bugün
- from gold from dust12
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- halka filmini izlerken telefonun çalması2
- çin'e demokrasi gelsin10
- truesuz sözlük8
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- hastalık havası8
- adalet ve kalkınma partisi4
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- seni terkedeceğim4
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- burna tuzlu su çekmek6
- ekrem imamoğlu6
- vajinanın iç sıcaklığı10
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak5
- kopya çekmenin etiği5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- recep tayyip erdoğan27
- gecenin ilerleyen saatlerinde soğuk kahve içmek2
- silikon memenin patlaması10
- fiziği güzel sözlük kızları48
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- radiohead seven kız3
- nervio23
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- seni çok özledim3
- gocu19
- cinler size musallat olsa2
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- sümük fetişi3
- love me again2
- iyi dostlar biriktirdim7
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- bastırılmış üzüntü4
- çok düşünmek neyin belirtisidir3
- yaran twitter iletileri3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- açmanın üzerinde açma yazması4
Türlü türlü hallerdir.
(img:#2363850)
(img:#2363851)
(img:#2363852)
(img:#2363850)
(img:#2363851)
(img:#2363852)
Valla ablacım senin yaşadıklarından 3-4 sezon dizi çıkar, iyi gelmissin bu yaşına kadar
simdiye kadar 3 defa sevgiliyle aynı evde yasadım.
1-18 yasında. 1 sene. daimi yatılıydım. kacıp kacıp ilk uzun iliskideki sevgilimin evinde kalıyordum. ama cok gocebe bi moddaydım o donem.
2-25-28 yas arası. o donemli sevgilimle aynı evde yasıyorduk.
3-28-32. eski esim. once evlenmeden birkac sene beraber yasadık. sonra da evli birkac sene beraber yasadık.
ilk sevgilide iyiydi, guzeldi, heyecanlıydı, coskuluydu, asıktı, mutluydu ama oyle yerlesik duzenli bi sey degildi. cıkıp cıkıp kalmaya gidiyordum iste.
ikinci sevgilimde asırı depresif oldugum bir donemdi. gene tabi ki guzeldi ama ben antidepresanlardan mal gibiydim o donem. hep uyuyordum.
ucuncusu, eski esim en sevdigim kısım. cicek gibiydim. her sabah dusumu alırım. hafif bir makyaj yaparım. gunluk hayatımda şık giyinirim. evde en guzel pijamaları giyerim. en sevdiggim ev halim eski esim donemi.
10 senedir yalnız yasıyorum. cok istiyorum ev halim tek basıma da eski esimin yanındaki gibi olsun. yapamıyorum:( kendi kendime motive olamıyorum:(
1-18 yasında. 1 sene. daimi yatılıydım. kacıp kacıp ilk uzun iliskideki sevgilimin evinde kalıyordum. ama cok gocebe bi moddaydım o donem.
2-25-28 yas arası. o donemli sevgilimle aynı evde yasıyorduk.
3-28-32. eski esim. once evlenmeden birkac sene beraber yasadık. sonra da evli birkac sene beraber yasadık.
ilk sevgilide iyiydi, guzeldi, heyecanlıydı, coskuluydu, asıktı, mutluydu ama oyle yerlesik duzenli bi sey degildi. cıkıp cıkıp kalmaya gidiyordum iste.
ikinci sevgilimde asırı depresif oldugum bir donemdi. gene tabi ki guzeldi ama ben antidepresanlardan mal gibiydim o donem. hep uyuyordum.
ucuncusu, eski esim en sevdigim kısım. cicek gibiydim. her sabah dusumu alırım. hafif bir makyaj yaparım. gunluk hayatımda şık giyinirim. evde en guzel pijamaları giyerim. en sevdiggim ev halim eski esim donemi.
10 senedir yalnız yasıyorum. cok istiyorum ev halim tek basıma da eski esimin yanındaki gibi olsun. yapamıyorum:( kendi kendime motive olamıyorum:(
pijama, tepeden toplanmış topuz saç, panduflar, içinde sıcak bir içecek olan kupa.
apış arası yırtık aşortman, lı hallerinin ev hali hali dir.
an itibariyle feysbuk ta kızların Düğüne giderken çektirdikleri fotoyu tanımlama şekli.
Yorum: ayy cnmccıımmm chok guzek chıkmısınn
cevap: "Ev hali yeaa"
kızlar çok samimisiniz yemin ederim.
Yorum: ayy cnmccıımmm chok guzek chıkmısınn
cevap: "Ev hali yeaa"
kızlar çok samimisiniz yemin ederim.
bambaşka bir haldir. hele bir kız için nasıl bir evrim geçirtir anlatamam. arkadaşlarımı çektiğim ev hali fotograflarıyla tehdit ediyorum o derece.
oturuş, kalkış, bakış, yemek yiyiş, bilmem ne yapış ve tabii ki kıyafet itibariyle en doğal halde; rahat, umursamaz, "ayıp olur", "rezil olurum" kaygılarından uzak olmak demektir.
"evim evim güzel evim" sözünün de ne denli yerinde olduğunu bir kez daha anlarız bu sayede.
"evim evim güzel evim" sözünün de ne denli yerinde olduğunu bir kez daha anlarız bu sayede.
kişinin kendini en rahat hissettiği hallerden biridir.
yırtık pijamalarla rahat dolaşılabilen tek yer evdir.. (bu halinizle anneniz sizden utanabilir)..
of çok fenadır.. içinde bulunuyorsanız herhangi bir şekilde insan içine çıkmamanız gereken haldir.. anneniz sizi üstünüzü değiştirmeden yoğurtla ekmek almaya yollamaya çalışsa da direnin..
(bkz: malum)
kıyafet itibariyle uygunsuzluk anlamında; genellikle pijama için kullanılan yurdum tamlamasıdır....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar