bugün

entry'ler (31)

2018 yks tercih sonuçları

Sakarya üniversitesi ve sakarya hakkında sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

şu an dinlenen şarkının en güzel cümlesi

Seni s.kime taktım çünkü bi kondoma benziyorsun.

pamela anderson

kadin sadece surattan belli ediyor yaşını fizik hala 10 numara.

kurtlar vadisi pusu

lan herkes öldü kim kaldi?

fatih terim

ulan hepiniz iyi gün taraftarisiniz. en cok gol pozisyonuna girdigimiz macti atamadik, yenemedik, olmadi ne yapalim yani ? Fatih hoca bu takima 2008 de tarihi donusleri yaptiran adam , olmayinca olmuyor iste ne yapsin daha saha girip gol mü atsin ?

2014 2015 şampiyonlar ligi kura çekimi

galatasarayin bayern munih ile ayni gruba dusecegini dusunuyorum. #galatasarayturkiyedir

kadın dövmek suç olmamalı

orospu çocuğu söylemi.

alexis texas

come back alexis ! özledik !

wesley sneijder

ligimize ve galatasaraya göre cok cok iyi bir oyuncudur fakat dünyanin en iyisi kesinlikle degil.(galatasaraylıyım)

rihanna

seksidir.

şaka maka havaların aşırı ısınması

nem çok nem.

karşıda oturan mini etekli kıza bakmayan erkek

birader sen anlatırken de bakmis kadar oldun merak etme.

messi yıldızsa neden geceleri gökte görünmüyor

cünkü eşşegin zikinden dolayı.

alexis texas

ilik gibi hatundur.

19 şubat 2015 liverpool fc beşiktaş maçı

Bir galatasaraylı olarak besiktasin kazanmasını istiyorum ve sonuna kadar destekleyecegim. Besiktaş bu maçı alabilecek güçte.

taner tolga tarlacı

bence bir doktora görünmesi gerekiyor, şizofren olabilir.

hesap ödetmeyen erkek malı

bence sorun erkeklerin ısrarla hesap ödemesi değil bu algıyı yaratanlardadir. suan erkeğin hesap odeme eylemini gurur meselesi yapmasi gayet normal.

kızların sigara içmesi

iticidir. ağzı ve üstü leş gibi sigara kokar.kız dediğin ağzı nane üstü mis kokmalidir nokta.

greg plitt

Böyle bir adama bu kadar az entry girilmiş olması şaşırtıcı. 37 yıllık yaşamına çok şeyler sığdırmış öldüğünde de sanki bir akrabam ölmüş gibi hissettiğim adam.

hayatında hiç seks yapmamış kızla evlenmek

bu devirde imkansızdır.göz koydugum kizin vurdurdugunu öğrendim. kız daha 17 yaşında amk.
© copyright 2005 - 2026