymayan" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "Türk kavramını kan bağından soyutlayıp bu vatan uğrunda ölen herkes anlamı kazandıran" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "buradan çıkacak sonuçla bana ne zaman faşist diyeceksin?" diyen abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "gidin tarihinizi öğrenin. sonra karşıma gelin(!)" diyen koruyucu(lar)ınız(!)dır.
edit #1 aradaki entryi sahibi sildiği için böyle ortada kalmıştır.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "üstün olan hiçbir zaman kalleşlik yapmamış" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "ama yanılgıya kapılmayıp hepinizi aynı kefeye koymayan" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "Türk kavramını kan bağından soyutlayıp bu vatan uğrunda ölen herkes anlamı kazandıran" abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "buradan çıkacak sonuçla bana ne zaman faşist diyeceksin?" diyen abi(ler)iniz(!)dir.
güneydoğu dışındaki heryerliler; "gidin tarihinizi öğrenin. sonra karşıma gelin(!)" diyen koruyucu(lar)ınız(!)dır.
edit #1 aradaki entryi sahibi sildiği için böyle ortada kalmıştır.
son derece asil insanlardır. kültürlerinde çirkeflik yoktur. direkt pata küte dalarlar.
bu özelliklerini çok seviyorum.
bu özelliklerini çok seviyorum.
Hoşgörülü, misafirperver, ailede hiyerarşik düzene sahip ve kültürüne bağlı insanlar
Geri kalmış, zavallı insanlardır bunlar. Tanıdığım antepliler var. Hepsi birbirinin aynı. Bayağı, adı ve yalancılar. Anında adam satıyorlar.
Tip olarak Araplara benzerler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar