bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri9
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- dövmesi olan yazarlar6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kimseyle tanışamamak2
- türkiye a milli futbol takımı14
- nervio'nun kedi kumu5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- treni kaçırmak5
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- platonik aşk5
- gavat bir insan olmak3
- spino2
- ankara mı istanbul mu9
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- crrc corporation3
- köle isaura2
- berberlere zam gelmesi7
- 0 gol 0 puan2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- jd vance2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- haiti3
- billy joel2
- iç anadolu ağzı3
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- öpüşemeyen zenon2
- teoman müziği bıraktı2
megatron'un geri donu$udur.
yuce optimus prime abimiz megatron'un agzini burnunu dumduz eder, decepticonlar ayari yedikten sonra kacar fakat starscream gotu yine gotlugunu yapar ve megatron'u siktir eder gemiden. daha sonra unicron megatronu bulur, daha guclu, daha dayanikli hale getirerek tekrar illet eder ba$lara. despotlugun da etkisiyle once starscream'i hakettigi gibi sikip obur tarafa yollar* ve decepticon liderligine tekrar oturur. gidi$i ile donu$u tam bir intikam filmidir, heyecan verir..
yuce optimus prime abimiz megatron'un agzini burnunu dumduz eder, decepticonlar ayari yedikten sonra kacar fakat starscream gotu yine gotlugunu yapar ve megatron'u siktir eder gemiden. daha sonra unicron megatronu bulur, daha guclu, daha dayanikli hale getirerek tekrar illet eder ba$lara. despotlugun da etkisiyle once starscream'i hakettigi gibi sikip obur tarafa yollar* ve decepticon liderligine tekrar oturur. gidi$i ile donu$u tam bir intikam filmidir, heyecan verir..
optimus prime'dan dayak yiyip, starscream tarafından uzayın derinliklerine yollandıktan sonra, daha bir psikopat ve de acımasız şekilde magatron'nun dönüştüğü transofrmers karakteri. geri dönüşü ile birlikte, starscream'ı parça pinçik edip yeniden decepticonların başına geçen karakter.
bir rivate göre transformers 4'te olacak robot. e megatron öldü, starscream de öldü. eee nasıl olacak o şimdi ?
muhtemelen transformers 3'te ölen decepticonlar uzay boşluğuna fırlatılacak. orda megatron unicron sayesinde evrim geçirip galvatrona dönüşecek.* işte o galvatron bu galvatrondur efendim.
yaptığım en büyük salaklık; bir kızın peşinden koşmak...
geliştirilmiş megatron'dur. tf4'te transformer üreten ksi firması tarafından megatron'un kellesi alınır. beyninin halen iş yaptığını fark edenler o beyindeki bilgilerle hem transformer üretmişler hem de galvatron'u tasarlamışlardır. tf4'te freightliner argosy marka tıra dönüşebilmektedir.
gavatron olsaydı kesin izmirliydi derdim ama galvatron olunca iş başka tabi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar