bugün
- sözlük kızlarının kekleri22
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- dantelli sütyen takan erkek12
- sözlükte ki gay başlıkları5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- ak partililerin apoya villa yaptırması35
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kürdistan5
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- neme lazım diyen erkek6
- sütyen kelimesindeki süt3
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- uludağ sözlük ün bugları2
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- kekini yerim senin diyen erkek2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- müstehcenlik soruşturmaları4
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- topkapı sarayı2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- renault toros4
- 19 eylül 20263
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği2
- ölümden korkuyor musunuz17
- kıyıcı yazarlar2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- taşacak bu deniz dizisi3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- palamut7
- diyarbakır2
- intihar düşüncesi7
- ufuksal yönelimler2
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- ölüm korkusundan ölmek3
- anın görüntüsü22
- kahve kupasını iki elle tutup camdan bakan erko2
haylaz mahalle çocuklarını tanımlarken kullanılan x'in oğlu, y'nin kızı kalıbından türediğini düşündüğüm bir kullanıcı adı.
amma burada bişiye diggat itmek ilazım o sondağı -in yok mu? ha işte onu -ing diyi okuyacağın e mi? gırtlaktan virince daha iyi olur yağni...
amma burada bişiye diggat itmek ilazım o sondağı -in yok mu? ha işte onu -ing diyi okuyacağın e mi? gırtlaktan virince daha iyi olur yağni...
turban serbestisinden sonra okuma fisleri başlığını eksi sözlük'ten çalmış yazar.
kadın vucüdu başlığını ekşi sözlükten çalmış hırsız.
turban serbestisinden sonra okuma fisleri başlığını nereden çaldığının önemi yok
içeriğinin komik olması çok yeterli oldu. akşam akşam abuk sabuk dizilerden sonra gülümsetmeyi başarabilmiş yazar.
içeriğinin komik olması çok yeterli oldu. akşam akşam abuk sabuk dizilerden sonra gülümsetmeyi başarabilmiş yazar.
şimdi işin sözlük yazarlığını hiç bilmiyormuş gibi davranmak yanlıştır. HEle ki tamamen işine geldiği şekilde olaya yaklaşıp, düz mantık yürütmek mevzuunun tamamen kaba etinden anlaşılmış olduğuna dalalettir.
Elbette biliyoruz uludağ sözlük'te su, hava, toprak, odun başlığını açarsan, bu ortak kullanım alanı içinde bulunan genel kavramlardır. Yani bu başlığı açana "e kardeşim senin aklına nereden geldi su başlığını açmak diyemeyiz" lakinKamuda turban serbestisinden sonra okuma fisleri başlığının sadece kamu'da kısmını atarak büyük bir şark kurnazlığı yaparak sözlüğe taşımak alenen hırsızlıktır. He başlığı bu şekilde yontarak buraya taşıyan yazar bunun suç olduğunu bilip, pişkinliğe vuruyorsa hakikatten yavuz hırsız misali ev sahibini bastırma maksadı güdüyordur. ya da böyle bir durumun geçerli olamayacağından haberdar değil ise, mevzuata hakim değilse kusura bakmasında sözlükte yeri yok bu adamın.
Elbette biliyoruz uludağ sözlük'te su, hava, toprak, odun başlığını açarsan, bu ortak kullanım alanı içinde bulunan genel kavramlardır. Yani bu başlığı açana "e kardeşim senin aklına nereden geldi su başlığını açmak diyemeyiz" lakinKamuda turban serbestisinden sonra okuma fisleri başlığının sadece kamu'da kısmını atarak büyük bir şark kurnazlığı yaparak sözlüğe taşımak alenen hırsızlıktır. He başlığı bu şekilde yontarak buraya taşıyan yazar bunun suç olduğunu bilip, pişkinliğe vuruyorsa hakikatten yavuz hırsız misali ev sahibini bastırma maksadı güdüyordur. ya da böyle bir durumun geçerli olamayacağından haberdar değil ise, mevzuata hakim değilse kusura bakmasında sözlükte yeri yok bu adamın.
(bkz: müdür bu buna konuş)
bizde eksisozluk okuyoruz.*
burada intihal söz konusudur. esinlemedir. araktır.
ozel mesajdan ben eksi sozlukte yaziyorum seklini koyan uuser.ustune gitmeyin ssg ye sikayet eder.
başka sözlükten başlık taşımak silinme nedenidir.
kaldı ki yazar! -ben bu payeyi vermiyorum- ya da sözlük kullanıcısı bir arkadaş "e çalmışsa çalmış, ne güzel güldük eğlendik" diyor. iyi o zaman eğlenmek için ben depeyi'nin entrylerini taşıyayım bir başkası otisabi'ninkileri taşısın oradan buraya yığalım. hatta hiç taşımaya gerek yok direkt oradan okuyalım ne akıllıyız değil mi? evet.
kaldı ki yazar! -ben bu payeyi vermiyorum- ya da sözlük kullanıcısı bir arkadaş "e çalmışsa çalmış, ne güzel güldük eğlendik" diyor. iyi o zaman eğlenmek için ben depeyi'nin entrylerini taşıyayım bir başkası otisabi'ninkileri taşısın oradan buraya yığalım. hatta hiç taşımaya gerek yok direkt oradan okuyalım ne akıllıyız değil mi? evet.
pkk sempatizanı olanlara pkk sempatizanı diyen kişi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar