bugün

football manager 2015

dev takımların futbol açısından normal takımlarla arada uçurum oluşturduğu oyun. sabır ve şans faktörü çok önemli: daha 1 ay geçmişken " oynatmazsan giderim bak " demeye başlayan oyuncuların çocuk gibi küsmesi bile moralde dalgalanmaya sebep olabiliyor. taktikte orta sahalar ve görevleri çok büyük önem taşıyor. eğer savunma yönü yüksek, iyi pozisyon alan, soğukkanlı bir orta sahanız yoksa rahat pozisyon verir ve topu rahat çıkartamazsınız ileriye. en mantıklısı ön libero kullanıp arka planda savunmanın daha fazla yapılmasını sağlamaktır.
bir de şans olmayınca gerçekten olmuyor. şanslıysanız 2 şut çekip 1 gol bularak 28 şut çekip 17 isabet bulmuş, topla oynamada yüzde 67" yi görmüş fc barcelona" yı yenebilir, şanssızsanız 33 şut çekip 15 isabet bularak, yüzde 59" a 41 topla oynamada üstün oynayarak sivasspor" a yenilebilirsiniz.
sabırsız mısınız ? o zaman football manager 2015" i kurmayın, " dehşet kadro kurdum, 2 senede şampiyonlar ligini aldım, rekor bonservis elde ettim " diyenlere de inanmayın. sabır ve şansınız yoksa sadece saç baş yolarsınız çünkü.
© copyright 2005 - 2026