bugün
- bir yazarı savunmak7
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı8
- nasıl zengin olunur3
- çalışmadan para kazanmak5
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz3
- seri gizli artı oy veren melek6
- özlediniz mi beni7
- amedspor6
- velvet27
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- kedi4
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- karı kıza para yedirir misiniz5
- acı gerçekler3
- sözlükte kavga oldu hissi5
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- nil karaibrahimgil2
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım2
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- şeker ezmek2
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- mor semsiyeli yabanci8
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- evliliğin anlamı13
- kendini değersizleştiren insan5
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- türklere vize serbestisi4
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- anın görüntüsü34
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- çay yapacak hatunun olmaması3
- beşiktaş3
- kürtsüz türkiye11
- dünyanın en değerli şeyi5
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
2006'da kurulmuş seattle kökenli bir müzik grubu. josh tillman bir dönem grubun bateristi iken sonradan ayrılıp father john misty olarak tek başına müzik yapmaya başlamış ve grup bundan sonra müziklerine onsuz devam etmiştir.
Seattle kökenli, Sub Pop ve Bella Union plak şirketleri ile çalışmış beş kişilik bir grup. Beşli, müziklerini "doğaçlama barok harmonik pop" olarak tanımlar.
Fleet Foxes, bahar turnesine Kuzeybatı grubu Blitzen Trapper ortaklığı ile 28 Şubat 2008 tarihinde başladı. ilk tam uzunluktaki albümleri Fleet Foxes 3 Haziran 2008'de piyasaya sürüldü. Bu albüm, grubu Beach Boys, Band of Horses, Animal Collective ve Crosby, Stills & Nash ile karşılaştıran Rolling Stone'dan 4 yıldız; Pitchfork'un incelemesinden de 10 üzerinden 9 puan aldı. Albüm, 24 Haziran 2008'de CMJ Radio 200 listesinde 1 numaraya yükseldi.
Grup ikinci stüdyo albümleri olan Helplessness Blues'u ise 3 Mayıs 2011'de yayınladı.
Fleet Foxes, bahar turnesine Kuzeybatı grubu Blitzen Trapper ortaklığı ile 28 Şubat 2008 tarihinde başladı. ilk tam uzunluktaki albümleri Fleet Foxes 3 Haziran 2008'de piyasaya sürüldü. Bu albüm, grubu Beach Boys, Band of Horses, Animal Collective ve Crosby, Stills & Nash ile karşılaştıran Rolling Stone'dan 4 yıldız; Pitchfork'un incelemesinden de 10 üzerinden 9 puan aldı. Albüm, 24 Haziran 2008'de CMJ Radio 200 listesinde 1 numaraya yükseldi.
Grup ikinci stüdyo albümleri olan Helplessness Blues'u ise 3 Mayıs 2011'de yayınladı.
mykonos şarkısına bayıldığım dünya tatlısı grup. yenilerde eskiler gibi gruplar görmek çok güzel. bunun gibi bir de tame impala var ama fleet foxes'ı tek geçerim.
(bkz: drops in the river)
(bkz: montezuma)
(bkz: helplessness blues)
(bkz: icicle tusk)
(bkz: drops in the river)
(bkz: montezuma)
(bkz: icicle tusk)
oldukça huzurlu ve rahatlatıcı tarzda müzik yapar bu güzel grup ama bir the smiths değildir.
çok özel gruplardan biridir. farklı bi çizgileri var.
hüzünleniyor insan, sinirlerini alıyor, ruhani bir yolculukta bulduğum çok güzel bir grup.
insanın ruhuna hitap edebilen sayılı gruplardan.
insanın ruhuna hitap edebilen sayılı gruplardan.
(bkz: mykonos)
vokalistin yani * bir fotoğrafına bakarak adamlar harbi yaşıyorlar moruk diyebileceğin barok harmonik pop yaptıklarını söyledikleri sesiyle de müziğiyle de rahatlatan güzel grup.
bir zaman sonra gelen edit:nedense içimdeki öfkeyi birtek bu adamları dinlerken atabiliyorum.
bir zaman sonra gelen edit:nedense içimdeki öfkeyi birtek bu adamları dinlerken atabiliyorum.
seattle'ın huzurlu insanlarından oluşan ruhani indie grubu. canlı performansları bir o kadar eğlencelidir.
ölmeden önce dinlenmesi gereken gruplardan. vay be! böyle gruplarda var mı diyesi geliyor insanın.
"sun it rises" ve "white winter hymnal" parçaları ile kendilerini dinlettiren grup.
yeni albümünü için bu sıralar stüdyoda olan ve yıllardır kendine has olan tarzıyla bizi mest eden ingiliz grup.
hala melodinin ölmediğini bize göstere göstere ''dinleten'' dinlenesi grup.
dinledikçe pastoral şiirler yazasım geliyor, pastoral şiirler yazasım geldikçe dinliyorum, dinlemeden duramıyorum, durmadan dinleyemiyorum, durmadan dinliyorum, dinledikçe duruyorum...
ya dinlemeden durmayı ya da durmadan dinlemeyi öğrenmem gerekiyor.
ya dinlemeden durmayı ya da durmadan dinlemeyi öğrenmem gerekiyor.
2008 yılında kendi adlarıyla çıkardıkları albüm ile büyük bi süpriz yapıp, senenin en iyi işlerinden birine imza atan grup.
sağda solda şarkıları çalınan grup. oldukça hoş. hele bi' klipleri mevcut ki insan kendini 60'larda sanıyor. sakin zamanlarda dinlenebilir.
pitchforkmedia ya göre 2008 in en iyi indie rock albümlerini (Sun Giant EP/Fleet Foxes) yayınlayan grup. iki numaradaki portishead in önünde olunca bu adamları bir merak ediyor insan.
kendi adlarıyla aynı ep'lerini 2006'da çıkarmış, albümlerini de haziran 2008'de piyasaya sürmüşlerdir. aslında yeni bir topluluk değildir. sadece albümleri yeni çıkmıştır.
http://www.myspace.com/fleetfoxes
http://www.myspace.com/fleetfoxes
Seattle kökenli, Sub Pop ve Bella Union plak şirketleri ile çalışmış beş kişilik bir grup. Beşli, müziklerini "doğaçlama barok harmonik pop" olarak tanımlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar