bugün
- true'nun yetkili olması9
- akp nim aslında fena bir parti olmaması10
- öldükten sonra unutulmak10
- cilt bakımı yapan erkekler9
- 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı16
- para bok huzur yok16
- recep tayyip erdoğan17
- l l l16
- gelmiş geçmiş en güzel dizi müziği14
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti21
- yazarların ruh halini anlatan görsel13
- mesaj bekleyen yazarlar veritabanı13
- düşün ki o bunu okuyor9
- ganire paşayeva13
- kitap alıntıları9
- yazarların olmak istediği süper kahramanlar19
- iphone 15 pro max13
- kendi kendine verilen sözler14
- kadınınıza kalem etek diker misiniz13
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma11
- herkesin sevmeyip sizin sevdiğiniz şeyler8
- istanbul10
- üstad kadir mısıroğlu16
- dinin akıldışı bir durum olması17
- avrupalıların çok zengin olması9
- ilk sevgilinizin adı14
- bana aşık olan var mı13
- tek kelime ile yaşadığın yeri anlat17
- porselen bardakta kolanın gazı neden kaçar10
- bacak uzatma egzersizleri11
- üstteki yazarla evlenir miydin8
- true'dan ayrılmak11
- sinan oğan12
- türk düşmanı yazarlar14
- ups boobs'un götündeki 3 çıban8
- israil8
- her sey ups boobss icin9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir8
- true'nun nickaltını sol kısma kapattırması8
- sünnet olmanın saçmalığı11
- islamın nuru tamamlanacak8
- pirinç pilavı kelliğe yol açıyor9
- tüm dünyanın türk düşmanı olması9
- yazacağım kitaba isim önerileri9
- elysium0110
- saraca silsüpüroğlu17
- dinsiz kitapsiz kafir özele gel21
- eloria32
- frenk üzümünün feyk hesapları11
2021 yılının sonbaharında göreceğimiz oyun.
taş ve sopalarla oynanacaktır.
süper lige katılan kulüpler olmayacakmış.
Steamde standart sürümü 13 Aralık'a kadar 125 tl.
her sene aynı bokun farklı renklerini piyasaya sürmekten utanmıyor ea ama, bu sene oynanış ve kariyer modu anlamında ciddi geliştirmeler var. oyun içinde fiziksel güç oyun görüşü gibi özellikler daha fark edilir durumda, kariyer modunda ise kendi kulübünüzü formasından stadına kadar özelleştirip oluşturabiliyorsunuz.
Çok güzel oyun..
her sene aynı bokun farklı renklerini piyasaya sürmekten utanmıyor ea ama, bu sene oynanış ve kariyer modu anlamında ciddi geliştirmeler var. oyun içinde fiziksel güç oyun görüşü gibi özellikler daha fark edilir durumda, kariyer modunda ise kendi kulübünüzü formasından stadına kadar özelleştirip oluşturabiliyorsunuz.
momentumunu götünden siktiğimin oyunu.
ZORLA gol yediriyor oyun adama.
kontrol ayarlarını kendime uyarlamam saatlerimi aldı benimde. sürekli deneme yanılma yaptım darlıyor adamı. ilk senemde norwich city i aldım ve ligde tutmayı başardım 15. oldum premier ligde. büyük takımlara karşı puan almayı geçtim az gol yeme parolasıyla çıkıyordum maça acayip zor rakipten top çalmak.
ya kardeşim bu oyunda 1 vs 1 istediğim takımı alıp online oynayamaz mıyım eğlencesine.
illa pro club, ultimate team mi lazım eğlencesine oynayamak mı?
illa pro club, ultimate team mi lazım eğlencesine oynayamak mı?
Kariyer modunda adsyi aldım. Beşiktaş kadar ibne oynayan bir takım yok. Beşiktaş'la maç yapacağım zaman full defansif oynatıyorum. Her atakları gol amk.
Redkit ve moskofa tesekkurlerimi borc bilirim.
Fena saran oyun. Kariyer modunda adsdeyim.
ilk geldiğimde ikinci olduk şl ön eleme oynadım. Portoya karşı zorlandık baya bir ama geçtik. ikinci tur koy takımı geldi. Gruplarda da çıktık. Liverpool geldi içimize etti. Solda kerem ortada arda güler antrenmanlarla zaten gelişiyor. Ligdeki en zor takım Beşiktaş. Pas bile yaptırmıyorlar. Bu sezon 8. Olduk ama önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağız.
ilk geldiğimde ikinci olduk şl ön eleme oynadım. Portoya karşı zorlandık baya bir ama geçtik. ikinci tur koy takımı geldi. Gruplarda da çıktık. Liverpool geldi içimize etti. Solda kerem ortada arda güler antrenmanlarla zaten gelişiyor. Ligdeki en zor takım Beşiktaş. Pas bile yaptırmıyorlar. Bu sezon 8. Olduk ama önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağız.
pro club oynayabileceğim eğlenceli arkadaşlar yok mudur?
online modda 1 gol atıp defansta pas yapıp rakipleri delirtiyorum. ahuahuauhaı.
keyifli keyifli başlayıp cinnet geçirten oyun. fut modunda son 1 aydır hiç orta seviye oyunculardan oluşan bir takım denk gelmedi karşıma. bak abartısız söylüyorum, 10 maçın 9'u 100 kimya ve 95 reytingli takımlarla oluyor. ben mi yanlış bir şey yapıyorum, oyunun mu bir or*spu çocukluğu var, yoksa bütün takımlar dünyanın en efsane oyuncularından kurulu da bir tek benimki mi normal seviye oyunculardan oluşuyor, anlamadım. 97 reytingli oyuncuardan oluşan bir takımım olsa affedersin, g*tümle de 1-2 gol atarım zaten. bir fikri olan varsa mesajlarsa sevinirim.
edit: bu arada 2-3 tane skill move öğrenip de soytarı gibi orta sahada hokkabazlık yapmaya çalışan or*spu evlatları varsa aranızda, onlara sesleniyorum: sizin oynayacağınız oyunu s*kiim. hep de türkçe rumuzlulardan çıkıyor böyle soytarılar nedense.
edit: bu arada 2-3 tane skill move öğrenip de soytarı gibi orta sahada hokkabazlık yapmaya çalışan or*spu evlatları varsa aranızda, onlara sesleniyorum: sizin oynayacağınız oyunu s*kiim. hep de türkçe rumuzlulardan çıkıyor böyle soytarılar nedense.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar