bugün
- dünüşü3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım3
- şimdi mokv olacaktı2
- tekne turu14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- yunanistan29
- eğitimin anlamsızlığı3
- en son aldığınız iltifat14
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- türk ateisti3
- sözlük yazarı dövmek3
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü2
- nureddin mahmud zengi2
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- balıkesir vs eskişehir2
- cem küçük10
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gürcistan26
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- anın görüntüsü12
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- nebiye salat ve resule itaat4
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- hırvatistan2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- bik bikle yemek yapmak9
- hayvan gibi acı salça yemek5
- adalet ve kalkınma partisi4
give us a little love şarkısı çok hoş olan danimarkalı şarkıcı.
26 yaşındaki Maria Apetri, güzelim ismi dururken kendine Fallulah demeyi seçmiş bir alternatif pop şarkıcısı. kendisini tek bir alana sabitlemeyen çok yönlü müziğini; klâsik pop, rock'n roll, indie, pop caz, r&b, hatta Balkan etkileri taşıyan ilk albümüyle bizlere ispatladı. Sırasıyla Only Human, Hey You ve Bridges ile şukela bir açılış serisi yaratan Fallulah, Use It For Good, Work Song, Hold Your Horses gibi örneklerle de pop kimliğine başarıyla akustik folk özellikleri ekliyor. ve tabii Üzülen, düşünen, bazen şımaran sesi de ayrı bir güzel olunca The Black Cat Neighbourhood'un tadı damakta kalabiliyor.
içinden "pop" geçen bazı albümler için takındığım tutum, "en çabuk nasıl zengin ve ünlü olunur" atına ne kadar oynayıp oynamadıklarına şüpheyle yaklaşmaktır. fakat, Fallulah'a yalnızca hırslı diyebiliyorum. ve bu hırs; zengin, ünlü bir Gaga olmaktan ziyade, dönen her dümenin tamamen farkında bir olgunlukla başka türlü beğenilerin popüler kadını olmak istemesinin yarattığı bir hırs. Bütün bunları hiçbir yerden okumadan ve duymadan nasıl biliyorum? işte müzik, kimi zaman bu kadar güçlü bir gizemden ibaret. (kendimden etkilendim. çabuk bana fularımı ve beremi getirin dostlar.) diyeceğim odur ki; kıskıvrak yakalayabilecek melodiler ziyan edilmemiş, özel bir amaç için; adeta "Fallulah olmak" için kullanılmış. ayakta alkışlıyoruz.
-Acaba Only Human gerçekten iyi bir şarkı mı, yoksa benim mi ikide bir onu dinleyesim geliyor? neyse. al, Give Us a Little Love'ın tadına bak sende; http://vimeo.com/20551453
içinden "pop" geçen bazı albümler için takındığım tutum, "en çabuk nasıl zengin ve ünlü olunur" atına ne kadar oynayıp oynamadıklarına şüpheyle yaklaşmaktır. fakat, Fallulah'a yalnızca hırslı diyebiliyorum. ve bu hırs; zengin, ünlü bir Gaga olmaktan ziyade, dönen her dümenin tamamen farkında bir olgunlukla başka türlü beğenilerin popüler kadını olmak istemesinin yarattığı bir hırs. Bütün bunları hiçbir yerden okumadan ve duymadan nasıl biliyorum? işte müzik, kimi zaman bu kadar güçlü bir gizemden ibaret. (kendimden etkilendim. çabuk bana fularımı ve beremi getirin dostlar.) diyeceğim odur ki; kıskıvrak yakalayabilecek melodiler ziyan edilmemiş, özel bir amaç için; adeta "Fallulah olmak" için kullanılmış. ayakta alkışlıyoruz.
-Acaba Only Human gerçekten iyi bir şarkı mı, yoksa benim mi ikide bir onu dinleyesim geliyor? neyse. al, Give Us a Little Love'ın tadına bak sende; http://vimeo.com/20551453
bir nevi günaydın öpücüğü.
give us a little love şarkısı mutlaka dinlenmeli olan kadın.
bridges parçası bağımlılık yaratabilir.
Give us a little love parçası ve klibiyle hayatınıza giren hollandalı gruptur çoğunlukla. Bridges parçalarını da severim, solistinin bazı kelimeleri peltek söylemesi de sempatiklik katar aksanına hoş olur dinlemesi.
bugünlerde istanbul'da olan ve tweetlerine göre çılgın atan şarkıcı ablamız. ayrıca da bir insan kibar kibar nasıl küfür edebilir sorusuna cevaben; https://www.youtube.com/watch?v=cxr-JJ_5LtE
insanın kendisini küçük bir kedi yavrusu gibi hissettiği şarkıları söyler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar