kral adamdır, çarliyi maymun gibi ağaca asandır..
süper psikopat. others'larla daha çok vakit geçirmeliydi. özletti kendini, hey gidi günler hey.
asi kişilik. çünkü ben elindeki tek cerrah olan bu adamı bizimkilerin üzerine salmaz. başına buyruk bir adamdı.

----edit ve spoiler----
3*16 itibariyle ben demiştim diyebilirim. ben ethan'ın kendi kafasına göre takıldığını doğrulamıştır.
----edit ve spoiler----
isimdeki harflerle "other man" yazılabilmektedir.
charlie'yi öldürebilecekken öldürmemiş, ama öldürmek istediği süsünü vermiştir. evet bu bir tahmindir. çünkü the others kimseyi durup dururken öldürmez.
lost dizisinde başlar da kim ne derse "hee" diyen saftiriğin teki sandığım, claire ve charli ye ormanda s.kicek gibi attığı bakışlarla yusuflatıcı etkisi olduğunu gördüğüm, jack i tokatlayınca "durdurulamaz lan bu" dediğim korku makinası. jack bunu döverken nasıl sevindim bilemezsiniz. özel sığınakta claire ye yaptığı kibar ve insancıl davranışından ötürüde bir o kadar acıdığım karakter. yazık lan. tamam kızdımıydı asıyodu, dövüyodu, s.kici bakışlar atıyodu ama, ama oda özünde sevimli şeker gibi bir insan lan. kodumu oturtur o ayrı.
bir lost karakteri ki;

--spoiler--
son bölümde jack'i tekme tokat döven şerefsizdir, vurulur mu o adama. tam bir eşek sıpasıdır, zeki gibi görünüyor ama mümkünse adadan toz olup gitsindir.
--spoiler--
nefes alıyordu sanki charlie onu vurduğunda keşke 5.sezonda olsa diyebileceğim harika bir karakter, hatta goodwinde ölmeseydi.
© copyright 2005 - 2026