bugün

yeni bir sözlük yazarı. hoşgelmiş...
hoş gelmiş. sefalar getirmiştir.
(bkz: #4566234) entrysi ile iğrenç esprilerin güldürebilitesi hakkında bizleri çelişkiye düşürmüş yazardır.
besinci nesil caylak olarak görülmü$tür sözlük diyarlarinda.
(#4647186) entrysi ile * derin bir nefes aldırmış ve yıpranmış düşüncelere sürüklemiş yazardır.
bugünlerde vefasızlık ettiğim canım arkadaşım. Umarım çok kızmıyordur bana.

yani diyecek bişiler kalmadı geriye... eyvallah.

tüm sözlük okusun için nickaltına da yazdım . okuyun ulan bu entryi. birşeyler hala kımıldanıyor bu sözlükte...
#5489614 numaralı entrysi ile gözüme toz kaçmasına neden olan yazar.

(bkz: kızım bi dur ya ağlatacaksın beni)
bu sözlükte ne aradığı merak edilen yazar. gayet okunası, güzel şeyler yazıyor da o bakımdan. klavyesine sağlık.
bugün kanatlarından yakalanmış yazardır.
sanırsam şahsıma küsmüş yazardır. ya da benimle muhabbet ettiği konuda bir sıkıntısı yoktur artık da benimle konuşmaya gerek duymuyordur. umarım benimle konuşacak konusu kalmamıştır. hep güzel bir hayat yaşa.
Bir meleğin ayağı takılıp şehre düşer gökyüzünden... düşerken bulutlara tutunma çabası ve penceremden içeri ve gülümsemesiyle o gülümseyişin peşinden, yaklaştıkça ciğerlerimde bir bayram havası, bir solumuşluk. ne güzelsin epulim yüzün ve yüreğin hep gülsün, iyi ki varsın.
nicki bana efulim'i hatırlatan yazar..
şöyle bir ben butonundan kendisine bakarken şaşırmama vesile olmuş yazardır.

görsel
sanırım üyeliğini kapattırıp tekrar açtırmıştır. aynı karma olayı başka bir yazardada nüksetmiştir.

(bkz: oturtanboga)
© copyright 2005 - 2026