bugün

Emrullah abi benim bi arkadasım var tencere imalatçısı. Adam Tayland'a gidiyo karıyı üstüne işetiyo yıkanmadan geri geliyo .
bu yeni çıkmış abi. sado-mazo diyolar. birbirini bağlayıp işe girişiyolar.
görsel
Peki tatlım sen kafanın içinde beyin yerine kuymak taşıyo olabilir misin?
(bkz: gerçek islam)
bir gerçektir. kadınlar hain olabiliyor ve sizden kaçabiliyor. dolayısıyla kadınlar, sizin yanınızda gezerken iple hatta halatla bağlanabilir. tasma takılabilir. islami bunu emreder. açık ve net.

görsel
Hem bdsm hem public?

Oooo alırım bi dal.

(bkz: siktir deli)
şu paylaşıma inananın aklını sikeyim, "lan gerçek değil bu saçmalık işte ama müslümanlara bel altı vuralım" deyip de paylaşan ve dahası ileriye gidip bu yalan kendisi bile inananın da amını yurdunu sikeyim.

--spoiler--
hocam atayız siktim orucum bozulur mu?
--spoiler--

tanım; asılsız adını bilmediği bir adamın fotoğrafının altın kendi kafasına göre bir şeyler yazıp aklınca islam'ı ve müslümanları küçük düşürmeye çalışan allah'sız beyanı.
şeytan evladının yeni fetvasıymış. ama içimizde de bunu uygulamak için can atan bir yığın muaviye tohumlarının olduğunu iyi biliyoruz artık.
elim kolum varken ipe ihtiyaç duymam.
Bu adam uçağa binmek haram demişti, allah insanın uçmasını isteseydi kanat takardı da demiş.
O zaman deveye binsene amk. gavatı.
Sen kim oluyorsun da cep telefonu kullanıyorsun, televizyon seyrediyorsun, klima kullanıyorsun.
Allah seni çölde yarattıysa bir bildiği vardır elbette, senin çölde kavrulmanı istiyorsa bırak klima kullanmayı.

Gerçi allah düşünmeyin dememiş, aklınızı kullanın demiş, boşuna vermedi akılı, ama akıllı insanı sevmez bu mendeburlar, akıllı insandan köle olmaz çünkü.
Araplara kızıp islama sövecek değilim elbette,
Ülkeyi yönetene kızıp cumhuriyet, demokrasi kötü birşey demeyenler de bu köpeklere kızıp islama sövmesin bi zahmet.
Araplar sapık olmasa onlara peygamber gönderilmezdi.
helal lan sana aynştayn.
Paylaşılan resimde daişin yanında eş nasıldır yazıyor ama yine de sen bilirsin.

(bkz: aramıza yeni cahiller katılmış)
(bkz: islami usullere uygun bağlanmış zevce)
Kadını, kaybetmek istemeyecek kadar değerli gördüklerini sanmıyorum bu zihniyetlerin. Zaten değerli görselerdi ipe ihtiyaçları olmazdı. Afedersiniz sanki konuşmayı bilmeyen beyni olmayan bir varlık yerine konulmuş kadın.
Bir gericilik örneğidir.
mutlu eden öneri. şimdi sevgili/eş bulmak gerek ip bağlayacak.
eğer çarşaflı ise caizdir, nasıl tanıyacak karıyı.
bu adamlarda da ne fantezi var dedirtir.
bir sabah bir akşam çişe çıkarsınlar tam olur.
Oysa ki eşini yatakta bağlasa malum kesimce batının ahlaksızlığına özenmiş olacak erkeklerdir.
Sen bdsm'i çok yanlış anlamışsın kardeş.
Kalabalıkta ipler birbirine dolanirda karılar karışır inşallah.
Kadın ipi kesip kaçabilir, kaybolabilir iyisi mi biz zincir ile bağlayalım.
yaw amk biz daha kendimizi gezdiremiyoz ki..
karı bana bağlasın gezdirsin..
sıkıldım lan bu her bokun erkekte bitmesinden..
ben yorulmak istemiyorum aga o beni çekiştirsin yorulsun..
görsel