bugün
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- evlenilmeyecek 4 erkek9
- hükümet değişse ülke düzelir mi15
- stres yönetimi3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması3
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- rüşvet5
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- napolyon sendromu2
- kylie minogue5
- opel alman arabası mı sorunsalı4
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler2
- din3
- true koş4
- gulmekicinyaratilmis11
- kuran ı kerim meali6
- petrol2
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- ispanya6
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- mohamed salah ghaly11
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- arkadaşlar ben güzel miyim4
- hamburgerin çok abartılması5
- tinder2
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- saldıran köpeğe şma demek4
- lahana turşusu3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- sözlük kızları dans ediyor3
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- opel mokka2
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- orjinalinden iyi coverlar4
- çerçeve yasa9
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali3
- nickten isim tahmini yapmak10
- aynalı tahir2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- sağır sürücü2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- şumen macırı ramadan ağa2
"dünyada sizden, yani bütün erkeklerden niçin bu kadar çok nefret ediyorum biliyor musunuz? sırf böyle en tabi haklarıymış gibi insandan birçok şeyler istedikleri için... beni yanlış anlamayın, bu taleplerin muhakkak söz haline gelmesi şart değil... erkeklerin öyle bir bakışları, öyle bir gülüşleri, ellerini kaldırışları, hulasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki... kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini farketmemek için kör olmak lazım. herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek, küstahça gururlarını anlamak için kafidir. kendilerini daima bir avcı , bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçemiyorlar. bizim vazifemiz sadece tabi olmak, itaat etmek, istenilen şeyleri vermek... biz isteyemeyiz, kendiliğimizden bir şey veremeyiz... ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum."
normal gururdan çok farklıdır. hatta buna gurur dememiz bile doğru olmayabilir. dışardan bakıldığında tam bir saçmalık ama içerden yaşandığında ise en doğru karardır. erkek öyle bir duruma gelmiştir ki bazı kelimeler artık anlamlara gelmez. biri size selam vermez ve sizde ona vermeyebilirsiniz lakin erkeklik gururunda siz birini seversiniz ve o da sizi sevmek yerine göz göre göre başka sevgilerde bulursa kendini, erkek, önce sevdiğini mutlu eder. çünku mutlu etmek ilk görevidir. bir süre sonra pozisyon değiştirir. hüzünlü ve duygu yüklü konuşmalar yerini sahte arkadaşlik alır. bu kısımda karşılıklı gülüşmeler ve hiçbir şey olmamiş gibi davranişlar yaşanir. ve son kısım.
vedadir ayni zamanda yeni bir merhaba. erkek bu kararı aslinda çoktan vermiştir. sadece artik hazir olduğunu hisseder. önce ondaki kendisini yok eder. sonra kendisindeki onu. sadece tanimasa yeter aslinda ama erkek gururu bu. sadece öldürmez yok eder.
bazende tuncel kurtizin dediği gibi herkes öldürdü diye ölmez.
vedadir ayni zamanda yeni bir merhaba. erkek bu kararı aslinda çoktan vermiştir. sadece artik hazir olduğunu hisseder. önce ondaki kendisini yok eder. sonra kendisindeki onu. sadece tanimasa yeter aslinda ama erkek gururu bu. sadece öldürmez yok eder.
bazende tuncel kurtizin dediği gibi herkes öldürdü diye ölmez.
bende yok lan , yüzsüzlükte limit tanımam , gurur dediğin nedir ki.*
özet
https://www.youtube.com/watch?v=KV9xeuYRfIQ
özet
https://www.youtube.com/watch?v=KV9xeuYRfIQ
Aşkın onune geçen gururdur.
Her şeyden incinen gururdur.
Hahahahahaasssssss.
Hahahahahaasssssss.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar