bugün
- ben geldim naneler25
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- ümmetçilik6
- üniversite diploması5
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- türkiye nin en güvenilir insanı4
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- ahbap8
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- laiklik hasan abi3
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- göbekli erkekler9
- 20 li yaşlar5
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- uzak mesafe ilişkisi4
- atletle gezen erkek7
- fobi2
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak4
- osmanlı torunu3
- insan olmaya ceyrek kala14
- bik bik'in erkek olması6
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- türk kızlarındaki yabancı penis merakı3
- ne zaman mutlu olacağız8
- yolda yürürken neden herkes telefona bakar2
- kredi çekip ahbap'a bağış yapmak3
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- haluk levent'e para emanet etmek23
- tff bal ligi katılım ücreti3
- radio fg2
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- kadınları çekici yapan detaylar8
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- imam hatipli kızların verici olması6
- eski sevgili2
- yaşının adamı olmamak3
- mason greenwood12
- 13 temmuz 2026 haluk levent'in ahbap açıklaması3
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki5
- evlat ayrımcılığı9
- evlilik masrafları2
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- kahve kokusu8
- birader avcısı3
- sütlaç3
http://www.grupfoni.com/Y...uct?url=noel-kurabiyesi-1
An itibari ile ürün verdiğim site. Durmayınız alınız. almıyorsanız da paylaşınız. şu kimera sevinsin.
An itibari ile ürün verdiğim site. Durmayınız alınız. almıyorsanız da paylaşınız. şu kimera sevinsin.
kredi kartından ödeme yaptığım ancak kupon mailini hala alamadığım site. "bize ulaşın" kısmından attığım maile ise henüz bir cevap yok.
an itibariyle günlük kampanyaları bildirdikleri maillerinin ilk sırasında #direnankara, #direnadana, #direngeziparkı, #direnizmir gibisinden destek mesajları yer almaktadır. bi yaşıma daha girdim..
markafoni ile organik hiçbir bağı olmayan sitedir. son hisse satışından sonra tüm ortaklar yerli sermayedendir.
bu siteden kuponunuzu alıyorsunuz, gittiğiniz restoranda yiyip içiyorsunuz ve size kupon numarası dahi sormuyorlar çok ilginç. 3 ayrı yerde üstü üste başıma gelmiştir.
an itibari ile tiffany'de 50 tl lik alışveriş çekini 25 tl ye alabiliyorsunuz. güzel fırsat.
fırsatlarından yararlananların mekanlarda ampul gibi parladığı site...
hatta bunlar grupfoniciler diye de alay konusu edilirler.
hatta bunlar grupfoniciler diye de alay konusu edilirler.
blue moon resort otelde indirimli fiyat herşey dahil 54.90 tatil sepetinde aynı otel ve odalar 46 tl üstelik 12 taksit.
(bkz: adamlar grup dalıyor)
(bkz: adamlar grup dalıyor)
böyle bir şey yok. izmir de club cariye de giriş + sex on the beach + meyve tabağı + çerez 50 tl yerine 4tl yapmış şerefsizler. daha gecen hafta sonu kişi başı 90tl bayıldık bi mekana*. daha da eğlenmeye gitmem.
o değil gidemiyorum zaten hııırrr diyor hemen birileri. *
ben yararlanamıyorum siz yararlanın gençler. çarşamba/cuma/cumartesi günleri saat 23:00- 05:00 arası kullanılıyor ve 2 mayısa kadar geçerli hem de hey gidi...
o değil gidemiyorum zaten hııırrr diyor hemen birileri. *
ben yararlanamıyorum siz yararlanın gençler. çarşamba/cuma/cumartesi günleri saat 23:00- 05:00 arası kullanılıyor ve 2 mayısa kadar geçerli hem de hey gidi...
bursa da da bayağı indirimleri olan sitedir. An itibariyle deli kantinde yüzde 50 indirim gördüm. hakkında kötü şeyler duymamla beraber, markafoni ekibi beni hiç g*t gibi bırakmadı. bu da bırakmaz diyorum. hadi bakalım.
EDiTTO: an itibariyle 2 adet kuponumu sevgilimin hesabıyla aldım. Onu ben davet ettiğim için 10 tl de bana hediye geldi. 16 tl lik hesap 6 tl tuttu yani. 2'ye böl 3 ,* , menü de aynen şu:
http://www.grupfoni.com/Bursa/?utm_source=grupfoni&utm_medium=e-posta&utm_campaign=deli
iyidir hacı grupfoni iyidir .
Bu arada, şikayet eden tayfa , cep telefonlarına kampanya numaralarının gelmediğinden yakınmış. Gerek yok ki buna. ürünü aldığınız anda, sitede hesabım bölümünden girip şifre numaranızı alabiliyorsunuz.
EDiTTO: an itibariyle 2 adet kuponumu sevgilimin hesabıyla aldım. Onu ben davet ettiğim için 10 tl de bana hediye geldi. 16 tl lik hesap 6 tl tuttu yani. 2'ye böl 3 ,* , menü de aynen şu:
http://www.grupfoni.com/Bursa/?utm_source=grupfoni&utm_medium=e-posta&utm_campaign=deli
iyidir hacı grupfoni iyidir .
Bu arada, şikayet eden tayfa , cep telefonlarına kampanya numaralarının gelmediğinden yakınmış. Gerek yok ki buna. ürünü aldığınız anda, sitede hesabım bölümünden girip şifre numaranızı alabiliyorsunuz.
acayip imaj yapmış sanki bütün şehirlerde kıyak yapabiliyo havası vermiş ama fos çıkmış sitedir. hakkında hiç güzel haberler duymadığımdır. söylenene göre haddinden fazla indirim dağıtıyomuş sonra gidip *** gibi ortada kalıyomuşsun. denemedim bilmiyorum.
sadece istanbuldaki mekanlarda indirim ayarlayan sitedir. biz bursalıların başı kel mi?
markafoni ekibi tarafından tasarlanan, günlük fırsat sitesi.
an itibariyle istanbul için fırsat şu imiş: chinese express'te 6'lı california roll 12 tl yerine sadece 1 tl!
ankara için fırsatı, afm sinemalarında 15 liralık sinema bileti 50 kuruş imiş ama tükenmiş. başka şehirler için de fırsatlar var. şu da davet linki, buyrunuz.
https://grupfoni.com:443/r/eboslu$0040gmail.com
an itibariyle istanbul için fırsat şu imiş: chinese express'te 6'lı california roll 12 tl yerine sadece 1 tl!
ankara için fırsatı, afm sinemalarında 15 liralık sinema bileti 50 kuruş imiş ama tükenmiş. başka şehirler için de fırsatlar var. şu da davet linki, buyrunuz.
https://grupfoni.com:443/r/eboslu$0040gmail.com
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar