bugün
- sözlük yazarları nerede sorunsalı3
- anın fotoğrafı12
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- uludağ sözlük çeteleri3
- en boktan on yıl3
- true neden çaylak sorunsalı2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- hırvatistan14
- aleyna tilki3
- yüksek sesle gülmek6
- kuran ı kerim meali3
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- arnavutluk3
- menemen9
- memati baş3
- dr pimple popper3
- ismet pürmüz2
- nöbet5
- kral kaybederse4
- japonya24
- ölüm9
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ekonomi3
- iran2
- ogün samast3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- insanlara laf anlatmak3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- türk müsün türkiyeli misin12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- balık etli mi kuru götlü mü5
- ölümü merak etmek2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- 2 ağustos 20262
- köfteci yusuf5
amerikan menseili bir spor magazasi. dukkanlarindaki urunler sadece zencilerin giyebilecegi * cirkinliktedir.
amerikan mali oldugu icin, ingilterede bile pahali bir magaza sayilabilir. rangarenk "kalin" basketbolcu ayakkabilarini ve cirkine yakin old school esofman takimlarini sevenlerin kendini cennette hissedebilecegi bir mekandir.
amerikan mali oldugu icin, ingilterede bile pahali bir magaza sayilabilir. rangarenk "kalin" basketbolcu ayakkabilarini ve cirkine yakin old school esofman takimlarini sevenlerin kendini cennette hissedebilecegi bir mekandir.
spor urunleri satan magazadir, spor ayakkabi satarlar cokca.
bildigimiz spor ayakkabi, adidas, puma, nike, reebok falan... zencilere hitap ettigi pek soylenemez. arada sirada 25 dolara gayet guzel seyler bulunabilir.
bildigimiz spor ayakkabi, adidas, puma, nike, reebok falan... zencilere hitap ettigi pek soylenemez. arada sirada 25 dolara gayet guzel seyler bulunabilir.
Fiyatlari champs ile ayni olan, mall icerisinde lady footlocker, kids footlocker gibi iki ayri daha magazasi bulunan. Fiyatlari in hicte ucuz olmadigi, spor magazalarI zinciri. Burada calisanlar hakem t- shirt, unun altina siyah pantalon ve siyah spor ayakkabi giyerler. 5 metre oteden igrenc uniformalariyla teshis edilir, bunlar.
spor ayakkabıları ile amerikayı kasıp kavurur.
amblemi her yerde görülür,
ama bir ürününü gördün mü dersen,
tabiki hayır.
hatta dersenki zaten o sadece aracı bir firma, üretüm yapmıyo
hiçte şaşırmam.
amblemi her yerde görülür,
ama bir ürününü gördün mü dersen,
tabiki hayır.
hatta dersenki zaten o sadece aracı bir firma, üretüm yapmıyo
hiçte şaşırmam.
yaklaşık olarak 6 yıldır; Türkiye'de de hizmet veren Amerikan şirketi. istanbul'da; istinyepark avm, forum istnabul avm ve marmara forum avm'de şubeleri var. ve bu şubeler de amerika'ya bağlıymış hatta dünya çapında 5000 e yakın şubeleri varmış. böyle bakınca çok büyük bir organizasyon özelliği de var bu şirketin ama belki de en büyük özellikleri yılda 2 kere yaptıkları büyük indirim. geçen gün rastgeldim yine bu indirime;35 liraya converse'ler, 50 tl ye nike'lar, adidaslar... ayrıca tekstilde de sağlam indirimler vardı. tüm yazar dostlara önerim kaçırmayın ben 120 liraya bu senelik bütün spor ayakkabı ihtiyacımı hallettim.
damian lillard'lı efsane bir reklam çekmiş spor mağazası.
https://www.youtube.com/watch?v=vnaZBRumpg4
oğlum o değil de bu karl malone ne yapıyor da 50 yaşındayken bile hâlâ ve inatla hayvan gibi kalabiliyor?
https://www.youtube.com/watch?v=vnaZBRumpg4
oğlum o değil de bu karl malone ne yapıyor da 50 yaşındayken bile hâlâ ve inatla hayvan gibi kalabiliyor?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar