bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- eski nahif sözlük kızları2
- velvet vs nervio19
- aklını yitirmek4
- devlet bahçeli5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- manifest grubu3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- acıktım ben3
- velvet13
- ona bir şey söyle9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- slavko vincic15
- yarın iş olduğu gerçeği3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kadim kültürler4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- 2026 dünya kupası25
modern elektronik müziğin temellerini atmış italyan müzisyen, söz yazarı, şarkıcı ve yapımcıdır.
scarface'in müzikleri bu abimize aittir.
Giovanni Giorgio Moroder.
Daft Punk'ın Giorgio By Moroder şarkısına ilham veren,
bununla yetinmeyip bu şarkıdaki konuşmayı yapmak suretiyle aynı zamanda hayat veren bey amcadır.
"My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio"* dediği kısım vardır ki beni benden alır.
http://www.youtube.com/watch?v=5m4ZkEqQrn0
Daft Punk'ın Giorgio By Moroder şarkısına ilham veren,
bununla yetinmeyip bu şarkıdaki konuşmayı yapmak suretiyle aynı zamanda hayat veren bey amcadır.
"My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio"* dediği kısım vardır ki beni benden alır.
http://www.youtube.com/watch?v=5m4ZkEqQrn0
italyan söz yazarı, DJ, albüm yapımcısı, sanatçı.
Moroder, Synthesizer ve elektronik dans müziği ile anılmaktadır. 1970lerde Münih'te "Oasis Records" adıyla kendi plak şirketini kurdu. Birkaç yıl sonra bu şirket "Casablanca Records" adlı şirkete dahil edildi. Disco zamanlarında Donna Summer çalıştı("Love to Love You Baby" ve "I Feel Love"). Münih'deki -eski- "Musicland Studios" kurucusudur. Bu stüdyoda Electric Light Orchestra, Led Zeppelin, Queen ve Elton John gibi sanatçıların kayıtları yapılmıştır.
Ayrıca Donna Summer ile birlikte birkaç hit şarkıya imza atmıştır. Moroder aynı zamanda elektronik disko hitlerinden "The Three Degrees" , Sparks'ın iki albümü, Bonnie Tyler'ın "Bitterblue" albümündeki birçok şarkısı ve 1985'deki "Here She Comes" adlı single'ına , David Bowie, Irene Cara, Madleen Kane, Melissa Manchester, Blondie, Japan ve France Joli gibi sanatçılara katkıda bulunmuştur.Aynı zamanda Scarface filminin müziklerini yapmıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Giorgio_Moroder
Moroder, Synthesizer ve elektronik dans müziği ile anılmaktadır. 1970lerde Münih'te "Oasis Records" adıyla kendi plak şirketini kurdu. Birkaç yıl sonra bu şirket "Casablanca Records" adlı şirkete dahil edildi. Disco zamanlarında Donna Summer çalıştı("Love to Love You Baby" ve "I Feel Love"). Münih'deki -eski- "Musicland Studios" kurucusudur. Bu stüdyoda Electric Light Orchestra, Led Zeppelin, Queen ve Elton John gibi sanatçıların kayıtları yapılmıştır.
Ayrıca Donna Summer ile birlikte birkaç hit şarkıya imza atmıştır. Moroder aynı zamanda elektronik disko hitlerinden "The Three Degrees" , Sparks'ın iki albümü, Bonnie Tyler'ın "Bitterblue" albümündeki birçok şarkısı ve 1985'deki "Here She Comes" adlı single'ına , David Bowie, Irene Cara, Madleen Kane, Melissa Manchester, Blondie, Japan ve France Joli gibi sanatçılara katkıda bulunmuştur.Aynı zamanda Scarface filminin müziklerini yapmıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Giorgio_Moroder
Bazı müzik adamları sanatçı değil. Onlar birer dahi. 1940'larda 50'lerde doğacaksın ve 2018 yılında yaşayan ben senin müziklerini duyduğumda tüylerim diken diken olacak. bugün için bile geleceğin müziğini yapıyor olacaksın. Siz sadece bilim yerine müziği tercih etmişsiniz. Einstein bilimi tercih etmişti.
everybody calls me giorgio diyerek kendisini tuşak malzemesi yapmış müzisyen emmi. başarılıdır, net.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar