bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- sözlükte erkekleri istemiyoruz8
- yorgun mermi26
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gammazlama yapmamak13
- aşık olmak9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- haysenin1212
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükteki deliler3
- gina carano13
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- ölüm4
- bu köyden olsam ne olacak8
- rahmi koç3
- kabalcı3
- arda güler6
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- yapay zeka moderatörü15
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- çağrı isimli yazar4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sözlükteki vatan hainleri4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- en gey özelliğiniz15
- para amaç değil araçtır2
- yaz geceleri4
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- katatespizartmasi15
- rte tanrı değildir2
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- sözlüğün kırbacı8
- buddy dude17
- uysaljakoben31
amerikalı bir fitness model. imrendiğim bir adamdır. o nasıl karın kasıdır yav barbelline destek verdiğim. tek başına binlerce kız tavlar yemin ederim. kıskandım ağabey yalan yok. insan hem über yakışıklı hem über fit olunca imreniliyor tabii ki. reyize selamlar buradan.
Bu adamın başlığının açılmamış olmasından dolayı şoklardayım.
Kaos tarzı antrenman programları ve bitmeyen hırsı ile tamamladığı antrenman videoları ile hayranlık duyduğum, spor yapan herkesinde saygı duyması gereken biri olduğunu düşündüğüm üstaddır.
Keşkem ct fletcher gibi bir başka üstadla şöyle bi 5-10 bölümlük bi video serisi yapsalarda izlesek.
Edit: bunu bile eksilemişler ne diyim !
Kaos tarzı antrenman programları ve bitmeyen hırsı ile tamamladığı antrenman videoları ile hayranlık duyduğum, spor yapan herkesinde saygı duyması gereken biri olduğunu düşündüğüm üstaddır.
Keşkem ct fletcher gibi bir başka üstadla şöyle bi 5-10 bölümlük bi video serisi yapsalarda izlesek.
Edit: bunu bile eksilemişler ne diyim !
adam ölmüş diyorlar, eğer haber doğruysa yaşayan bir efsaneyi kaybetmiştir fitness dünyası.
Ne kadar iyi vücudun olsada ecel kapıyı calinca bisey yapamiyorsun, haberlerde öldüğü soleniyor ne diyelim iyi bir motivasyon kaynagiydi artik efsane oldu..
Böyle bir adama bu kadar az entry girilmiş olması şaşırtıcı. 37 yıllık yaşamına çok şeyler sığdırmış öldüğünde de sanki bir akrabam ölmüş gibi hissettiğim adam.
R.i.p diyip geçmemiz gereken motivasyonun efendisi isim.Ustayı zaten ancak bir banliyö alabilirdi bu hayattan.
(bkz: brad pitt)
yarın için bugünü feda edeceksin. yüksekmek için düşeceksin ve yükselmeye başladığında hiç olmadığın kadar yüksekte olacaksın.
huzur içinde yat cesur adam.
huzur içinde yat cesur adam.
Defne joy foster'la birlikte ölümüne en çok üzüldüğüm 2. Genç ünlü.
2012 yılında abim sürekli YouTube'daki motivasyon videolarını izlerdi. Ben de öylelikle tanışmıştım. Çok üzüldüm.
AllAh rahmet eylesin.
2012 yılında abim sürekli YouTube'daki motivasyon videolarını izlerdi. Ben de öylelikle tanışmıştım. Çok üzüldüm.
AllAh rahmet eylesin.
(3 Kasım 1977 – 17 Ocak 2015), ABD'li aktör, model ve vücut geliştirme sporcusu. YouTube videolarıyla bilinen Plitt, Terminatör 4: Kurtuluş, Kirli Sırlar, Hesaplaşma Zamanı gibi birçok filmde rol almış, TV şovlarıyla izleyici karşısına çıkmıştır.
ABD'li fitness modeli ve oyuncu Greg Plitt Burbank, Kaliforniyada 3 arkadaşıyla birlikte tren yolunda video çekerken gelen bir banliyö treni altında kalarak 37 yaşında öldü.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Greg_Plitt
ABD'li fitness modeli ve oyuncu Greg Plitt Burbank, Kaliforniyada 3 arkadaşıyla birlikte tren yolunda video çekerken gelen bir banliyö treni altında kalarak 37 yaşında öldü.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Greg_Plitt
6 sene evvel aramızdan ayrılmış bir erkeğin isteyebileceği herşeye sahip motivasyon konuşmacısı yakışıklı bi abimizdi yıllar sonra aklıma gelmişken rahmetle anmak istedim,saygılar ağabey...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar