bugün

Zihinsel, maddi ve manevi olarak huzur bulduğu zamandır. Maddi anlamda zorluk çekebilirler lakin olaylara yaklaşımları çok yönlü olduğu zaman kişiler olgunluğa ulaşır.
Anne baba ya da çocuklarının ölümüyle yüzleştikleri zaman...
armut muyuz da yıllar geçtikçe olgunlaşalım size konuyu yanlış anlatmışlar. herkesin içinde bir çocuk vardır ne kadar ciddide olsa bazen kontrolü o çocuk devreye alır, erkeksek robot değiliz ya arada şımarabilir insan.

hayatta güneş gibidir , nasıl güneş meyveyi olgunlaştırırsa yaşanmışlıklarda insanı olgunlaştırır birazda insanın elindedir günebakan çiçeği misali güneş ne taraftaysa oraya yönelir, hayattan ders alır.

hayat vurdukça sillesini o içimizdeki çocukta mahsunlaşır ve şımarmayı bırakır. ama içimizdeki çocuğun ölmesine izin vermemeliyiz.

buarada ruhen olgunlaşmadığımızı idda eden şahıs o kadar olgunlaştım ki sözlük teyzeleri yanımda çocuk gibi kalırlar. hayatta adam olana denk gelmeyip tezek fırlatmassanız severim. gidiyimde kral şakir seyrediyim size lafta yetiştirilmez.
meraklı, araştırmacı, kendini sürekli geliştirebilen biriyse 24, sindire sindire, hayatın ne olduğunu görerek yaşayanlar için ise 27'dir.
Erkek içindeki çocuğu korumak zorundadır bu sebeple olgun erkek olmaz.Eger olgun gibi davranıyorsa mutsuz erkektir o,Ya işinden ya karısından kısacası hayatından bıkmış erkektir.
163 yaşında bir abimizde olgunlaşma belirtisi başlamış diyolla.
Boyu şöyle olsun maaşı böyle olsun diye seçtiği erkekler üzerinden genelleme yapan kezbanları görüyoruz. Kusura bakmayın da tencere kapak misali olmuş sizin tanıdıklarınız.

Belli bir yaş yoktur. Tek başına kararlar alabilip hayatını ve hayatındakileri muhtaç etmeden ayakta kalabildiği yaştır erkeğin en olgun yaşı.

Burada erkeğin olgunlaşmadığını söyleyen 30 üzeri kezbanların çoraplarını bacaklarını dedikodularını sol frame'de görmekten gına geldi artık. Siz bi susun mk!
bir durum. olgunluk yaşta olmuyor başta oluyor.
Olgunluğun yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca olgun olduğunu düşünen erkeklerin çoğu olgun değil. Kasıntı olmayı, kibirli olmayı, alfa olmayı vs. Olgunluk olarak görenler var. Yüzüne söylediğiniz zaman da bunu kabul etmiyorlar.
görsel
Zaman armutları olgunlaştırır.
insan, hayatı boyunca bir şeyleri tecrübe etmediği sürece olgulaşmıyor maalesef ve bu durumun bir cinsiyeti yok.
Eğer doğru kararlar almak sizin için olgunluksa; erkekler bu durumda kadınlardan bir adım önde çünkü kadınlar daha çok duygularıyla hareket ettiğini için tamamen doğru kararlar almıyorlar.
bir(1) kişi bana olgunluğun en azından erkek için tanımını yapabilir mi kısa da olsa ?
60 felan heralde.
her iki cins için de bir yaş vermenin doğru olacağını düşünmüyorum. çünkü olgunluk denen şeyi yaşanmış tecrübeler, aile yaşantısı gibi birçok şey etkiliyor.
psikolojide olgunluk, etrafındaki çevrenin farkında olmaya, hangi zaman ve konumda nasıl davranacağını bilmeye, doğru zamanda herhangi bir eyleme geçebilmeye denir. tabii ki bu sosyolojik açıdan da bireyin bulunduğu topluma bağlıdır.

olgunluğun durumu kişinin büyüdüğü ortam, genetik zihin durumu, çevresel faktörler ve yaşam tecrübesi ile çok büyük farklılıklar gösterebilir ve tamamen objektif açıdan değerlendirilmesi mümkün değildir. olgunluk yaş ve cinsiyet ile alakalı değildir. yakın zamanda yapılan araştırmalar gösteriyor ki olgunluk yaşı gün geçtikçe ve büyüme ortamı yumuşadıkça ilerliyor. objektif olarak bakarsak olgunluğa hiçbir zaman erişememek de mümkün, buna 11 yaşında erişmek de.
erkeklerin en dolgun olduğu yaş olarak okudum iyi mi:))
"erkeklerin en olgun olduğu yaş" aradığınız kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Olgun erkekten kasıt da kadınların ağzının içine bakması ha, habire alttan alması. Başka bir şey değil yanlış anlamayın.

onlar yaşları hiç önemli olmaksızın velet gibi trip atabilirken erkeklerin "olgun" olup tamam canım demelerini beklemeleri. Ben gülerim.
olgunluk yaşta değil baştadır hanımlar.

yaşta aradığınız sürece mutluluğu bulamazsınız, sizin adınıza üzgünüm.
Olmayan yaştır, her yaşta, uçukluk yapacak bir konu, bulunur elbette.