bugün
- bana kimse eksi oy atamaz9
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok13
- sabah nasıl uyanıyorsunuz13
- canımın waffle çekmesi5
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ateistlerin nursuz olması23
- 2026 yılında hala sigara içen kişi7
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- ota boka devşirme diyen hırto27
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- geceye bir şarkı bırak23
- seçimde kime oy vereceğiz8
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- darth vader vs voldemort2
- sözlüğün fingirdekleri10
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- atatürk ün ateist olması8
- antropomorfizm2
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- true nickli namussuz yazar15
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- uysaljakoben20
- sözlüğün yılanı8
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- the merich5
- velvet'in silver'a benzemesi15
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- sürekli yeme isteği7
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- mason greenwood57
- bir sarma yapmışım9
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- fetö nün siyasi ayağı19
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
antalya'daki sungate port royal otelin sahibi cengiz holding'in yönetim kurulu üyelerinden biri. hatır ve vefa sebebiyle uzun süredir memleketinin takımına sahip çıkıyor.
Beşiktaş maçından sonra bir açıklama yaparak, haksızlıklara maruz kaldıklarını ve çok sinirli olduğunu iletirken 2 kere 'Adam vuracak hale geldim' çaykur rizespor un başkanı.
Ekrem bey çok haklı. Beşiktaş maçındaki hataları yapan hakemin hemen topuklarından vurulması gerekiyor.
Ayrıca sırasıyla bu atamaları yapan Merkez hakem komitesinin de, maç sonrasında uluorta açıklamalar yapan Beşiktaş lı yöneticilerin de birer kurşunla uyarılması şart.
Durum çok vahim çünkü Çaykur Rizespor;un aleyhine haksız düdükler çalınıyor. Buna dur demek için gerekirse federasyonu bombalamak lazım.
Ya Çaykur Rizespor haksız düdüklerden dolayı ikinci lige düşerse? O zaman Haluk Ulusoy;u da vuracak hale gelmek söz konusu olabilir.
Herkes temizlendikten sonra 'temiz bir lig' istiyoruz sözü geçerli olur ve Ekrem Cengiz;in hayalleri gerçekleşir. Her bacakta bir uyarı kurşunun sızısı oldukça bu lig de kolay kolay kirlenmez.
Önümüzdeki tartışmalı federasyon seçimleri için ben adaylarımı belirledim.
Geçmişte Hıncal Uluç ;un eleştirilerine ;Onun bir bacağını kaşımışlardı, biz de diğer bacağını kaşımayalım.; Şeklinde harika ve yapıcı bir demeçle cevap veren Mehmet Ali Yılmaz ve 'adam vuracak hale geldiğini' mertçe açıklayan Ekrem Cengiz koalisyonunun futbolumuzdaki bütün pislikleri arındıracağına inanıyorum ve kendilerini gönülden destekliyorum.
kaynak: verkaç
Ekrem bey çok haklı. Beşiktaş maçındaki hataları yapan hakemin hemen topuklarından vurulması gerekiyor.
Ayrıca sırasıyla bu atamaları yapan Merkez hakem komitesinin de, maç sonrasında uluorta açıklamalar yapan Beşiktaş lı yöneticilerin de birer kurşunla uyarılması şart.
Durum çok vahim çünkü Çaykur Rizespor;un aleyhine haksız düdükler çalınıyor. Buna dur demek için gerekirse federasyonu bombalamak lazım.
Ya Çaykur Rizespor haksız düdüklerden dolayı ikinci lige düşerse? O zaman Haluk Ulusoy;u da vuracak hale gelmek söz konusu olabilir.
Herkes temizlendikten sonra 'temiz bir lig' istiyoruz sözü geçerli olur ve Ekrem Cengiz;in hayalleri gerçekleşir. Her bacakta bir uyarı kurşunun sızısı oldukça bu lig de kolay kolay kirlenmez.
Önümüzdeki tartışmalı federasyon seçimleri için ben adaylarımı belirledim.
Geçmişte Hıncal Uluç ;un eleştirilerine ;Onun bir bacağını kaşımışlardı, biz de diğer bacağını kaşımayalım.; Şeklinde harika ve yapıcı bir demeçle cevap veren Mehmet Ali Yılmaz ve 'adam vuracak hale geldiğini' mertçe açıklayan Ekrem Cengiz koalisyonunun futbolumuzdaki bütün pislikleri arındıracağına inanıyorum ve kendilerini gönülden destekliyorum.
kaynak: verkaç
beşiktaş maçında uğradıkları haksızlıkları dile getirirken ölçüyü kaçırarak yaptığı açıklamalar nedeniyle 1 yıl hak mahrumiyeti cezası alan rizespor başkanı.
Rizespor'a en parlak dönemini yaşatmış olan başkandır.Ekrem Cengiz Rizesporu bırakdıktan sonra takım bir türlü iflah olmadı .son derece profesyonel ve beyefendi , Turk Sporu icin cok gerekli bir kisi....Insallah geri doner de Rizespor tekrar layık olduğu yeri alır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar