bugün
- göbeksiz kadın kalmaması3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın7
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- en son aldığınız iltifat8
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- ariel şaron2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- netflix üyelik iptali2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- risale-i nur2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- sosyal medya2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- irmik helvası6
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- kemal kılıçdaroğlu15
- gogol bordello2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- i know what you did last summer3
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- peugeot 4052
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
daha birkaç aylık fotoğraf payla$ım sitesi. benzerlerinden sıyrılan birkaç özelliği olsa da, sıcak aile ortamını göremedim. yorumlaşmalar, muhabbetler eksik. biraz soğuk sanki. tamam amaç fotoğraf ama, bazı zamanlar araçta olabilir. $öyle de bir yanı var, yüklenen fotoğraflar ilk 24 saat kime ait olduğu ibaresini göstermiyor, böylece kullanıcıya yorum yada puan gelmesini engellemiş oluyorlar. objektif olarak düşünerek, sadece fotoğrafın ön planda kalmasını sağlıyorlar. yani en azından kurucular böyle düşünmüş olmalı ki, asıl sıçtıkları nokta bence bu. zaten bu alana gönül vermiş, biraz da olsa içindeysen [ en azından isime puan verecek kadar artık birilerini tanıyorsan] zaten o fotoğrafın kimin olduğunu anlarsın. tarzından anlarsın, başka fotoğraf sitesinde zaten yayınlamıştır, görmüş-biliyorsundur buradan anlarsın. amaç yeni başlayanı korumak ise, o'nun zaten öyle bir $ansı yok isime puan almak gibi. neyi düşünüyorsun?
bu site fotoğraf dergisi ve photo digital'in sponsorluğunda. ayrıca birçok fotoğraf derneği ve kuruluşu hergün kendi isimleri altında günün fotoğraflarını seçiyorlar. bunu geçen bir arkada$ıma söyledim, ee peki ne oluyor seçince demişti, işte orasını ben de bilmiyorum.
ek : firefox'ta adam gibi çalı$sa ne kadar güzel olacak, fotoğraf ekle kısmına girilmiyor. rica edicem, o flaş kısmı engelliyor üyeler kısmından sonrasına girilmesini, düzeltilsin mozilla da adam gibi kullanalım.
http://www.fotokronik.com/
bu site fotoğraf dergisi ve photo digital'in sponsorluğunda. ayrıca birçok fotoğraf derneği ve kuruluşu hergün kendi isimleri altında günün fotoğraflarını seçiyorlar. bunu geçen bir arkada$ıma söyledim, ee peki ne oluyor seçince demişti, işte orasını ben de bilmiyorum.
ek : firefox'ta adam gibi çalı$sa ne kadar güzel olacak, fotoğraf ekle kısmına girilmiyor. rica edicem, o flaş kısmı engelliyor üyeler kısmından sonrasına girilmesini, düzeltilsin mozilla da adam gibi kullanalım.
http://www.fotokronik.com/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar