bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- ucan tekme atan hipopotam30
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük5
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- nervio'nun erkek olması30
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası26
- iltica41
- ak partili ahlakı6
- kızınız sözlükte yazabilir mi9
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- mehir olarak yalı isteyen kız2
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- fuck the police şarkısını dinleyen polis2
- yarragi olan adam12
- ali emre ballı4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kimseye aşık olmamaya karar vermek2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması5
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması4
- erkek adam ağlar mı4
- cocteau twins sevmiyorum4
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- stanley termosu olmayan yazar4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli2
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi3
- pastırma sıcakları4
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- teker gel oğlum much much much3
- cemil tugay2
- heyt bea10
- ab'nin yeni genişleme yaklaşımı ve türkiye2
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- david lynch filmlerinin ilerlememesi3
- kadınlarda beyaz saç modası9
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- björk'ün dinlenmek için fazla björk olması3
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- sözlük laf sokucuları5
- eminem vs ceza3
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- placebo overdozu3
- türkiye vs azerbaycan8
https://www.ensonhaber.co...cesiyle-hastalara-bagirdi senin gibilerinin Allah belasını versin dedirten doktor kılılklı.
Sonuna kadar doktorlara hak veriyorum. Her gün 150-200 hastaya mı bakılır?
(resim:#1)
gitmezseniz darılmak durumu oluşur.
gitmezseniz darılmak durumu oluşur.
gitmezseniz hatırmız kalır dARILIRIZ VALLA.
grev, her emekçinin kutsal hakkıdır.
Nankör olan, neye ve kime hizmet ettiği (aslında belli) belli olmayan "856 tane, hesapta doktorun lisansı iptal edilmiş"
Eğer bu haber doğruysa “Kaldıraç doktorları”nın yeni işleri belli oldu demektir
Eğer bu haber doğruysa “Kaldıraç doktorları”nın yeni işleri belli oldu demektir
görsel
BAVULLARINIZI TOPLAYIN KALDIRAMAYACAĞINIZ YERE GiDYORSUNUZ iNŞALLAHHHHHHHH.
BAVULLARINIZI TOPLAYIN KALDIRAMAYACAĞINIZ YERE GiDYORSUNUZ iNŞALLAHHHHHHHH.
önlerine düşmeyelim, yokluklarını görmeyelim, amma velakin, grevin emekçinin kutsal hakkı olduğunu da teslim edelim.
https://www.ensonhaber.co...cesiyle-hastalara-bagirdi.. böylesi doktorlarının kahrolmasını istemenin güzelliği.
https://www.instagram.com/p/CbGlQpCgpfA/ bunlarmı doktor diye düşündüren zavallılar.
Şeyhperest yobazları coşturmuşlardır.
Sana ne ulan sana ne? Senin gibilerin doktor neyine? Git şeyhine üflettir, badelettir, olsun bitsin.
Seni gidi halk düşmanı faşist seni! Arkanıza aldığınız kara cahil kalabalıklarla okumuş insanlara çöküyorsunuz, düzeninize taş koyan olunca da zırlıyorsunuz.
Hak verilmez alınır almanın yolu da grevdir. Doktorlara cart curt eden cahiller de haklarını böyle arsalar bu hallere düşmezlerdi.
Şahsım hesaplatmış, en düşük doktor maaşı 8000 TL! 500 euro'ya denk geliyor. Len o paraya tıpta okumanın, onca hastanın derdiyle uğraşmanın cefası çekilir mi?
Sana ne ulan sana ne? Senin gibilerin doktor neyine? Git şeyhine üflettir, badelettir, olsun bitsin.
Seni gidi halk düşmanı faşist seni! Arkanıza aldığınız kara cahil kalabalıklarla okumuş insanlara çöküyorsunuz, düzeninize taş koyan olunca da zırlıyorsunuz.
Hak verilmez alınır almanın yolu da grevdir. Doktorlara cart curt eden cahiller de haklarını böyle arsalar bu hallere düşmezlerdi.
Şahsım hesaplatmış, en düşük doktor maaşı 8000 TL! 500 euro'ya denk geliyor. Len o paraya tıpta okumanın, onca hastanın derdiyle uğraşmanın cefası çekilir mi?
net provakasyon. zaten haber içeriğinden de anlaşılıyor. bu adamlar 14-15-16 sında grev yapacaklarını 13 mart ta duyurmadılar kamuoyuna. aciller hariç o tarhilerde grev olmayacağı haftalardır belli.
sen sırf "randevu aldım diye bana bakılacak ben grev mrev anlamam" diye gidersen bu muayene değil ayrıcalık talebi olur. eğer acilden giriş yapmayacak kadar hasta değilsen ama sağlığına bu kadar da önem veriyorsan devlet hastanelerinde grev olan tarihlerde ya paşa paşa gider özelde muayene olursun parasıyla veya grevin bitmesini bekler devlet hastanesinde devletin imkanlarından faydalanırsın.
bundan fazlası mağduriyet değil provakasyon olur.
sen sırf "randevu aldım diye bana bakılacak ben grev mrev anlamam" diye gidersen bu muayene değil ayrıcalık talebi olur. eğer acilden giriş yapmayacak kadar hasta değilsen ama sağlığına bu kadar da önem veriyorsan devlet hastanelerinde grev olan tarihlerde ya paşa paşa gider özelde muayene olursun parasıyla veya grevin bitmesini bekler devlet hastanesinde devletin imkanlarından faydalanırsın.
bundan fazlası mağduriyet değil provakasyon olur.
bir hak elde etmek için yapılacak greve evet, grev yapıyorum diye gelen vatandaşı kovmak , başhekime laf saydırmak adiliğin önde gidenidir.
Arkadaşlar tüm poliklinikleri aile hekimliklerini kapatırsak tüm hastaneleri acil e çevirirsek grev yapamazlar nasıl fikir ehehe.
ak çomarları kudurtup ağzından salya fışkırtan doktordur.
verilmeyen hakkını aramaktadır.
verilmeyen hakkını aramaktadır.
görsel
akçomarlar sevsin bazılarınızı....
akçomarlar sevsin bazılarınızı....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar