yeni google gmail servisi.

http://www.google.com/inbox/
davetiyesi olan sevgili yazarlar mesaj kutumu yakarsa sevinirim.

edit : hala davetiyesi alamayan varmı lan? olm üzüldüm lan bir mesaj ötenizde davetiye.
davetiyesini aradığım gmailin yerini alacağı google'ın yeni servisi.
0.1 btc'ye davetiyesi satılan servis. *
hiçbir boka yaramayacağı için davetiyesine ihtiyacım olmayan google servisi.
davetiye olayını reklam amaçlı kullandıkları için maksimum 1 ay içinde davetiyesiz kullanıma açılacaktır. yine de davetiye için bekliyoruz bakalım.
davetiyem gelince herkese benden bir adet davetiye.
an itibariyle kullanmaya başladığım mobil uygulama. içeriği güzel oluşturulmuş mailler için etkili sonuçlar vermekte. Ancak arkadaşlarınızdan gelen mailler için bir artısı yok.
google'ın her ürünü gibi yine kullanışlı olacak ama milletimiz tarafından kıymeti bilinmeyecek servis. microsoft'a hotmail'e falan devam değil mi arkadaşlar?
davetiye yollayabilecek yazarlar yeşillendirirse sevindirecektir.

kullanışlı bir servis gibi.
Erkenden adres parsellemek gerek. Sonra asdfqwe152!',(;#@inbox.com bile kalmaz.
Davetiye beklediğimdir.
Bir haftadir google tarafindan davetiye gonderilmeyen yeni nesil gmail. Davetiye gonderebilecek biri yok mudur sozluk-u uludag'da.
sevecen bir sözlük yazarından davetiye beklediğim, google'ın yeni zamazingosu.
davetiye beklediğim servistir. bir atın be.
kullanmakta olduğum uygulama. on numara beş yıldızdır. ama keşke e-postaları açmadan sadece bir tıkla spam'a yollayabilseydik iyiydi *
davetiyesi 0.1 btc'den hala satılmaktadır. *
Telefon haricinde onaylamayı nasıl yapabiliriz bilen yazarların yeşillendirmelerini bekliyorum.
davetiye isteyenlere yardımcı olabileceğim uygulama.
davetiye buldum ancak windows phone uygulaması olmadığı için kullanamıyorum. yapacağınız işe sokayım.
harika uygulamadır.

davetiye atılır.

burası yardımlaşma yeri olmalıdır.
davetiye beklediğim servistir.
© copyright 2005 - 2026