bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
konyaspor ile ilk sezonum, ilk sene yabancı sınırından dolayı pek transfer yapamadım.seneye yabancı sınırı kalktığı zaman, gerçekten mükemmel futbolcular buldum, hızı 17 hızlanma 18 , ca değeri 110 ama usain bolt gibi adamlar.
yada güçleri 19 top kapma 17 , free oyuncular var.ama alamıyorum işte yabancı sınırı sikkosundan dolayı.
yada güçleri 19 top kapma 17 , free oyuncular var.ama alamıyorum işte yabancı sınırı sikkosundan dolayı.
'' her şey iyi gidiyor '' derken bir anda tepetaklak gidebileceğiniz oyun. en iyi taktik ve oyuncularla bile bazen düşüşe geçmekten kurtulamıyorsunuz. zaten sürekli kazansak bu işin keyfi çıkmazdı. '' hep kazanıyorum '' diyene de inanmak zordur. mutlaka bir yerde bir şekilde yenilip kötü form sergiliyorsun, bu da üst üste 3-4 maç olabiliyor. kaçış yok. iyi ki yönetimler '' aziz yıldırım mode on '' a bağlamayıp sabır gösteriyor. ancak o da en fazla iki sene !
indiriyorum bakalım nolacak. Mega pack indirdim bir de 7 gb.
şuan piyasadaki en iyi futbol menajerliği simülasyonu oyunudur ama yıllardır düşen bir başarı grafiği var oyun çıkalı 8 ay olmuş ama toplam 2 ay oynamışımdır yada oynamamışım dır. Buradaki asıl sorun oyuna yapay zeka kattık diyerek insan zekası ile dalga geçmeleri bilmiyorum 10 yıldır oynuyorum hep tek sayılı yıllarda oyunun güzel olduğunu iddia etsem de bu yıl beni hüsrana uğrattı yada biz yaşlandık
ankaragücü ile garip bir deneyim yaşayabilirsiniz. kulübün malum 5 kuruş parası yok. transfer bütçesi elbette 0. bonservis ile satılabilecek oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onları da satarsan düştüğün kesinleşir. buna rağmen yönetim her ay transfer bütçesine katkı oranını bir azaltıyor bir yükseltiyor. sanıyorum taşak geçiyorlar.
şu transferler ile;
görsel
bu durumdayız.
görsel
ekleme: sözleşme yenileyeceğim oyuncu yıllık $9500 maaş istiyor. $4500 vereyim diyorum. önce kabul etmiyor. sonra imza parası olarak $10 vereyim artı olarak diyorum. yıllık $4500 kabul ediyor. $10 deyip geçmemek lazım.
şu transferler ile;
görsel
bu durumdayız.
görsel
ekleme: sözleşme yenileyeceğim oyuncu yıllık $9500 maaş istiyor. $4500 vereyim diyorum. önce kabul etmiyor. sonra imza parası olarak $10 vereyim artı olarak diyorum. yıllık $4500 kabul ediyor. $10 deyip geçmemek lazım.
yıldan yıla karmaşık hale giren oyun.
2006 hadi bilemedin 2007'den itibaren. fifa oyunuyla, rapidshare ile, imageshack ile aynı kaderi yaşamak için kendini yerden yere çalan oyun.
yahu arkadaş biz seni bizi 2 bilinmeyenli denklemlere sokasın diye sevmedik ki, zevk almak istiyoruz oyundan, zevk!
yahu arkadaş biz seni bizi 2 bilinmeyenli denklemlere sokasın diye sevmedik ki, zevk almak istiyoruz oyundan, zevk!
crack çıktı mı lan. ben hala 14 kasıyorum.
iyi oyundur. beğenmeyen oynamasın.
steam indirimlerinde 27 liraya kadar düştü oyun. enpara ile böl 2'ye oldu sana 13.5 tl. bu fiyata alamadıysanız daha da almayın.
steam indirimlerinde 27 liraya kadar düştü oyun. enpara ile böl 2'ye oldu sana 13.5 tl. bu fiyata alamadıysanız daha da almayın.
dev takımların futbol açısından normal takımlarla arada uçurum oluşturduğu oyun. sabır ve şans faktörü çok önemli: daha 1 ay geçmişken " oynatmazsan giderim bak " demeye başlayan oyuncuların çocuk gibi küsmesi bile moralde dalgalanmaya sebep olabiliyor. taktikte orta sahalar ve görevleri çok büyük önem taşıyor. eğer savunma yönü yüksek, iyi pozisyon alan, soğukkanlı bir orta sahanız yoksa rahat pozisyon verir ve topu rahat çıkartamazsınız ileriye. en mantıklısı ön libero kullanıp arka planda savunmanın daha fazla yapılmasını sağlamaktır.
bir de şans olmayınca gerçekten olmuyor. şanslıysanız 2 şut çekip 1 gol bularak 28 şut çekip 17 isabet bulmuş, topla oynamada yüzde 67" yi görmüş fc barcelona" yı yenebilir, şanssızsanız 33 şut çekip 15 isabet bularak, yüzde 59" a 41 topla oynamada üstün oynayarak sivasspor" a yenilebilirsiniz.
sabırsız mısınız ? o zaman football manager 2015" i kurmayın, " dehşet kadro kurdum, 2 senede şampiyonlar ligini aldım, rekor bonservis elde ettim " diyenlere de inanmayın. sabır ve şansınız yoksa sadece saç baş yolarsınız çünkü.
bir de şans olmayınca gerçekten olmuyor. şanslıysanız 2 şut çekip 1 gol bularak 28 şut çekip 17 isabet bulmuş, topla oynamada yüzde 67" yi görmüş fc barcelona" yı yenebilir, şanssızsanız 33 şut çekip 15 isabet bularak, yüzde 59" a 41 topla oynamada üstün oynayarak sivasspor" a yenilebilirsiniz.
sabırsız mısınız ? o zaman football manager 2015" i kurmayın, " dehşet kadro kurdum, 2 senede şampiyonlar ligini aldım, rekor bonservis elde ettim " diyenlere de inanmayın. sabır ve şansınız yoksa sadece saç baş yolarsınız çünkü.
10 temmuz sonrası yeniden başlayacak askimdir lan ne guzel 2008den sonra makine kaldirmamis kasmış bende birakmistim 2014 te nedense tekrar başladım neyse alakam olmamasina dardanel sempatik geldiği için onlarla ptt yaptim felan sonra yukselemedim işin ozu ben oyuncu secimi pek yapamiyorum ogretecek olan varsa yardimlarini beklerim.
orijinalı 49.90'a satılan oyun. değer mi? değmez. evet.
kayseri yolspor'la amatörden başladım takımı süper lig'e çıkardım 3 yılda. muazzam bir başarıya imza atmışım takım süper lig'de taraftarlar tapıyor bana. yönetimden yeni sözleşme istedim, olur dediler. sözleşme önerisi geldi ki normalde aldığım paranın daha azı. yıllık 12 bin euro önerdi ibne yönetim. süper lig'e çıkarmışım takımı 12 bin euro mu? sikecem yapacağınız işi yah amına soharım yah dedim istifa ettim. bayağı da bir teklif falan geliyor west bromwich'le görüştüm istiyordum da kısmet değilmiş. sonra ajax'la görüştüm yıllık 700 bin euro'ya 3 yıllık imza attım. 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik aldım liderim. şampiyonlar ligi ön eleme oynadım gruplara kalacaktım, dramatik bir şekilde manchester united'a kaybettim. amatörden takım alıp da 3 sene içinde ajax gibi kulübe gitmek muazzam başarıdır bu oyunda. favori taktiğim 4-2-3-1.
Oyun kazanmanı istemiyorsa kazanamıyorsun. Hayır kötü oynasam neyse, saçma saçma şutlar , rakip kalecinin pantere dönüşmesi,
boş kaleye (atılmayan mı atılamayan mı desem bilemedim) goller ,40 şut çekiyorsun yok olmuyor. Kazara artık bunu da atayım la bu kaçar mı söverler deyip bir oyuncu atıyor golü sonra lak hemen yiyorsun . insan gerçekten hayret ediyor. Bazı anlar bilgisayarı kırasım geliyor. Çok sinirliyim.
boş kaleye (atılmayan mı atılamayan mı desem bilemedim) goller ,40 şut çekiyorsun yok olmuyor. Kazara artık bunu da atayım la bu kaçar mı söverler deyip bir oyuncu atıyor golü sonra lak hemen yiyorsun . insan gerçekten hayret ediyor. Bazı anlar bilgisayarı kırasım geliyor. Çok sinirliyim.
https://www.youtube.com/watch?v=psGPHS6VLC8
1 metre ofsaytı gol veren hakem yapmışlar arkadaş.
1 metre ofsaytı gol veren hakem yapmışlar arkadaş.
ben bu oyunu oynaya oynaya çözdüm,
eğer birazcık iyi kadronuz varsa,
4-2-3-1
(Amc ve Kanatlar çok önemli,defanslar egemen tarzı,forvet top tutan pivot)
yavaş tempo
sıkı markaj
defansı ileri çıkartın
önde pres(tam saha değil ama onun bir düşüğü)
kısa pas
koşu yoluna pas
geniş alan-ortadan oyna(kanatlarda içe doğru gidecek barcelona gibi)
yapın iyi bir kadroda illaki işe yarar.
eğer birazcık iyi kadronuz varsa,
4-2-3-1
(Amc ve Kanatlar çok önemli,defanslar egemen tarzı,forvet top tutan pivot)
yavaş tempo
sıkı markaj
defansı ileri çıkartın
önde pres(tam saha değil ama onun bir düşüğü)
kısa pas
koşu yoluna pas
geniş alan-ortadan oyna(kanatlarda içe doğru gidecek barcelona gibi)
yapın iyi bir kadroda illaki işe yarar.
sezonluk beklentileri aşarsanız redbull leipzig'in her sezon 25-30 milyon euro transfer bütçesi verdiği oyun. oyunda pazarlık yapmayı biliyorsanız transferlerle 3. sezon sonunda bayer münih'e rakip bir takım oluşturabilirsiniz.
daha fazlasını istiyorsanız 90 milyon euro ile zenit'i tercih edin.
daha fazlasını istiyorsanız 90 milyon euro ile zenit'i tercih edin.
Ileriye koyabildiginiz kadar sahte forvet koyup yuklenin. Basarili olmamaniz imkansiz.
beyler oyunu kurdum ama şöyle bir hata veriyor:
görsel
ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. antivirüsü falan kapadım yine olmadı. bi el atın beyler.
oynamak için can attığım ama oynayamadığım oyundur.
Edit: sözlükteki fmdaşlarım sayesinde sorunu aşmış bulunmaktayım. Yaşasın uludağ sözlük kardeşliği!
görsel
ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. antivirüsü falan kapadım yine olmadı. bi el atın beyler.
oynamak için can attığım ama oynayamadığım oyundur.
Edit: sözlükteki fmdaşlarım sayesinde sorunu aşmış bulunmaktayım. Yaşasın uludağ sözlük kardeşliği!
konyaspor ile deplasmanda karabükspor'a 3 atıyorum, osmanlısporla evimde 0-0 berabere kalıyorum , iyi oynayarak.deplasman ve evde oynadığımız maçların oyun rolleri farklı olması gerekiyor sanırım.
(bu arada osmanlıspor süper lig'e çıktı, yatabare falan var forvetinde)
(bu arada osmanlıspor süper lig'e çıktı, yatabare falan var forvetinde)
defolarıyla da olsa yine rakipsiz olduğu için kitleleri bilgisayar başından kaldırmaz. gene düzensiz geçen bir yaz ayında deva oldu bana. zaten futbol denen oyuna merakım üst seviyedeyken bir de yapay zekaya aktarım şansım oluşunca durdurulamıyorum.
Her türlü sakatlığın sizin başınıza gelme ihtimali olduğu için ara sıra save yapmanızı öneririm yoksa benimki gibi 2 oyuncunuz ayni maçta 8 ay sakatlanabilir.
virüssüz türkçe yamasını bulamadığım oyundur. Olan biri yesillendirse çok güzel olur.
Edit: bu kadar adamdan bir türkçe yama çıkmıyor mu?
Edit: bu kadar adamdan bir türkçe yama çıkmıyor mu?
Kocaelisporla 2.lige çıkmaya yaklaştığım oyundur.
güncel Önemli Başlıklar