bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- gir içime hünharca8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- kürt mutfağı4
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- satranç haram yasaklansın12
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- buddy dude20
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- gocu41
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- true'nin en sevdiği kedi3
- put2
- en sevilen meyveler7
- beddua etmek2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı5
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- gammazlar çetesi2
- yagmurcu6
- tövbe2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- hayatının hangi dönemindesin4
- necip fazıl kısakürek3
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- yapay zeka moderatörü16
- çocuk yaparsam şerefsizim2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- evlilik2
- en saçma yiyecek isimleri7
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak22
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- togg'a lpg taktırmak11
- zaman baba8
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- açık renk jean vs koyu renk jean2
- bir hadisin sahih olup olmadığını anlamak2
- ingiltere de 16 yaş altına sosyal medya yasağı3
- iremga11
markafoni ekibi tarafından tasarlanan, günlük fırsat sitesi.
an itibariyle istanbul için fırsat şu imiş: chinese express'te 6'lı california roll 12 tl yerine sadece 1 tl!
ankara için fırsatı, afm sinemalarında 15 liralık sinema bileti 50 kuruş imiş ama tükenmiş. başka şehirler için de fırsatlar var. şu da davet linki, buyrunuz.
https://grupfoni.com:443/r/eboslu$0040gmail.com
an itibariyle istanbul için fırsat şu imiş: chinese express'te 6'lı california roll 12 tl yerine sadece 1 tl!
ankara için fırsatı, afm sinemalarında 15 liralık sinema bileti 50 kuruş imiş ama tükenmiş. başka şehirler için de fırsatlar var. şu da davet linki, buyrunuz.
https://grupfoni.com:443/r/eboslu$0040gmail.com
sadece istanbuldaki mekanlarda indirim ayarlayan sitedir. biz bursalıların başı kel mi?
acayip imaj yapmış sanki bütün şehirlerde kıyak yapabiliyo havası vermiş ama fos çıkmış sitedir. hakkında hiç güzel haberler duymadığımdır. söylenene göre haddinden fazla indirim dağıtıyomuş sonra gidip *** gibi ortada kalıyomuşsun. denemedim bilmiyorum.
bursa da da bayağı indirimleri olan sitedir. An itibariyle deli kantinde yüzde 50 indirim gördüm. hakkında kötü şeyler duymamla beraber, markafoni ekibi beni hiç g*t gibi bırakmadı. bu da bırakmaz diyorum. hadi bakalım.
EDiTTO: an itibariyle 2 adet kuponumu sevgilimin hesabıyla aldım. Onu ben davet ettiğim için 10 tl de bana hediye geldi. 16 tl lik hesap 6 tl tuttu yani. 2'ye böl 3 ,* , menü de aynen şu:
http://www.grupfoni.com/Bursa/?utm_source=grupfoni&utm_medium=e-posta&utm_campaign=deli
iyidir hacı grupfoni iyidir .
Bu arada, şikayet eden tayfa , cep telefonlarına kampanya numaralarının gelmediğinden yakınmış. Gerek yok ki buna. ürünü aldığınız anda, sitede hesabım bölümünden girip şifre numaranızı alabiliyorsunuz.
EDiTTO: an itibariyle 2 adet kuponumu sevgilimin hesabıyla aldım. Onu ben davet ettiğim için 10 tl de bana hediye geldi. 16 tl lik hesap 6 tl tuttu yani. 2'ye böl 3 ,* , menü de aynen şu:
http://www.grupfoni.com/Bursa/?utm_source=grupfoni&utm_medium=e-posta&utm_campaign=deli
iyidir hacı grupfoni iyidir .
Bu arada, şikayet eden tayfa , cep telefonlarına kampanya numaralarının gelmediğinden yakınmış. Gerek yok ki buna. ürünü aldığınız anda, sitede hesabım bölümünden girip şifre numaranızı alabiliyorsunuz.
böyle bir şey yok. izmir de club cariye de giriş + sex on the beach + meyve tabağı + çerez 50 tl yerine 4tl yapmış şerefsizler. daha gecen hafta sonu kişi başı 90tl bayıldık bi mekana*. daha da eğlenmeye gitmem.
o değil gidemiyorum zaten hııırrr diyor hemen birileri. *
ben yararlanamıyorum siz yararlanın gençler. çarşamba/cuma/cumartesi günleri saat 23:00- 05:00 arası kullanılıyor ve 2 mayısa kadar geçerli hem de hey gidi...
o değil gidemiyorum zaten hııırrr diyor hemen birileri. *
ben yararlanamıyorum siz yararlanın gençler. çarşamba/cuma/cumartesi günleri saat 23:00- 05:00 arası kullanılıyor ve 2 mayısa kadar geçerli hem de hey gidi...
blue moon resort otelde indirimli fiyat herşey dahil 54.90 tatil sepetinde aynı otel ve odalar 46 tl üstelik 12 taksit.
(bkz: adamlar grup dalıyor)
(bkz: adamlar grup dalıyor)
fırsatlarından yararlananların mekanlarda ampul gibi parladığı site...
hatta bunlar grupfoniciler diye de alay konusu edilirler.
hatta bunlar grupfoniciler diye de alay konusu edilirler.
an itibari ile tiffany'de 50 tl lik alışveriş çekini 25 tl ye alabiliyorsunuz. güzel fırsat.
bu siteden kuponunuzu alıyorsunuz, gittiğiniz restoranda yiyip içiyorsunuz ve size kupon numarası dahi sormuyorlar çok ilginç. 3 ayrı yerde üstü üste başıma gelmiştir.
markafoni ile organik hiçbir bağı olmayan sitedir. son hisse satışından sonra tüm ortaklar yerli sermayedendir.
an itibariyle günlük kampanyaları bildirdikleri maillerinin ilk sırasında #direnankara, #direnadana, #direngeziparkı, #direnizmir gibisinden destek mesajları yer almaktadır. bi yaşıma daha girdim..
kredi kartından ödeme yaptığım ancak kupon mailini hala alamadığım site. "bize ulaşın" kısmından attığım maile ise henüz bir cevap yok.
http://www.grupfoni.com/Y...uct?url=noel-kurabiyesi-1
An itibari ile ürün verdiğim site. Durmayınız alınız. almıyorsanız da paylaşınız. şu kimera sevinsin.
An itibari ile ürün verdiğim site. Durmayınız alınız. almıyorsanız da paylaşınız. şu kimera sevinsin.
güncel Önemli Başlıklar