bugün
- filistin37
- silvermist'e iki şey söyle20
- antipanik'e bir şey söyle22
- sözlük kızlarının kombinleri15
- sarapci koalayi denize atmak5
- 44 yaşında psikolog olmak7
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- berberin traş yaparken kapıyı ve peredeyi kapaması3
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması5
- fon kurdum para yatırır mısınız3
- sarapci koala ile el ele parklarda koşmak4
- muşlettin amca7
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır5
- tarhana çorbası5
- azerbaycan8
- vincenzo montella7
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- alttaki yazara bir şey söyle24
- royall stars2
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- bahçeye işemek2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- cenazede gülmek8
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- prezervatif alamayacak kadar fakir olmak2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon5
- su bardağında çay içmek10
- abazan yazarlar4
- ehliyet sınavının kurallarını kim koyuyor ya2
- florentia village istanbul2
- ürdün9
- tuvalette ilham gelmesi5
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- antipatik'e iki şey söyle3
- şükretmeyen insan7
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- sahaflık tecrübem5
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- whatsapp grubundan atılmak2
- altın fiyatları2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- insanın düşüncelerinden utanması6
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
(bkz: oyuncehennemi com)
1 seneden fazla süredir üye olduğum 10'larca oyun indirdiğim emsali pek olmayan(galiba da olmayacak) olan paylaşım sitesi....
rapidshare'i boykot edip, linklerini kaldırarak çok çok çok büyük bir kullanıcı kitlesini kaybetmiştir.
özellikle yaz aylarında yalnızlık çeken bilgisayar kullanıcılarına müthiş bir alternatif uğraş.tarzınız her ne olursa olsun dilediğiniz oyunu bulma şansına sahipsiniz bu sitede.premiumunuz yoksa bir oyunu ortalama 2.5 günde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.
indirilen oyunların rar pass ı www-fulloyun-com * dur.
oyun indirirken torrent kullanmak, portlarla uğraşılmak istenmiyorsa, jdownloader yüklenir, buradan da linkler temin edilir.
çoğu oyunun moderasyon tarafından hazırlanmış resimli anlatımı vardır. linklerin uçması çok nadir görülür, böyle bir durumda anında linkler yenilenir, torrent e düşen bir oyun max 2 gün sonra upload edilip link olarak sunulur. babamın sitesi olduğundan değil ama cidden hiç bir eksiği olmayan bir oyun paylaşım sitesidir.
üzerinden bir zaman geçmiş oyunların içersinde patchler bile bulunur.
oyun indirirken torrent kullanmak, portlarla uğraşılmak istenmiyorsa, jdownloader yüklenir, buradan da linkler temin edilir.
çoğu oyunun moderasyon tarafından hazırlanmış resimli anlatımı vardır. linklerin uçması çok nadir görülür, böyle bir durumda anında linkler yenilenir, torrent e düşen bir oyun max 2 gün sonra upload edilip link olarak sunulur. babamın sitesi olduğundan değil ama cidden hiç bir eksiği olmayan bir oyun paylaşım sitesidir.
üzerinden bir zaman geçmiş oyunların içersinde patchler bile bulunur.
yaz geldi, tatili de yaptık, iş de bulamadık ne yapalım lan soruma yanıt vermiş sitedir.
e girdik, yeni grafik manyağı oyunları indirdik falan. tadı tuzu yok anasını satıyım.
sağ olsun, öyle site yapmış ki adamlar, aradığım ne kadar eski oyun varsa üçer-beşer alternatif linklerle paylaşmışlar. liseliler iyi çalışmış diye dalga geçecektim de, adminin yaşı 47'ymiş. gerçi benim yaş da aldı başını gidiyor.
(bkz: heart of darkness)
(bkz: oddworld abe s oddysee)
e girdik, yeni grafik manyağı oyunları indirdik falan. tadı tuzu yok anasını satıyım.
sağ olsun, öyle site yapmış ki adamlar, aradığım ne kadar eski oyun varsa üçer-beşer alternatif linklerle paylaşmışlar. liseliler iyi çalışmış diye dalga geçecektim de, adminin yaşı 47'ymiş. gerçi benim yaş da aldı başını gidiyor.
(bkz: heart of darkness)
(bkz: oddworld abe s oddysee)
türkiye'nin en kapsamlı oyun sitesidir. sanırım, interneti olup da oyun oynayanların bu siteye illâki bir kez de olsa uğradıklarını söyleyebilirim.
site adminlerinden max payne'in 47 yaşında olması şaşırtıcıdır.
torrent harici oyun indirmek isteyenlerin uğrayabilecekleri en güzel sitelerdendir. örneğin 6 bölümlü bir oyun var, bunları farklı yerlere upload ederek yüklerler. netload, megaupload, rapidshare, filefactory... bu linklerin hepsi birbiriyle uyumludur, dolayısıyla premiumla, modem resetiyle, "15 dakika beklemeden indir kenk" programlarıyla da uğraşmazsınız.
filefactory, megaupload, rapidshare diye sıralarken zaten beklemeniz gereken zaman geçmiş olur.
torrent kullanıldığı vakit internet çöküyorsa, çok faydalı bir sitedir. ben niyeyse mozilla'nın internet şeysinden indirdiğimde çatır çatır girebiliyorum. ama torrentten 10 kb bir şey indirsem çöküyor yahu.
filefactory, megaupload, rapidshare diye sıralarken zaten beklemeniz gereken zaman geçmiş olur.
torrent kullanıldığı vakit internet çöküyorsa, çok faydalı bir sitedir. ben niyeyse mozilla'nın internet şeysinden indirdiğimde çatır çatır girebiliyorum. ama torrentten 10 kb bir şey indirsem çöküyor yahu.
oyun indirmek için girilebilecek dolgun ve güzel bir sitedir. üyelik istememesi ve oyunların nasıl yükleneceğini resimlerle anlatması güzel bir yanıdır. asıl böyle sitelere insanın kendiliğinden üye olası gelir zaten, kırık bir link için rep verip cevap yazmamız gereken ikinci sınıf forumlara değil.
http://www.fulloyun.com/ adresinde ikamet eden ve adı üstünde oyun indirebileceğiniz site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar