/787
Deplasman mağduru. Taraftarı: mağdurum ben mağdurum mağdurum diye zirlayan takım.
Fenerbahce O kadar sevimsiz bir takım ki inanın:
Fenerbahçeli eşeğim olsa kuyrugunu kulağını keserim(!) Belli olsun diye(!)
isterse 20 maç üst üste mağlup olsun önemli değil ama azıcık mücadele edin çocuklar.dünkü çağlayanda ki insanlar için oynayın biraz.
hiç değişmeyen yine hep aynı fenerbahçe işte. özellikle kendi sahasındaki derbi maçlarda tüm enerjini tükettikten sonra nal toplama alışkanlığını bir türlü bırakamıyor.
diğer takımlarca deplasman maçlarında şehre sokulmayan taraftara sahip kulüp. herkese kendilerin nefret ettirmişler belli ki.
en komik swflerin konusu olan takım. http://inciswf.com/144580122288446_32505.swf
kulüp olarak cas davası vasıtasıyla uefa denilen çifte standart mümessili bir kuruluştan 5-6 ay içinde en az 40 milyon euro alacak kulüp, takımım.
akabinde de 7 ay boyunca tapeler üzerinden sallayan medya maymunlarından bir 75-100 milyon arası bekliyorum. tabi bunun peşine kepenk indirenler de olacak.
her şeyin hayırlısı son gülen iyi güler!
tüm hengamelere rağmen hala ayakta kalan ve ülkenin en büyük kulübü olduğunu bi kez daha kanıtlayan kulüp.

büyüklüğü 'kupa' ve 'başarı' ile algılayanlar bunu bilmez, tarihi de bilmezler.
deplasman fobisini artık atmasa da olur dediğim ve sıkıca tuttuğum güzel takım. şimdi ligde kalan maçlara baktığımızda ankaragücü ve trabzon ile dışarda oynuyoruz. biri düşmüş, ötekinin feleği şaşmış durumda. içeride zaten alıyoruz maçları dolayısıyla 6 da 6 zor değil, hele fenerbahçemiz için.

cimbomluların 9 puanlık farka rağmen rahat olmamaları ve arayı daha da açma isteğini şimdi anlıyabilir musunuz? play off da mıçacaklarını iyi biliyorlar çünkü.

peşin edit: cimbomlu arkadaşım rahat ol, bas eksiyi, ruhunu gevşet:)
şu haliyle bile ligde şampiyonluğa oynayabilen spor kulübü.

başına gelenlerin %1'i trabzon'un başına gelse tarih kitaplarından silinir, %5'i beşiktaş'ın başına gelse jimnastiği gider kulübü kalır, %10'u galatasaray'ın başına gelse kulübü kapatırlardı. ancak fenerbahçe halen daha şampiyonluğa oynuyor. başka bir şey söylemeye gerek yok.
görsel
sadece bir sezonda kaç defa şike yaptığı belirlenemeyen takım. tarihi incelense kim bilir neler çıkar.
şike yapıyorsunuz diyenlere siz öyle diyoranız öyledir demediği için suçlanan kulüp.

hakkını aramak ne zamandan beri suç oldu?

aynı zamanda soruşturulan 8 takım gibi sizin de bir takım kirli çamaşırlarınız varmış, nooldu hacı dendiğinde.

- ooo karıştırma oraları. onlar bizi bağlamaz, başkanımız, oyuncumuz bile olsa biz dakkasında adam satarız.

diyenlere ters gelen taraftara sahip kuluptür.
fenerbahçe'nin sicili temiz tarihine laf atan ergen bukalemumlar önce kendi kirlenmiş olan tarihlerine göz atsınlar orada büyük bir kirlienmişlik görecekler.
inek şaban filmindeki şikeci takımdır.

çok enteresan gerçekten...

ama ilginç olan bir şey daha var burada ; https://twitter.com/#!/At...75231184618520576/photo/1

hadi stattaki atraksiyonları biliyoruz da, bir de farklı aksiyonlar yapmışlar; ya var ya ben bir şey demiyorum artık. lan nerenizden tutsak elimizde kalıyor be *
her takım gibi ufak, tefek kirli çamaşırları olan ama asla şikeci olmayan takımdır.

şike davası bizim gözümüzde bitmiştir. kimsenin, işte budur diyebileceği satın alınmış falan bir maç ortaya konulmamıştır.

mesele, dünyanın her yerinde bir takım ufak tefek kirli çamaşırlarsa aziz başkanın dediği gibi temiziz diyenlerden kat be kat daha temiziz.
piyasaya sürdüğü 100.000.000 tl değerinde ki tahvil 2.5 günde tükenmiştir.
18 kere şampiyon olup 20 kere şampiyonluğunu kutlayan takım. Bazı arkadaşlarım 2 sene daha şampiyon olacaklarını ve bu şampiyonluğu kutlamayacaklarını dile getiriyor herhalde amaçları arada ki farkı kapatmak ne diyelim başarılar.

(bkz: senin anan güzel mi)
M.Ö: Ya Sevgili Mehmet Ali... Ben şeyi aramışım... Mahmut Özgener'i... Hep ararım. Kulüp için naklen yayın parası istiyorum. Hep yaptım ve hiç...
M.A.A: Evet.
M.Ö: Ama avans...
M.A.A: Evet.
M.Ö: Ya nasıl olsa alacağız. Ya ben şüpheli sınıfına giriyorum. Niye biliyor musun? Çetenin şeyinde. Bu parayı ondan alıyorum, istiyorum usulsüz olarak ve şikede kullanılıyor bu para.
M.A.A: Yok.
M.Ö: Ya intihar edeceğim diyorum sana. inanmıyorsun. Yani böyle garip şeyler var yani.
M.A.A: Ya boş ver bunları. Ben bir şey söyleyeyim mi? Bunların hiçbirine takılma. Zaten esas şey ilk dalga. Bir de şimdi oradaki ifadelerde futbolcular final gelecek arkadan. Ya para alanlar vesaire filan...

bu olaydan sonra murat özaydınlı'yı gören duyan olmamıştır sanırım. hatta bu muhabbetten sonra daha da şike savunması yapmak ve hala ''suçsuz aziz yıldırım'' demek biraz garip kaçıyor.
tarlaları, marabaları falan da geçtik hadi.
http://inciswf.com/144580122288446_32505.swf
her durumda arkasında duran taraftara sahip kulüptür.
türkiye'nin en büyük camiası, takımı olduğunu papanın da, yok yanlış oldu, galatasaray'lısının da, beşiktaş'lısının da bildiği kulüp. *
dünyanın en büyük spor kulübüdür.basketbol,voleybol,futbol,atletizm,boks,masa tenisi vs.
bu gece, gençlerbirliği sana söylüyorum, 6alatasaray sen anla diye mesaj vermiş türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
açık ara türkiye nin en büyük spor kulübüdür. bir de bu şike olayları olmasaydı da o zaman görseydiniz gerçek tecavüzü siz.
(bkz: #14775283)
© copyright 2005 - 2026