bugün
- nervio bugün ne giydi acabası12
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- bana kimse eksi oy atamaz6
- ateistlerin nursuz olması23
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- 2026 yılında hala sigara içen kişi4
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- seçimde kime oy vereceğiz8
- tanrı yok10
- atatürk ün ateist olması8
- sözlüğün fingirdekleri10
- sözlüğün tanrıçası olmak10
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek2
- ota boka devşirme diyen hırto27
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- the merich5
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- futbol sevmeyen basketbol tayfa2
- sevişilen kadının kocasına yatakta basılmak2
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- velvet'in silver'a benzemesi15
- halı saha adabı2
- sıla ertaş benimle evlenir misin3
- sözlüğün yılanı8
- uysaljakoben20
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sürekli yeme isteği7
- sözlüğün en faydalı linki2
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu5
- true nickli namussuz yazar15
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- küçük memeli kızın mini etek giymesi2
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması11
- seksi ve zeki kız3
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- tüm günü varoluş sancısıyla geçirmek3
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- yazarların en sevdiği içecek5
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- sözlüğe seksi bir kadın bırak4
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- bir sarma yapmışım9
- sözlüğün tdk başkanı5
https://www.ensonhaber.co...cesiyle-hastalara-bagirdi senin gibilerinin Allah belasını versin dedirten doktor kılılklı.
Sonuna kadar doktorlara hak veriyorum. Her gün 150-200 hastaya mı bakılır?
(resim:#1)
gitmezseniz darılmak durumu oluşur.
gitmezseniz darılmak durumu oluşur.
gitmezseniz hatırmız kalır dARILIRIZ VALLA.
grev, her emekçinin kutsal hakkıdır.
Nankör olan, neye ve kime hizmet ettiği (aslında belli) belli olmayan "856 tane, hesapta doktorun lisansı iptal edilmiş"
Eğer bu haber doğruysa “Kaldıraç doktorları”nın yeni işleri belli oldu demektir
Eğer bu haber doğruysa “Kaldıraç doktorları”nın yeni işleri belli oldu demektir
görsel
BAVULLARINIZI TOPLAYIN KALDIRAMAYACAĞINIZ YERE GiDYORSUNUZ iNŞALLAHHHHHHHH.
BAVULLARINIZI TOPLAYIN KALDIRAMAYACAĞINIZ YERE GiDYORSUNUZ iNŞALLAHHHHHHHH.
önlerine düşmeyelim, yokluklarını görmeyelim, amma velakin, grevin emekçinin kutsal hakkı olduğunu da teslim edelim.
https://www.ensonhaber.co...cesiyle-hastalara-bagirdi.. böylesi doktorlarının kahrolmasını istemenin güzelliği.
https://www.instagram.com/p/CbGlQpCgpfA/ bunlarmı doktor diye düşündüren zavallılar.
Şeyhperest yobazları coşturmuşlardır.
Sana ne ulan sana ne? Senin gibilerin doktor neyine? Git şeyhine üflettir, badelettir, olsun bitsin.
Seni gidi halk düşmanı faşist seni! Arkanıza aldığınız kara cahil kalabalıklarla okumuş insanlara çöküyorsunuz, düzeninize taş koyan olunca da zırlıyorsunuz.
Hak verilmez alınır almanın yolu da grevdir. Doktorlara cart curt eden cahiller de haklarını böyle arsalar bu hallere düşmezlerdi.
Şahsım hesaplatmış, en düşük doktor maaşı 8000 TL! 500 euro'ya denk geliyor. Len o paraya tıpta okumanın, onca hastanın derdiyle uğraşmanın cefası çekilir mi?
Sana ne ulan sana ne? Senin gibilerin doktor neyine? Git şeyhine üflettir, badelettir, olsun bitsin.
Seni gidi halk düşmanı faşist seni! Arkanıza aldığınız kara cahil kalabalıklarla okumuş insanlara çöküyorsunuz, düzeninize taş koyan olunca da zırlıyorsunuz.
Hak verilmez alınır almanın yolu da grevdir. Doktorlara cart curt eden cahiller de haklarını böyle arsalar bu hallere düşmezlerdi.
Şahsım hesaplatmış, en düşük doktor maaşı 8000 TL! 500 euro'ya denk geliyor. Len o paraya tıpta okumanın, onca hastanın derdiyle uğraşmanın cefası çekilir mi?
net provakasyon. zaten haber içeriğinden de anlaşılıyor. bu adamlar 14-15-16 sında grev yapacaklarını 13 mart ta duyurmadılar kamuoyuna. aciller hariç o tarhilerde grev olmayacağı haftalardır belli.
sen sırf "randevu aldım diye bana bakılacak ben grev mrev anlamam" diye gidersen bu muayene değil ayrıcalık talebi olur. eğer acilden giriş yapmayacak kadar hasta değilsen ama sağlığına bu kadar da önem veriyorsan devlet hastanelerinde grev olan tarihlerde ya paşa paşa gider özelde muayene olursun parasıyla veya grevin bitmesini bekler devlet hastanesinde devletin imkanlarından faydalanırsın.
bundan fazlası mağduriyet değil provakasyon olur.
sen sırf "randevu aldım diye bana bakılacak ben grev mrev anlamam" diye gidersen bu muayene değil ayrıcalık talebi olur. eğer acilden giriş yapmayacak kadar hasta değilsen ama sağlığına bu kadar da önem veriyorsan devlet hastanelerinde grev olan tarihlerde ya paşa paşa gider özelde muayene olursun parasıyla veya grevin bitmesini bekler devlet hastanesinde devletin imkanlarından faydalanırsın.
bundan fazlası mağduriyet değil provakasyon olur.
bir hak elde etmek için yapılacak greve evet, grev yapıyorum diye gelen vatandaşı kovmak , başhekime laf saydırmak adiliğin önde gidenidir.
Arkadaşlar tüm poliklinikleri aile hekimliklerini kapatırsak tüm hastaneleri acil e çevirirsek grev yapamazlar nasıl fikir ehehe.
ak çomarları kudurtup ağzından salya fışkırtan doktordur.
verilmeyen hakkını aramaktadır.
verilmeyen hakkını aramaktadır.
görsel
akçomarlar sevsin bazılarınızı....
akçomarlar sevsin bazılarınızı....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar