bugün

/262
sıkmıştır.
an itibari ile girilemeyen ve sosyal ortamı sadece oradan ibaret olduğunu sanan kıt beyinlerin depresyona girmesine neden olan sitedir.
(bkz: facebook hesabı alacak kadar alçalmak)
Duzeldi arkadaslar.*
an itibarıyla girilen site.
Pc başında sürünen sefillerin bir türlü giremediği site. Mobilci olarak size balkondan el sallıyorum beyler!
son yarım saattir açılmayan site.
"vizeler bitti hazır iş olmaz güç olmaz bi bakınayım" dediğim an bir türlü giremeyip uyuz olduğum site. tek sorun bende değilmiş o kadar modemi açıp kapadığıma değmedi.
gün boyunca girilebilen, at koşturulan, sıçıp batırılan sitedir. hala feysteyimn sözlük.
olay şöyle olmuş;

söylentiye göre ayna ile resim çekinen bir kızımız bu resimleri face e atmaya çalışır. kızımızın adı ayshe blackbulut ( abonem ol, gerekirse eklerim tatlım. ),attığı resimlere bir albüm oluşturmak ister ve bir isim düşünür. " yea öölesine işte * " isimli albüm facebook server larını alt üst eder ve facebook kilitlenir.

şimdi face book yetkilileri kızı arıyormuş beyler. afyonda aramalar devam ediyormuş.
girilemeyen site.

noldu la bu koduğuma?
iki genç kız... bir profesyonel fotoğraf makinası... bir istanbul turu... "gezdiiikkkkkkkk =)" (39 photos) akşama facebook ta.

sonra da niye bize kezban diyolla yhaa.
gene bir şeyler olmuş site. girilemiyor.
seneler sonra mobil uygulamasında paylaş butonu koymuş sosyal paylaşımsızlık sitesi. fakat hala metin paylaşımları yapamıyorsunuz. haa paylaşmak benim için çok mu önemli? sadece bilginiz olsun istedim.
şu zamanlarda çok bozan hatta önünü alamadığımız site.
Çoktandır uğramadığım sitedir. Rahatlıkla söyleyebilirim ki; herkes piyasa peşinde.
http://howto-hack-facebook.com/?ref=207539

şu siteyle hacklendiği söylentisi vardır.

denenme aşamasındadır. olacak bu iş.

edit: olmadı amk. bütün işlemler bittikten sonra. para istiyo pezevenkler.
(bkz: bir orgazm metodu olarak facebook)
an itibariyle android ve mobil olani cortlamistir. sinir krizine sokar.
görsel
bugün evlenen bir arkadaşımın kendi düğününü dakika dakika check-in'lerle, fotoğraflarla bizlerle paylaştığı site.

"tamam biz fotolara sonra bakarız, hem o kadar da merak etmiyoruz zaten. sen çık oyna biraz, sonra laf olur." yazmamak için kendimi zor tutuyorum sözlük.
Çarşı pazarına dönen sosyal paylaşım sitesi.
yakında kullanıcılarına iş bulma hizmeti sunacak olan sosyal ortam.
http://altinisikmurat.blo...-is-bulacak.html?spref=tw
-Facebook kullanıyor musun?
-Hayır.
-Neden kullanmıyorsun? Rahatlıkla eski arkadaşlarına ulaşabiliyorsun.
-Ne gerek var adam olsalar yanımda olurlardı eski olmazlardı zaten.
ingilizce'ye çevrildiğinde (surat anlamında) yüz kitap anlamına gelen illuminati olayıdır. one hundread
book değildir.
© copyright 2005 - 2026