bugün
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- arda güler6
- gece vardiyası3
- kale3112'deki kale hangi kale10
- bursa6
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- arkadaşlar lütfen4
- sözlükte flört etmemek9
- en iyi pizza içeriği10
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- buz gibi bira6
- paradox interactive3
- köy9
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- 25 eylül 2026 fidan'ın libya toplantısı2
- gece tostu4
- acı gerçekler14
- en enayi huyunuz4
- en lezzetli balık24
- aşk bir hastalıkmış sanki2
- agaçlarla dertleşmek3
- dünyanın en kötü hissi3
- karşı cinsteki en itici özellik16
- mehmet şimşek2
- yıllar ona hiç acımamış3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı5
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- sözlüğün embesillerle dolu olması6
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- zendaya4
- köy vs şehir hayatı2
- queen ravenna'nın evine kız kaçıran atmak2
- sözlüğün maymuna dönmesi2
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- ezoterizm4
- anın görüntüsü23
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- gammazlar göreve8
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- sözlükte aile kurmak8
- ağlamak7
- yaşar kemal kitaplarının sarmaması2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- queen ravenna'nın tacını klozete atmak2
- hünkar beğendi vs alinazik9
adamı gülme krizlerine sokan camia.
ulan sanıklardan biri bile bu konuşma benim değil demiyor. götünüzden duyduğunuz şeyleri yazmayın buraya. istemiş. istemek başka açıkça hekesin duyacağı şekilde dinlenilmesini talep etmek başka. yer mi? yemedi tabi.
eski başbakan danışmanı tapeler sahte demiş dayanak da bu. amk öldürürler adamı. o mu dinletmiş azizi?
baktılar cemaatten ümit yok bari seçimleri kaybetmeyelim diye taraftara oynuyor şimdi hepsi. bunu anlamayacak kadar salak değilsiniz herhalde dimi? ya da salak yerine konmak işinize mi geliyor?
ulan sanıklardan biri bile bu konuşma benim değil demiyor. götünüzden duyduğunuz şeyleri yazmayın buraya. istemiş. istemek başka açıkça hekesin duyacağı şekilde dinlenilmesini talep etmek başka. yer mi? yemedi tabi.
eski başbakan danışmanı tapeler sahte demiş dayanak da bu. amk öldürürler adamı. o mu dinletmiş azizi?
baktılar cemaatten ümit yok bari seçimleri kaybetmeyelim diye taraftara oynuyor şimdi hepsi. bunu anlamayacak kadar salak değilsiniz herhalde dimi? ya da salak yerine konmak işinize mi geliyor?
türkiyenin en iyisi olan takım.
rant o kadar büyyükki cemaat le hükümet arasında, bizim canım takımımıza bile konmaya çalıştılar.
(bkz: yedirmeyiz)
öyle 3 kuruşa 5 köftelik ucuz işlerle yıkılmaz. nokta.
öyle 3 kuruşa 5 köftelik ucuz işlerle yıkılmaz. nokta.
dünya'nın en güçlü kulübü ilan etmişler.neymiş onun yaşadıklarını madrid bayern yaşasaymış.lan zaten sorun orda dümbelek madrid bayern şike yaparsa nasıl bir itibar kaybı yaşayacağını biliyorlar.
futbolda itibar marka herşeydir.
bak fifa başkanı ronaldo'ya geçen ay saçlarıyla ilgili bir espri yaptı madrid markası itibarı koskoca fifa başkanına eşşek gibi özür dilettiler çocuğu yaşında futbolcudan.
işte marka itibar öyle bir şey.juventustan eder miydi fifa başkanı adı sanı kirlenmiş bir takımdan etmezdi ama madrid sike sike özür diletti.
işte en büyük kulüp öyle olunur şikeyle değil itibarla.
futbolda itibar marka herşeydir.
bak fifa başkanı ronaldo'ya geçen ay saçlarıyla ilgili bir espri yaptı madrid markası itibarı koskoca fifa başkanına eşşek gibi özür dilettiler çocuğu yaşında futbolcudan.
işte marka itibar öyle bir şey.juventustan eder miydi fifa başkanı adı sanı kirlenmiş bir takımdan etmezdi ama madrid sike sike özür diletti.
işte en büyük kulüp öyle olunur şikeyle değil itibarla.
tek kelime ile AŞKTIR.
ofsayt olmayan gol denilen pozisyonda kamera tam pozisyon çizgisinde değildir.
dünyanın en özel en güzel öten takımı.
muhtemelen sezon sonu şampiyon.
ama şuna ofsayt değil diyen ne mantıkla diyor aklım almıyor.
orta sahanın ortasından alınan bir açıyla bu düşünceye sahip olmak...
http://galeri.uludagsozlu...7e-ma%C3%A7%C4%B1-549138/
ama şuna ofsayt değil diyen ne mantıkla diyor aklım almıyor.
orta sahanın ortasından alınan bir açıyla bu düşünceye sahip olmak...
http://galeri.uludagsozlu...7e-ma%C3%A7%C4%B1-549138/
karabükten en az 5 yiyecekken maçın adamı volkan demirel tarafından kurtarılmış takımdır.
siki sağolsundur. karabük'ü tebrik etmek lazım. lig devam ediyor. halen daha da liderdir. nokta.
edit: ilk hafta (konyaspor) mağlubiyetinden sonra 14 hafta yenilmemiştir. ve bu hafta 16. hafta yenilmiştir. bu tip seriler bozulur, bunlar liglerde olan şeyler, gayet de normaldir. bir yerde yenilecektik.
17. hafta maçını alır ve araya gireriz hayırlısı ile.
aslolan ligin ikinci yarısıdır.
edit: ilk hafta (konyaspor) mağlubiyetinden sonra 14 hafta yenilmemiştir. ve bu hafta 16. hafta yenilmiştir. bu tip seriler bozulur, bunlar liglerde olan şeyler, gayet de normaldir. bir yerde yenilecektik.
17. hafta maçını alır ve araya gireriz hayırlısı ile.
aslolan ligin ikinci yarısıdır.
17. ve 18. hafta arayı daha da açması yüksek. 2 maçı da içerde.
17.hafta fenerbahçe kayserispor
18.hafta fenerbahçe torku konyaspor
sonraki haftalar elazığspor maçına kadar tehlikeli görünüyor kağıt üzerinde.
19.hafta eskişehirspor fenerbahçe
20.hafta sivasspor fenerbahçe
21.hafta fenerbahçe kasımpaşa
19.20.21. haftaları kazasız atlatırsa lig biter. gerçi hala bitti gibi bir şey ama bu 3 maç önemli fener ve rakipleri için.
17.hafta fenerbahçe kayserispor
18.hafta fenerbahçe torku konyaspor
sonraki haftalar elazığspor maçına kadar tehlikeli görünüyor kağıt üzerinde.
19.hafta eskişehirspor fenerbahçe
20.hafta sivasspor fenerbahçe
21.hafta fenerbahçe kasımpaşa
19.20.21. haftaları kazasız atlatırsa lig biter. gerçi hala bitti gibi bir şey ama bu 3 maç önemli fener ve rakipleri için.
haftasonu hem baskebol hem de futbolda güzelce yerleştirilmiş şikeci takım.
saygılar..
şike tarihine adını altın harflerle kazıyan, türkiye futbol liginin basit bir takımı.
şike tarihine adını altın harflerle kazıyan, türkiye futbol liginin basit bir takımı.
"Adeta buz üstünde oynadık" diye ağlayan futbolculardan oluşan futbol şeysi.
Sen buz üstünde oynadında rakip plaj voleybolumu oynadı mal.
Sen buz üstünde oynadında rakip plaj voleybolumu oynadı mal.
futbolu seviyorum. ingiltere premier ligi favorimdir. diğer ligleri de, atılan golleri de özenle takip ederim. galatasaraylıyım. galatasaray' ın en önemli rakibi fenerbahçe' dir. 3 temmuz 2011 sabahına kadar güle oynaya futbol sohbeti yaptığım, arkadaş olduğum fenerbahçeli arkadaşlar vardı. o gün ne olduysa, o çok sevdiğim insanların çoğu futbol konusunda objektifliğini, ince düşüncesini kaybetti.
birkaç kez bu konuda belli bir uzlaşma noktası aramaya, bu konuyu açıklayabilecek bir şeyler tespit etmeye çalıştım. kendi kulübümün hatalarını, futbolcuların yanlışlarını sergileyip, onlardan da benzer bir özeleştiri bekledim. ama at gözlüğü takmışlardı artık. nefretle, kırıcı konuşuyorlar, laf anlamıyorlardı.
engin baytar trafik kazası geçirince örnek olarak '' peki o arabada necip ya da alex olsaydı ? '' diye yazdım twitter' de, engin' e laf atanlara. bir fenerbahçeli arkadaşım kim bilir kaçıncı kez körü körüne savunmaya geçti. basit bir benzetme yapmış olmama rağmen alex' in engin' den üstün olduğunu belirtti. bardağı taşıran son damlalar meireles' in hakeme tükürmesi oldu. bu konuda da objektif olamayıp kişisel saldırıya geçince onunla iletişimimi kopardım. fenerbahçe' yi körü körüne savunan, özeleştiride bulunmayan, galatasaray' a saldıran ve bunu 3 temmuz 2011' den bu yana düzenli olarak yapan herkesle, uzun süre uzlaşma çabası aradıktan sonra çok yorularak, muhabbetimi kestim, bağımı kopardım, sözlükte donuza eklemeye başladım.
insanların, bir zorluk karşısında kenetlenmesi iyi bir şeydir. ancak bu kenetlenme farklı fikirlere sahip insan ve kurumlarla aradaki bağları kopartıyorsa düşündürücü, üzücüdür.
diliyorum bir gün o objektif bakış, o iyi niyet geri gelir ve fenerbahçeli arkadaşlarımla yeniden güzel diyaloglar kurabiliriz. o zamana kadar tartışmaya götüren, kırıcı olan her diyalog çabasını görmezden geleceğim.
edit: ne yazık ki özeleştirinin kaybolmaya yüz tuttuğu ve diyalog çabalarının yanıtsız bırakıldığı, duvar soğukluğuyla karşı karşıyayız. galatasaraylısı da, fenerlisi de, beşiktaşlısı da, trabzonsporlusu da özeleştiri yapmıyor. çünkü kimsenin işine gelmiyor özeleştiri yapmak. kimse '' arkadaşlar sorunlarımız var, bunları aşmak için herkes şapkasını önüne koysa olmaz mı ? '' diyemiyor. bu yüzden de insanlar birbirine düşman oluyor.
kendi kulübünün hatalarını eleştirmeyen, diyalog kurma çabası içine girmeye yanaşmayan, diğer kulüplere saldıran, nefreti körükleyen tüm şuursuz fanatiklere yazıklar olsun.
birkaç kez bu konuda belli bir uzlaşma noktası aramaya, bu konuyu açıklayabilecek bir şeyler tespit etmeye çalıştım. kendi kulübümün hatalarını, futbolcuların yanlışlarını sergileyip, onlardan da benzer bir özeleştiri bekledim. ama at gözlüğü takmışlardı artık. nefretle, kırıcı konuşuyorlar, laf anlamıyorlardı.
engin baytar trafik kazası geçirince örnek olarak '' peki o arabada necip ya da alex olsaydı ? '' diye yazdım twitter' de, engin' e laf atanlara. bir fenerbahçeli arkadaşım kim bilir kaçıncı kez körü körüne savunmaya geçti. basit bir benzetme yapmış olmama rağmen alex' in engin' den üstün olduğunu belirtti. bardağı taşıran son damlalar meireles' in hakeme tükürmesi oldu. bu konuda da objektif olamayıp kişisel saldırıya geçince onunla iletişimimi kopardım. fenerbahçe' yi körü körüne savunan, özeleştiride bulunmayan, galatasaray' a saldıran ve bunu 3 temmuz 2011' den bu yana düzenli olarak yapan herkesle, uzun süre uzlaşma çabası aradıktan sonra çok yorularak, muhabbetimi kestim, bağımı kopardım, sözlükte donuza eklemeye başladım.
insanların, bir zorluk karşısında kenetlenmesi iyi bir şeydir. ancak bu kenetlenme farklı fikirlere sahip insan ve kurumlarla aradaki bağları kopartıyorsa düşündürücü, üzücüdür.
diliyorum bir gün o objektif bakış, o iyi niyet geri gelir ve fenerbahçeli arkadaşlarımla yeniden güzel diyaloglar kurabiliriz. o zamana kadar tartışmaya götüren, kırıcı olan her diyalog çabasını görmezden geleceğim.
edit: ne yazık ki özeleştirinin kaybolmaya yüz tuttuğu ve diyalog çabalarının yanıtsız bırakıldığı, duvar soğukluğuyla karşı karşıyayız. galatasaraylısı da, fenerlisi de, beşiktaşlısı da, trabzonsporlusu da özeleştiri yapmıyor. çünkü kimsenin işine gelmiyor özeleştiri yapmak. kimse '' arkadaşlar sorunlarımız var, bunları aşmak için herkes şapkasını önüne koysa olmaz mı ? '' diyemiyor. bu yüzden de insanlar birbirine düşman oluyor.
kendi kulübünün hatalarını eleştirmeyen, diyalog kurma çabası içine girmeye yanaşmayan, diğer kulüplere saldıran, nefreti körükleyen tüm şuursuz fanatiklere yazıklar olsun.
18 kere şampiyon olup 20 defa sevinen yegane futbol takımıdır.
3 temmuz sürecinde aynı bugün akp'nin kullandığı dil benzeri bir dil kullanmış camia.
o zaman da komploydu, o zaman da cemaatin işiydi her şey.
son günlerde bu komplo meselesine inananlarla 'göt kılları, cahiller' şeklinde dalga geçen fenerli muhalifler kendilerine nasıl bir sıfat buluyor meraktayız.
hadi onlar cahil ve kandırılmaktalar. e hani sizdeki zehir misali çalışan kafalara ne oldu? *
(bkz: zehir hafiyeler sizi)
o zaman da komploydu, o zaman da cemaatin işiydi her şey.
son günlerde bu komplo meselesine inananlarla 'göt kılları, cahiller' şeklinde dalga geçen fenerli muhalifler kendilerine nasıl bir sıfat buluyor meraktayız.
hadi onlar cahil ve kandırılmaktalar. e hani sizdeki zehir misali çalışan kafalara ne oldu? *
(bkz: zehir hafiyeler sizi)
türkiyenin en büyük spor kulübüdür.
borç batağındaki camia.
tahvil satışından sonra şimdi de ölsek sponsor ismi koymayız dedikleri stadlarına sponsor arıyorlarmış.
bunlar daha iyi günleriniz.
tahvil satışından sonra şimdi de ölsek sponsor ismi koymayız dedikleri stadlarına sponsor arıyorlarmış.
bunlar daha iyi günleriniz.
bazılarının takımına zamanında çok pis koymuş olacak ki, kendi takımlarından çok fenerbahçe'nin başlığına yazıyorlar. hem de günün ilk fenerbahçe entrysini giriyorlar. sahi la hala çıkmadı mı içinizden 10 kasımda döşediğimiz boru? ya da attığımız 8 puan fark?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar