bugün
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- velvet'in elleri nimettir2
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- üniversitede kızlara para yedirmek2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- ona bir şey söyle8
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- borsa4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- sudekiray3
- yaz yemekleri5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- berrak tüzünataç3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- eğitimde sınav sistemi2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- doğuda yaşayan yazarlar5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- komik olmayan komedyen2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- insan zamandan ibarettir3
eşsiz bir dijital ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımı kullanarak ses dosyalarını oynatabilir, yeniden oluşturabilir, düzenleyebilir, kaydedebilir, analiz edebilir, yeniden yapılandırabilir kısaca düzenleme yapacağınız şarkının altından girip, üstünden çıkar her pozisyonda ırzına geçebilirsiniz.
program o kadar işlevsel ki, az daha zorlasa çıkıp kendisi mırıldanacak.
program o kadar işlevsel ki, az daha zorlasa çıkıp kendisi mırıldanacak.
kullanımı çok basit bir ses düzenleme yazılımı. yormayan, iş kolaylaştıran, anında halleden iyi bir yardımcı.
seviyorum evet.
seviyorum evet.
bu programı yazan yazılımcıların elini öpüyorum. yazılımını korsan kullandırtmamaya and içmiş acoustica mixcraft yazılımcılarına bir misillemedir bu program.
neden mi?
çünkü acoustica mixcraft asla korsan kullanılamıyor ve çalışmalarınızı bu nedenle mp3 kaydedemiyorsunuz. e peki goldwave nerede devreye giriyor? elbette pc'de oynatıcıda çaldığınız her ses dosyasını mp3 kaydetme özelliğiyle devreye giriyor.
mixcraftla çalışmayı tamamlıyorum, çaldırıyorum. bir yandan da goldwave ile kayıt yapıyorum. işte mis gibi mp3.
yazılımcılar kendilerini cin sanıyorlar ama bilmiyorlar ki internet uçsuz bucaksız bir derya...
neden mi?
çünkü acoustica mixcraft asla korsan kullanılamıyor ve çalışmalarınızı bu nedenle mp3 kaydedemiyorsunuz. e peki goldwave nerede devreye giriyor? elbette pc'de oynatıcıda çaldığınız her ses dosyasını mp3 kaydetme özelliğiyle devreye giriyor.
mixcraftla çalışmayı tamamlıyorum, çaldırıyorum. bir yandan da goldwave ile kayıt yapıyorum. işte mis gibi mp3.
yazılımcılar kendilerini cin sanıyorlar ama bilmiyorlar ki internet uçsuz bucaksız bir derya...
tek bir lisansına binlerce dolar istenen profesyonel sinyal işleme araçları ayarında işlem yetileri olmasına rağmen akıllara zarar kullanım kolaylığı sayesinde, ses düzenlemeyle uzaktan yakından alakası olmayan tanıdıklarınıza, bir ses verisini istedikleri bir taşıyıcı sinyalle frekans modülasyonuna uğratıp, en az bozulmayla nasıl tekrar orijinal haline demodüle ederek hafif bir radyo efekti alabileceklerini kolayca anlatabileceğiniz yegane program.
şarkıların tonunu değiştirmek için kullandığım güzel bir ses düzenleme programı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar