bugün

/787
galatasaray'ı 3.5 sezondur toplamda da 7 (yedi) maçtır yenemeyen sarı lacivert renklere sahip takım.
kuruluş tarihleri 1907 den beri en fazla 9 (dokuz) maç üst üste yenememişlerdi.
galatasaray'ı yenebilmek için:
serdar aziz, garry rodrigues, tolga ciğerci, sinan gümüş gibi eski gs futbolcularını aldılar.
ama yine fayda etmedi. yakında büyü olaylarına da girer bunlar.
görsel
bu tip galibiyetlerle hayallere giren ve herkese vizyon(!) çeken ama sene sonu yine hüsrana uğrayacak olan takım.

edit: ulan fenerliler ben sizin iyiliğiniz için yazıyorum siz eksiliyorsunuz. birkaç haftaya yine başlarsınız erol istifa, ali koç istifa diye benden söylemesi. *
Futbolun yüz karası.

Şikenin bahçesi.
Bu geceki kara geceden sonra şükür namazı kıldim

iyi ki galatasarayliyim diye..

Allah kimseye böyle 3 puan nasip etmesin..
25 dakika 9 kişi oynayan rakibine karşı kendi evinde aldığı galibiyete şampiyon olmuş gibi sevinen takım.
hakem kararlarını hiç saymıyorum bile.
ahahaha. yazık lan nasıl bir eziklik psikolojisidir bu.
Burnu bu akşam boka batan takım. Şimdi de galatasaraya camur atiyor akli sira tweetiyle. Yani galatasaray fetocu diyor kendince. He he...
9 kişilik takımları farklı yenmesiyle bilinir.
baktı olaylar karışık hemen atatürkün arkasına sığınmışlar.* atatürk yetmezse yarında bir kabe fotorafı paylaşırlar*.
Şayet bu takımı tutan arkadaşlara Allah sabır versin, işleri çok zor.
fanatik fenerli olmama rağmen bu hafta başakşehir maçını hakemin yardımıyla kazanan takımdır.

aq yerinde bu kadar ezik olmayın sikindirik galibiyet almaktansa yenilin daha iyi..
acıların takımı.
görsel
görsel
--alıntı--

gözü yaşlı burnu sümüklü bir şerefsizin duasıyla şampiyon olunduğuna inanıp, otuzbin sayfa tapeye hem de kendilerine ait olduğunu kabul eden yöneticilerine rağmen şike yapmadıklarına inanan bir güruh... milletin rakibi real madrid milan, bizimkiler de bunlar işte...

https://twitter.com/mtt19...tatus/1342777844477407232

--alıntı--
hakem bir kaç hafta kıyak yapmayınca düşeşe geçen takımdır.
geçen hafta bahattin şimşek bu hafta da turgay ciner tarafından kurtarılan takım.

yavrular nasıl da seviniyorlar.

işte tam da bu kafasızlığınız ve aptallığınız yüzünden senelerdir acun medya cup hariç tek bir kupa kazanamadınız.
ezeli rakibi gibi terör örgütü desteği almadan yürüyebilen, aksine terör örgütlerine karşı savaşıp kazanan, bugün de mesut özil gibi bir değeri, bir hayali gerçeğe dönüştüren ayrıca diğer takım taraftarlarınca da ''ğs nin kocası'' olarak bilinen spor kulübü.
görsel
4. yıldızı eksik camia.

lan oğlum sizin 39 tane şampiyonluğunuz yok muydu? nerede lan yıldızlar?
*
Soranların bir yerine sokuyoruz ister misin? Hahahasiktir evet.
Şaibeli Galibiyet alınca nasıl da yuvasından çıkmış ahahah. Konya 4lük yapınca, size çakan Alanya'ya çaktığımızda, 5.sıraya düştüğünüzde nerdeydin lan?

Mutlu mesut günleri yakın olan takımım.
2014'te herkesi üst üste koyup afiyetle silkerek nisanda şampiyon olduğumuzu, travma yaşadıkları için unutmuş olacaklar ki, 10 yıldır kupa alamıyorlar diyenler var. ....trollü seni.
Adamlar contayı nasıl yaktıysa 2021 yılında hala 2014'te kupa aldık diye böbürleniyorlar. Yazık lan..
görsel
© copyright 2005 - 2026