bugün
- hırvatistan9
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- ılımlı islam5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı6
- sümer dili6
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- o kaç gram2
- kız kardeş2
- koç üniversitesi2
- karamürsel2
- anın görüntüsü14
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- şanssız bir insan olmak4
- mutlu kalmak için öneriler2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- ortadoğu yerine batı asya demek2
- diyetteyken kitap okumak3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yunanistan29
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- iq testi4
- kadir mısıroğlu3
- ak parti2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- arkadaşlar naber ya4
- türk ateisti7
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- en son aldığınız iltifat14
- en köylü özelliğiniz4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- almanya11
- nervio ile travertenlere gitmek4
- belçika4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- beynin dopamin salgılamaması3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- zorunlu eğitim7
- la diyen kadın3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- ioçk'nın müziği4
- volvo v702
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- sevişirken video çekmek10
islam dinini bitirmeyi kafasına koymuş çakma fidel castro.
hani gerçeğini de biliyoruz; iran'la ilişkilerini ve daha bir sürü şeyi de.. bu nick sana gitmemiş be birader..
hani gerçeğini de biliyoruz; iran'la ilişkilerini ve daha bir sürü şeyi de.. bu nick sana gitmemiş be birader..
bayram şekeri gibi küfür toplamak için başlık başlık dolaşan, cemaat trollerinin yeni hedefi yazar.
hümanistliğimi yerle bir etmiş yazardır. böyle insanlar varsa, bunların ölüm emrine amenna dedirtecek duruma getirmiştir şahsımı.
acınası yazar.
şöyle:
kendisiyle özel mesaj yoluyla tartışmamız oldu, fazla daralttık ki başlık açarak patlıyor.
yaşını başını almış kişilerin bu hallere girmesi sevindiriyor. fikren galibim diyorum.
şöyle:
kendisiyle özel mesaj yoluyla tartışmamız oldu, fazla daralttık ki başlık açarak patlıyor.
yaşını başını almış kişilerin bu hallere girmesi sevindiriyor. fikren galibim diyorum.
Yaşlıyken bile karizmatik olmayı becerebilmiş puro ülkesi lideri.
yanılmıyorsam şehremini'de ikamet eden yazar.
tam anlamıyla gecenin içine sıçan yazardır.
gece itibarıyla bok yoluna gitmiştir.
çaylaklık süresince bol bol tuvalete girmesi dileğiyle.
an itibariyle bizi nihat doğan entrylerine boğmuş yazar.
eski sevgilisiymiş, çok özlemişmiş.
eski sevgilisiymiş, çok özlemişmiş.
bu yazar cinlerle bozmuş takliti yapıyor ama birgün gerçekten cinler bu herifi bozabilir dikkat etmeli.
marksist düşünceleri bölücülüğe, türkçü veya kürtçü ırkçılığa alet etmeyen yazar. sosyalizm ağrısının bağımsız ve kardeşçe yaşama sevdasından olduğunu unutmakla başlar gafleti ve cehaleti insanların.
okumayı seven biri olmasının yanında yanında gözleri gören bir yazar olarak da, doğu perinçek denen zavallının da bir bölücü olduğunu bilen yazar.
her nevi bölücüye saldırmak kemal kılıçdaroğlucu olmaksa, ulusalcı olmaksa olsun anasını satayım. kardeşçe yaşama sevdasına dökülen binlerce kelimeyi görmeyip teröristleri yermeye karşı çıkan insanlar kendine sosyalist dedikçe, bir de o onurlu görüşlerden teröre destek vermeye çalışıp, bağımsız yaşama sevdamıza darbe vuracak ve sözde antiemperyalist görüşleri ile ab-d'ye taşeronluk yapacaksa, yemişim sosyalistlik kandırmacanızı da, sadece karalama üzerine yorduğunuz kelimelerinizi de.
okumayı ve yazmayı seven arkadaşlara önerim, görmeyi de deneyin veya amacınız görmek değil de oportünizm misyonerliği yapmaksa; görebilen gözlere maske takmayı bırakın. Gülünç oluyorsunuz.
Aradığınız kişi hedef kitlenizin seviyesine düşecek biri olarak algılanmadı
404 not found
okumayı seven biri olmasının yanında yanında gözleri gören bir yazar olarak da, doğu perinçek denen zavallının da bir bölücü olduğunu bilen yazar.
her nevi bölücüye saldırmak kemal kılıçdaroğlucu olmaksa, ulusalcı olmaksa olsun anasını satayım. kardeşçe yaşama sevdasına dökülen binlerce kelimeyi görmeyip teröristleri yermeye karşı çıkan insanlar kendine sosyalist dedikçe, bir de o onurlu görüşlerden teröre destek vermeye çalışıp, bağımsız yaşama sevdamıza darbe vuracak ve sözde antiemperyalist görüşleri ile ab-d'ye taşeronluk yapacaksa, yemişim sosyalistlik kandırmacanızı da, sadece karalama üzerine yorduğunuz kelimelerinizi de.
okumayı ve yazmayı seven arkadaşlara önerim, görmeyi de deneyin veya amacınız görmek değil de oportünizm misyonerliği yapmaksa; görebilen gözlere maske takmayı bırakın. Gülünç oluyorsunuz.
Aradığınız kişi hedef kitlenizin seviyesine düşecek biri olarak algılanmadı
404 not found
Nick seçiminde yanlışlıklar yapmış yazar arkadaşım. yazdıklarının altında kemalkılıçdaroğlu, doğuperincek ve yahut denizbaykal nicklerinden biri daha güzel dururdu.*
edit; kendisinin okumayı seven birisi olduğunu bilerek ulusalcılık ile sosyalizmin aynı şeyler olmadığının farkında olduğundan eminim.
edit; kendisinin okumayı seven birisi olduğunu bilerek ulusalcılık ile sosyalizmin aynı şeyler olmadığının farkında olduğundan eminim.
(bkz: apoya orospu çocuğu diyememek/#8451138)
temiz konuşmuştur. hiç küfretmemiştir. takdir ettim. ben olsam yapamazdım.
temiz konuşmuştur. hiç küfretmemiştir. takdir ettim. ben olsam yapamazdım.
(bkz: #8425097) güldüren yazar.
işin komik tarafı inceleyenlerde görecektir ki o dediklerinin hiçbirini yapmadım.
ha askere insanları zorla götürüyorlar dedim doğrudur.
zall bile askerliğini zorla yapmıştır.
işin komik tarafı inceleyenlerde görecektir ki o dediklerinin hiçbirini yapmadım.
ha askere insanları zorla götürüyorlar dedim doğrudur.
zall bile askerliğini zorla yapmıştır.
mükemmel çıkarımları olan yazar.
(#8414393) ellerine sağlık.
bir gün ailesi ile inci sözlük'e gitmişlerdir. annesinin elini bırakan fidelcastro inci sözlüğü keşfeder ve eve yani uludağ sözlük'e geri döndüğünde inci sözlük'teki gibi konuşmaya başlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar