bugün
- gocu bak bi5
- uludağ sözlük çeteleri10
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- israil2
- altın oran kaş3
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- udinese calcio2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- seri gizli artı oy veren melek6
- demokratik sol parti2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- amerika birleşik devletleri4
- kuran ı kerim meali4
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- amirim2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- trabzonspor4
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- red flag erkek listesi9
- hırvatistan14
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- aleyna tilki3
- true neden çaylak sorunsalı2
- anın görüntüsü14
- ölüm9
- nöbet5
- kral kaybederse4
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- dr pimple popper3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- japonya24
- ogün samast3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- insanlara laf anlatmak3
unlu bir hollanda birasi. buz gibi icildigi takdirde, memnun edemeyecegi bunye yoktur.
mekaizmalı contalı kapağıyla, bira icerken bile karizmalı his veren içki.
hollanda'dayken gidip aslanlar gibi heineken varken bu birayı içen zevksizdir. fakir demiyorum bak, bira zaten ucuz. birayla yapılan elitizme de kafam girsin afbuyurun. kabul öğrenci barlarında şuursuzca satılır, direkt musluktan içersiniz ama gerçek bira için gidin guinness veya heineken için. gazoz içmeyin birası haso memlekette.
heineken'ın şişeden şişeye yahut kutudan kutuya tat tutarsızlığının yanında sürekli aynı tadı barındırmasıyla aroması zevk verici hafif alkollü hollanda doğumlu bira çeşidi.
burda yok diye üzülürken bir gün kadıköy'de bir mekanda rastladım ve inanılmaz sevindim. o karizmatik şişesi, dolgun tadı amsterdam'daki günlerimi getirdi aklıma.
Migrosta görüp acaba nasıldır diye denemek için aldığım, içimi oldukça rahat ve sürekli dadanmama neden olmasından korktuğum, şişesini atmaya kıyamadığım, bomonti 5,5 tl iken 8,5 tl para verdiğim biradır.
bardaktan degil havali sisesinden icilesi, icimi kolay , agizda biraz sulu tat birakan hollanda birasidir kendileri.
Sneijder'de bundan içti.
ecnebilerin 400 yıldır içtiği, bize ise gelişinin yeni olmasını aklımın almadığı bira.
Ağza alınan ilk yudumda 'hsktr amk, tada bak' diye yorum yapmama sebep olan, Hollanda menşeili leziz bira.
adam gibi bira arıyorsak eğer bu bira adam gibi bira. fiyatı diğerlerine göre biraz yüksek olsada tadına tat kadar. helal olsun!
45 cl egzantirik şişede satılan bira markası. tadı eski tekel birasına benziyor. kendine has bir aroma yakalayamadım
müthiş birşey arkadaş bu.
ismi hoş , içimi hafif ama doyurucu hollanda memşeili bira.
üzerinde 400 yıldır değişmeyen lezzet yazarak samimiyetini kaybetmiş bira markası. hollandalıların ürettiğini bu başlığı okuyan insanların yaklaşık 3 dakika önce öğrendiği bira olarak da tanımlanabilir.
türkiye'de satılan en iyi biradır. tat, kıvam, koku, renk ve yoğunluk olarak.
tabii avrupa'da su ile eşit fiyatı olmasına rağmen türkiye'deki ideolojik zamlardan ötürü fiyatı 11 liralara fırlamıştır. ama bir tane bile olsa mutlaka için ve gerçek biranın ne olduğunu görün.
tabii avrupa'da su ile eşit fiyatı olmasına rağmen türkiye'deki ideolojik zamlardan ötürü fiyatı 11 liralara fırlamıştır. ama bir tane bile olsa mutlaka için ve gerçek biranın ne olduğunu görün.
içimini en sevdiğim, ağzımın tadıyla en iyi bütünleşen bira. Bi defa bira daha açılış şekli ile sizi mutlu ediyor. Bloopss.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar