bugün
- renault 9 broadway8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- akrabalarla ilişkiyi kes3
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- artı oy alma yolları5
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- çaylak olunca hissedilenler5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- haydi selametle kt3
- saç dökülmesi4
- tavsiye4
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- kezoların burada kibirlenmesi3
- instagram kapanırsa ne olur sorunsalı2
- yazıcıdan basıp duvara asılası resimler2
- penise dövme yaptırmak2
- gecenin şiiri5
- gram altın3
- çerçeve yasa teklifi meclis te2
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- havaya girdin mi galatasaray çakar sana2
- eski de olsa bir araba sahibi olmak2
- 20262
- kaderime tepik atar kaçarım2
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması4
- mason greenwood5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması2
- memduh bashgan14
- goy2
- nihoşun ölümü16
- a 1012
- asteğmen7
- akp iç hesaplaşması başladı2
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- fenerbahçe4
- brad pitt4
- sturm graz4
- moderatörlere sesleniş5
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- aylık 442 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- erkek erkeğe artılamak2
- geceye bir şarkı bırak5
sis farından dolayı ceza yemenizin mümkün olmadığı Fiat modelidir.
tek kapılı sport modelleri son derece modifiyeye yatkın olup, guzel bir modlamadan sonra adeta bir pireye dönüşen hoş tasarımlı araba.
neredeyse tüm fiatlar gibi dışı hoş içi boş tanımına uyan bir modeldir. arızalarıyla efsane olmustur
Stil o ! şeklinde mottosu olan araba.
efsanevi hayal kırıklığı! yaratan fiat otomobil üreticisinin bir modeli.
kötü pazarlanarak yazık edilmiş arabadır. özellikle 3 kapılısı iyi bir pazarlama anlayışı benimsenmiş olsaydı yollarda misliyle fazla görülebilirdi.
fiat ın etkisiz elemanı. halbuki donanım açısından çok artısı bulunan bir otomobildi. ne var ki tasarımı çok ama çok sıradan. coupe versiyonu ise nispeten şık.
fiatın ürettiği tek iyi araba idi. hoparlörleri çok iyidir.
neden tutulmadığını anlamadığım bir araç
yol bilgisayarı,
cruse ( hız sabitleyici)
ısıtmalı/soğutmalı torpido
sky window( komple açılır cam tavan )
anahtarsız araç girişi ve çalıştırma ( start stop gibi şu ara fordun c-maxlerinde var)
sis farları
8 hava yastığı
heralde 307 lerle aynı kaderi paylaşıyor. aynı donanımlara sahip başka araçlar bunların iki katı fazla tutuluyor, peynir ekmek gibi satılan renaultların megan 2 leri bile bundan çok tutuluyor. hayır aynı yaygın servis ağı, yedek parça temin edilebilirliği ve bakım yaptırırken ki avantajları bunda da var ve bu arabalar 2004 2006 arasında damgasını vurmuş şıklıkta ve keyifli sürüşe sahip.
neden anlamıyorum diş mihrakların oyunu olabilmesi muhtemel görünüyor.
yol bilgisayarı,
cruse ( hız sabitleyici)
ısıtmalı/soğutmalı torpido
sky window( komple açılır cam tavan )
anahtarsız araç girişi ve çalıştırma ( start stop gibi şu ara fordun c-maxlerinde var)
sis farları
8 hava yastığı
heralde 307 lerle aynı kaderi paylaşıyor. aynı donanımlara sahip başka araçlar bunların iki katı fazla tutuluyor, peynir ekmek gibi satılan renaultların megan 2 leri bile bundan çok tutuluyor. hayır aynı yaygın servis ağı, yedek parça temin edilebilirliği ve bakım yaptırırken ki avantajları bunda da var ve bu arabalar 2004 2006 arasında damgasını vurmuş şıklıkta ve keyifli sürüşe sahip.
neden anlamıyorum diş mihrakların oyunu olabilmesi muhtemel görünüyor.
Fiatın prestij arabası, param olsa almayı düşünürum. Modeline göre esp, cam tavan, dijital klima, hız sabitleyici özelliklerını topluca sunmak zor is.
almayı istediğim ancak cesaret edemediğim araç.
cesaret hapıyla aldım.
marea'dan sonra fiat'ın ürettiği son güzel arabadır. dedeleri tempra, marea ve brava kadar tutulmamıştır. oysa ki donanım fışkıran bu araba fiyat olarak epey uyguna bulunabilir. fiat stilo'dan sonra ülkemizde yalnızca linea, egea gibi dandiklik ve konforsuzluk abidesi kepaze arabalarla yoluna devam etti. artık nerede marea, tempra gibi harbiden araba yapabildikleri günler? kalmadı. boş paket buzdolabı egea'ya devam.
Anlayan usta az parça bulunmuyor ama sağlam araba Honda ile çarpıştı Honda ın motor dışarı çıktı kasası çok sağlam çok yakar.
Fiat'ın en sağlam, en kaliteli, en donanımlı araçlarından.
Bundan almayı çok düşündüm.
Ancak yaşadığım ilçeyi geçtim, bağlı büyükşehir ve komşu illerde dahi parça ve usta sorunu olduğunu öğrendim.
kimse size Broadway'den hallice bir fiyata 2004-2005 model donanımlı aracı durduk yere yedirmez.
Bundan almayı çok düşündüm.
Ancak yaşadığım ilçeyi geçtim, bağlı büyükşehir ve komşu illerde dahi parça ve usta sorunu olduğunu öğrendim.
kimse size Broadway'den hallice bir fiyata 2004-2005 model donanımlı aracı durduk yere yedirmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar