bugün

on ikinci nesil yazar. bu nasıl nick lan yüzüklerin efendisi gibi.
aktrolldür. bunun gibisini asla görmedim türk halkı gelenekçidir diyor ya.
15 mayıs sabahı seçim sonuçlarına göre ya hesapları kapatacak ya da yazmaya devam edecek olan aktroll.
Vatanımı sevmek, devletimi korumak suçsa evet ben trolüm birde aktrol değilim kardeşim kendi halinde bir insanım, hatta siyasi konuları sevmem bile.
Togg sahibi senin kadar reklamını yapmadı be aktroll kardeş.
makarnacı troll.
Çocuklar siz Z kuşağı olduğunuz için, Erdoğa'nın bu ülkeye neler kattığının, farkında değilsiniz, siz biraz büyüyünde gelin belliki yaşınız yetmiyor.
Çoluk çocukla uğraşamam Z kuşağı ablanız sizinle uğraşamaz, hadi gidin sütünüzü için.
Mantıklı düşünen kaliteli bir yazardır.

görsel
Mücahit'in beslemelerinden biri işte. Mamasını hak etmek, abilerine yaranmak için çırpınıp duruyor.
Gerçekler acıdır kardeşim, hdp ile işbirliğine giden CHP' ye ben ve benim gibi düşünen kemalistlerden oy alamazsınız bu kadar, oyumu'da Erdoğana vereceğim.
Hizbullah'la ittifak yapan "kemalist"miş kendileri.

Mücahit bak bu işler öyle mamayla olmaz. Şunca yalandan sonra hac parası ayarlaman lazım bu hıyara. Su içer gibi yalan söylüyor valla... Çok gayretli bir beslenmeniz, taktir edin, özen gösterin.
Ulan jargon bile sırıtıyor... hem kemalist hem akp ye verecem demez kimse. Atatürkçüyüm ama akp ye vericem falan der.

Öğrenin bari.
Atatürkçülük CHP' nin tekelinde değildir, ister bana aktrol diyin ister küfürler edin ama gerçek Atatürkçüler ulusalcılar olarak oyumuzu Erdoğandan yana kullanacağız, bu ülkeyi hdp denilen pkk'nın siyasi kollarına teslim etmeyeceğiz.