geliştirdiği işletim sistemiyle, yazılım yarışmasında dünya şampiyonu olmuş öğrenci.

edit: kendisi tırt bir kişiymiş, işletim sistemi falan geliştirmemiş, televizyondan duyduğum bir haber ama yalanlarla doluymuş, vurmayın amk anladık.
işletim sistemi falan geliştirmemiş tırt insan.

insan cahil olmasın amk, okuduğunu anlamaktan aciz. işletim sistemi denince linux distrosu falan yazmıştır diyo insan, çünkü millet olarak buna "işletim sistemi yapmak" deme gibi huylarımız var, ama alakası yok. sözde uygulama geliştiriciymiş.

büyük ihtimalle asparagas bir haberin konusu. çünkü haberde yazdığı gibi microsoft, android developer yarışması mı düzenler lan? saçmalığın daniskası. haberde daha büyük fiyaskolar da var ama. mesela, "limitless filminden çok etkilendim." veya "ışınlanma üzerine çalışacağım." gibi. ulan ne güldüm yaa, ahaha. yazık amk.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25099323.asp
ezberci ve geri eğitim sistemimiz içinden parıltılarını duyarak gururlandığımız kişidir. Bu sistemden insanlar çıkıyorsa kendi cevher ve kapasitelerinden dolayıdır.
ışınlanmayı bulacakmış. lan dingil derler adama. ışınlanma fizyolojik olarak mümkün ve yapılabilir bir şey. ama ışık hızına ulaşan bir şey artık ışıktır geri döndürülemez.
kendisi kıçının üstünde oturup, bir sike adım atamazken kendisinden yaşça küçük bir kızın ciddi başarısını çekemeyen dangalakların bok attığı kızdır.

adam olsaydın da sen yapsaydın it, o kadar biliyorsan git bilim adamı ol.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026